XM. 11 036 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Prawda jest taka - remastery ok, jak nie odciąga to głównego zespołu od robienia nowej czesci czy tam IP. Ale na przykładzie Capcomu który wydał ze 4 gry w tej generacji, z czego 3 w przeciągu ostatniego roku, a reszta remastery to ostro je.b.ac taka polityke firmy. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 (edytowane) Nintendo na razie co wydało z remasterów? Przez ostatni czas? Na duże konsole to chyba tylko Zeldę WW i MK8D? W zasadzie to powinien być podział na remastery, remaki i coś pośrodku, bo jednak w MK8D będzie nowy tryb battle i 8 aren. To nie jest tylko podbicie rozdzielczości. Przecież to nie remake, ale przynajmniej remaster, bo gry z podbitą rozdzielczością to nie powinno się w ogóle nazywać remasterami. Edytowane 13 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 No jeszcze Twilight Princess. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 (edytowane) Kto grał ten lepiej oceni, czy to tylko skok na kasę, czy coś więcej? Jednak z czego wiem to ludzie sobie bardzo chwalą Wind Wakera HD (wkurza mnie ten T9, podmienia mi słowa :)). Edytowane 13 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Ninny raczej wydaje oldschoole w formie VC, czyli emulatorek konsoli i niemal 0 usprawnień. Ok, ale jako dodatek. Szczególnie gry 2d - one wolniej się starzeją. Natomiast Switcha tym nie sprzedadzą. A próbują - podczas gdy konkurencja w ramach abonamentu rozdaje również pełnoprawne gry, to tu będziemy mieli tylko VC i to jeszcze na ograniczony czas. Zobaczymy. Potrzebne jest po prostu trochę więcej. Ja czekam, po prostu teraz zaczęło mi się spieszyć ;-) Chciałbym już jakiegoś Mariana - uwielbiam je po prostu. Nie wiem jak żyłem bez tego. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 (edytowane) Oj w tryb Shine Thief będzie grane przez neta. Baloon Battle: Bom-omb Blast: Renegade: Edytowane 18 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Hehehe zaje.bisty tryb. Niech tylko dobrze ogarną zapraszanie/tworzenie pokoi graczy i będzie COSMOS! Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 ehe, tak ogarna jak wszystko inne co zwiazane z online xddddd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Swoją drogą, jakby tak podliczyć koszt nowego Mario Karta 8 na WiiU, dodać do tego cenę obydwu dodatków, a potem porównać to ze 190zł, które jest wołane za wersję Switchową, to nagle kotlecik nie wydaje się taki zły. Jeszcze polany sosikiem w postaci Battle Mode i dobrze przyprawiony podbiciem rozdziałki i usunięciem przeskakującej klatki animacji. Nintendo takie dobre. Nie pozostaje nic innego, jak się wypiąć, czekając na ładunek. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Swoją drogą, jakby tak podliczyć koszt nowego Mario Karta 8 na WiiU, dodać do tego cenę obydwu dodatków, a potem porównać to ze 190zł, które jest wołane za wersję Switchową, to nagle kotlecik nie wydaje się taki zły. Jeszcze polany sosikiem w postaci Battle Mode i dobrze przyprawiony podbiciem rozdziałki i usunięciem przeskakującej klatki animacji. Nintendo takie dobre. Nie pozostaje nic innego, jak się wypiąć, czekając na ładunek. Racjonalizacja poziom hard. Ale nie no posiadanie MK8 w kieszeni i ta śliczna okładka rekompensują wszystko. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Wiadomo, że obkręcam jak się tylko da. No i zawsze można skontrować faktem, że granie przez sieć w końcu przestanie być darmowe. Ciężko przejść obok tej gry obojętnie z prostego powodu - MK8 to całkiem niezła gra. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 I weź sobie wyobraź, że bierzesz znicza do kolegów, w przerwie w robocie, gdziekolwiek i wręczasz im joy cona, rozstawiasz znicza na nóżce i od razu zaczyna się gejming. Coś fantastycznego. Cytuj
Gość Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Sezon ogórkowy w pracy już nigdy nie będzie taki sam Mimo, że nie przepadam za wyścigami, to wizja grania we dwóch zamiast robić coś pożytecznego napawa mnie chęcią kupna. Raczej jestem na tak. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 preorder juz dawno zaklepany i nawet oplacony mam nadzieje, ze komjunity forumkowych fanow nintendo w sieci jest tak samo zjednoczone i aktywne jak przy bronieniu zeldy i czeka mnie z wami dziesiatki godzin fajnej zabawy na serwerach no i dawajcie fory, do mnie to pierwszy kontakt z ta czescia, a dla wielu z was tylko przesiadka i trasy znacie juz na pamiec Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 no i dawajcie fory xDD opony już rozpalone do czerwoności, żeby elegancko wyprzedzać na zakrętach Cytuj
Gość Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Z Nintendofagami nie ma żartów. Jak z życiem. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Arena ze Splatoona najfajniejsza :). Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 no i dawajcie fory xDD opony już rozpalone do czerwoności, żeby elegancko wyprzedzać na zakrętach już widzę, jak dublujemy ficka na rainbow road bo biedak ciągle będzie wypadał z trasy bo chyba nie załączysz tego lamerskiego trybu pomocniczego ułatwiającego jazdę, co Ficuś? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 na rainbow road to i ja spadam Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) Dam Wam fory Czy możemy przenieść temat do Switcha i dopisać do nazwy Deluxe? Edytowane 20 kwietnia 2017 przez Rayos Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Na ficka to i ja kupie po raz drugi i wpier.dol będzie Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Szykuj dupe ficek, będziemy Cię kochać miłością nintendo, wroom wroom Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Bez wspomagaczy, wylaczony abs i kontrola trakcji, na kierownicy i manualu, tak bedzie Cytuj
funditto 661 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Ciekawe ilu forumowiczów będzie grało na premierę. Może zrobimy jakiś turniej w następną sobotę, albo nawet piątek, bo później majówka ? Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 piateczek bardzo chetnie o ile KiG dostarczy, no ale potem majowka i nie bede dostepny do czwartku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi