Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Port na NX.

Pewnie wszystkie swoje gry z online po portuj - SMM, Splatoon, Smash i to.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Bo dadzą go do mk8 na nx? Czymś trzeba przyciągnąć graczy, a czym lepiej jak nie dodatkowymi, niedostępnymi na wiiu trasami? Szczerze wątpię że chodzi tu o nowe dlc do 8 na wiiu, za późno już na to. Wersja na nx z nowymi trasami to jedyna sensowna odpowiedź

Opublikowano (edytowane)

Może się oszukuję, ale liczę na to, że to będzie jednak trzecie DLC, a wersja na NX-a będzie kompletną edycją ze wszystkimi dodatkami dostępnymi od początku.

Edytowane przez Elanczewski
Opublikowano

Bardziej obstawiam za dwoma opcjami:

A) Dostaniemy trasę na MK8 w wersji na Wii U zupełnie za darmo jak 200cc.

B) Jak Rayos napisał wrzucą dodatkowe 4/8 nowych tras i postaci do wersji na NX wraz z ew. wydanymi już dodatkami na Wii U i będzie Definitive Edition.

Szczerze jak zrobią coś takiego i przeportują MK8, Splatoon itp. na NX w jeszcze bardziej dopieszczonej grafie, ze wszystkim dodatkami i nowym contentem to łyknę w ciemno. Jeżeli będzie to tylko poprawa samej grafy to leje na to ciepłym sikiem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

moje wii u lezy u dziewczyny ze wszystkimi grami, w czwartek wieczorem jestem gotow do gry :lapka: 

Pawcio, pamietaj, zeby koneicznie kupic oba dlc! za 42 zł dostajesz 16 prześwietnych tras, nowych kierowcow, pojazdy itd itp! 

Opublikowano (edytowane)

Gdybyście coś organizowali to ja też chętnie dołączę. Podajcie tylko dokładną datę i godzinę :)

Edytowane przez C-Boy
Opublikowano

To może koledzy ustalmy jakiś konkretny dzień w którym zagramy w większości? Niech Pawcio ogarnie gameplay, sterowanie itd itp i niech sobie pogra dziś for fun z kimś z Was, a może na "sirius rejsing" ogarniemy czwartek/piątek/niedziela wieczorem? :) Chętnie bym z Wami zagrał. 

Ps Pawcio dodaj mnie RayosPL