Opublikowano 9 stycznia 20169 l Jak w tamtym temacie - ja i Mantis jesteśmy gotowi na sobotę wieczór.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Port na NX. Pewnie wszystkie swoje gry z online po portuj - SMM, Splatoon, Smash i to. Edytowane 4 czerwca 20168 l przez XM.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Bo dadzą go do mk8 na nx? Czymś trzeba przyciągnąć graczy, a czym lepiej jak nie dodatkowymi, niedostępnymi na wiiu trasami? Szczerze wątpię że chodzi tu o nowe dlc do 8 na wiiu, za późno już na to. Wersja na nx z nowymi trasami to jedyna sensowna odpowiedź
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Może się oszukuję, ale liczę na to, że to będzie jednak trzecie DLC, a wersja na NX-a będzie kompletną edycją ze wszystkimi dodatkami dostępnymi od początku. Edytowane 4 czerwca 20168 l przez Elanczewski
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Bardziej obstawiam za dwoma opcjami: A) Dostaniemy trasę na MK8 w wersji na Wii U zupełnie za darmo jak 200cc. B) Jak Rayos napisał wrzucą dodatkowe 4/8 nowych tras i postaci do wersji na NX wraz z ew. wydanymi już dodatkami na Wii U i będzie Definitive Edition. Szczerze jak zrobią coś takiego i przeportują MK8, Splatoon itp. na NX w jeszcze bardziej dopieszczonej grafie, ze wszystkim dodatkami i nowym contentem to łyknę w ciemno. Jeżeli będzie to tylko poprawa samej grafy to leje na to ciepłym sikiem.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l moje wii u lezy u dziewczyny ze wszystkimi grami, w czwartek wieczorem jestem gotow do gry Pawcio, pamietaj, zeby koneicznie kupic oba dlc! za 42 zł dostajesz 16 prześwietnych tras, nowych kierowcow, pojazdy itd itp!
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Zelduniu ja w piątek cały wieczór mogę ścigać się. Nie grałem pół roku to i szanse będziesz miał
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Gdybyście coś organizowali to ja też chętnie dołączę. Podajcie tylko dokładną datę i godzinę Edytowane 27 czerwca 20168 l przez C-Boy
Opublikowano 27 czerwca 20168 l To może koledzy ustalmy jakiś konkretny dzień w którym zagramy w większości? Niech Pawcio ogarnie gameplay, sterowanie itd itp i niech sobie pogra dziś for fun z kimś z Was, a może na "sirius rejsing" ogarniemy czwartek/piątek/niedziela wieczorem? Chętnie bym z Wami zagrał. Ps Pawcio dodaj mnie RayosPL