Opublikowano 28 kwietnia 20177 l W dniu 28.04.2017 o 06:19, pajgi napisał(a): Jak by ktoś się wybierał przypadkiem do MM/Saturnie w Krakowie, to proszę o info, czy już mają na stanie. Chwilę się zastanawiałem nad cyfrą ze względu na szybsze ładowanie gierki, ale jednak wolę sobie wmawiać, że gra w plastiku lepsza bo coś tam z półką i zapachem. znajomy właśnie dostał maila z MM, że MK8DX ma do odbioru, więc chyba można założyć, że mają na stanie.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l rozpaliłeś w moim sercu nadzieję. a niech tylko na marne, to dostaniesz banana pod koła.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Przed momentem dostałem info, że zamówienie w MM czeka w punkcie odbioru
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l No to miłej gry panowie dziś, ja się musiałem obejść ze smakiem przez problemy w KiG, zagram z Wami w maju jak będą mieli dostawę i ogarną mój problem
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Panowie u mnie w Mordzorze niestety MM cisza... dzisiaj jade do Wroclawia to predzej tam beda mieli...2 pary kierownic kupione... z synem nie mozemy sie doczekac a tu taki cyrk...jak na premiere ps4
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ja dostalem sms ze do odbioru mam juz w warszawie w sensie saturnie Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Xkom miał rano na stronie, że gra w magazynie centralnym. Teraz już niedostępna. Zamówiłem też tam jakiś miesiąc temu, ale cisza z odbiorem jak na razie. Z Saturna też cisza. Chyba majówka bez Mariana będzie :)
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Wleciał właśnie sms z Saturna, że Marian już czeka nagrzany do odbioru :)
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ktoś kupował już odwiedził Saturna w Galerii Krakowskiej i widział tony pudełek z Marianem?
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l MM: Cytat Szanowny Panie,W nawiązaniu do złożonego zamówienia, uprzejmie informuję, iż premiera zarezerwowanego produktu została wyznaczona na dzień 28 kwietnia br. Niestety jeszcze nie otrzymaliśmy premierowego produktu, w dniu dzisiejszym spodziewamy się dostawy towaru. Prosimy oczekiwać na kontakt telefoniczny, bądź mailowy potwierdzający dostępność zamówionego produktu. Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez chmurqab
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Spokojnie, za tydzień już wszyscy spotkamy się na serwerach Damn,ja swojego mariana dostanę prawdopodobnie dzisiaj, ale mój provider odwala wałki z internetem więc online będę dopiero za tydzień.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l W dniu 28.04.2017 o 10:20, chmurqab napisał(a): MM: Cytat Szanowny Panie,W nawiązaniu do złożonego zamówienia, uprzejmie informuję, iż premiera zarezerwowanego produktu została wyznaczona na dzień 28 kwietnia br. Niestety jeszcze nie otrzymaliśmy premierowego produktu, w dniu dzisiejszym spodziewamy się dostawy towaru. Prosimy oczekiwać na kontakt telefoniczny, bądź mailowy potwierdzający dostępność zamówionego produktu. no to ładnie. w olsztyńskim MM już są.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l ja dzis hmm pewnie kolo 18-19 bede juz odpalac, z racji ze to moj pierwszy kontakt z seria pewnie sam zaczne od singla ale jakis wyscig online chetnie wyprobuje pytanie jak z komunikacja? serio ten skype czy imprezka psn?
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Panowie bylem w MM okazalo soe ze maja na stabie . Najpierw wyslali maila a potem paczki dostali. Sprawdzcie sobie w swoich.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Odebrane z saturna w galerii krakowskiej. Na polkach jeszcze nic nie bylo. Wieczorem bedzie grane.