funditto 661 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Mi przywiózł kurier i już godzinkę pograłem :/ teraz niestety muszę do klienta jechać, ale jakoś o 19 czy 20 mogę dołączyć online jeśli będzie jakiś turniej. Z tym, że ja nie będę używał skype'a ani innego chata, więc jeśli chcecie po prostu grać to dajcie tutaj znać o której. Aa.. jakby co to moja żona też będzie grać (świetna jest ta opcja online + splitscreen) więc z jednej strony większa szansa, że nie będziecie ostatni, a z drugiej jak Was dziewczyna rozwali.. 1 Cytuj
Di 849 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 (edytowane) Mam do odbioru w Saturnie w Warszawie (Złote Tarasy). Przypadkowo zamówiłem 2 egzemplarze (a raczej: jednego mi nie anulowali), więc jeśli ktoś chce kupić za 189 zł z odbiorem osobistym w stolicy, proszę o PW dziś do 20 18:50. Edytowane 28 kwietnia 2017 przez Di Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Omg miałem tej gry na razie nie brać ale Wasze gadanie doprowadziło do tego, że właśnie w tym momencie idę do Media. I lepiej żeby to mieli... Cytuj
Gość Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Sprawdź na stronie dostępność w danym sklepie. Ja na wszelki wypadek zabukowałem sobie jeden egzemplarz w lokalnym Media i biegnę tam po pracy. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 W MM w Lublinie nie mają(może jutro) ale już zarezerwowałem ostatnią sztukę w Saturnie w Felicity i wlaśnie pędze po nią moim gokartem Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 A to tacy owacy. No nic, ciśnienia nie mam w sumie, mistrzostwa w snookera są, Zelda ledwo ruszona, to mam co robić. Pogramy jutro koledzy Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 (edytowane) Powiem tak: 1. Wybieramy Single Player 2. Wybieramy Grand Prix 3. 150 cc 4. Wybieramy ostatnie Grand Prix, te z dzwonkiem 5. Pokonujemy pierwszy zakręt na planszy Koopa City 6. Sr,amy pod siebie z wrażenia JAK TO WYGLĄDA W TRYBIE PRZENOŚNYM Online działa bez zarzutu, szybciutko znajduje pokój, wyścigi bez lagów, Inne poljaki też już grają. Edytowane 28 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Konsole i gry dowiozły, zestaw naklejek w gratisie miły dodatek. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 W saturnie dają naklejki? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Mi nie dali, chyba w ogóle nie ma :) 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Gra ktos teraz online? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 (edytowane) ja dziś miałem grać ale niestety (xd) kolega z butelką przychodzi chyba że z nim w coopie dołączymy, ale to wieczorem Nie wiem jak, ale włączyłem niechcący te wspomaganie. Masakra, nie da się z tym grać, przestrzegam. Na fuksie dojechałem piąty do mety, bo pojazd na więcej mi nie pozwalał. Edytowane 28 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Z tego co internety piszą wspomaganie jest domyślnie włączone xd BTW zadzwoniłem na infolinię MM, żeby się dowiedzieć czy jutro będzie, a tu koleś mi mówi, że on ma napisane, że w lubelskim sklepie jest jedna sztuka, ale odpakowana i siedzi w konsoli na ekspozycji i mogę podjechać odebrać tą sztukę Mówię mu, że panie, ale gdzie moja NOWA sztuka, a on, że nie wie i że to DZIWNE. Mają zadzwonić do mnie z lubelskego MM wyjaśniać sytuację. No aż mi ciśnienie skoczyło. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Tak, wspomaganie jest domyślnie włączone więc polecam spędzić chwilkę w opcjach. U mnie rodzina na długo weekend sie w(pipi).ała więc mam pograne bo przy gówniakach nie da sie nic zrobić:( Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 (edytowane) Pierwsze wrażenie prawie jak w Zeldzie, taka grafa w zupełności mi wystarczy (nawet w docku), niech tylko robią zajefajne gry. A teraz pytanko, da się jakoś zmienić sterowanie na jednego joycona (singiel). Odnośnie wspomagania, myślę że to dla dzieciaków opcja, co mają +/- 3 latka. I drugie pytanko, da się ustawić muzykę trochę głośnej od dźwięków? Tylko nie mówcie, że ta gra jest tak biedna w opcje? update: na pierwsze pytanie już znalazłem odpowiedź, włożyłem prawego joycona do konsoli :). Głupio, że nie da się normalnie (chyba) zmienić, bo to przydatne, gdy chcesz dziecku dać pograć w singlu na jednym joyconie, co jest dla niego wygodniejsze. Edytowane 28 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 (edytowane) Mam! Jak ta gra wyglada na małym ekranie to ja (pipi)ix a tak to stare Mario karty. Szkoda ze nie ma tego dlc z mercedesami :/ przyzwyczaiłem sie już do wyścigówki merola z w(pipi)ionym luigim Edytowane 28 kwietnia 2017 przez Orzeszek Cytuj
funditto 661 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Mercedes jest do odblokowania :) Ktoś powie jak wyłączyć to wspomaganie ? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Włączyłem sobie 150cc i skończyło się rumakowanie :). W tej grze trzeba mieć skilla :). Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 (edytowane) Funditto, Na starcie wyścigu naciśnij plus albo minus i tak naciśnij lewy trigger/bumper. Zdrowywariat, możesz joycona pojedynczego używać normalnie, wystarczy że w menu switcha w opcjach kontrolerów na głównym ekranie zmienisz ich ustawienie. Właśnie testuje takie rozwiązanie po singlu. Gra jest fenomenalna, jak to mk8, mobilnie prezentuje się oszałamiająco Coś si zmieniło w Blue shellach. Dawniej jak był jeden na całe gp to było dobrze, teraz w dwóch kolejnych wyścigach oberwalem...Czterema, po dwa na wyścig Edytowane 28 kwietnia 2017 przez Rayos 1 Cytuj
Gość Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Śliczna gierka, zajefanie trasy a do tego ładują się szybciutko, online pięknie śmiga. Żeby lepiej widzieć te wszystkie detale jadę za resztą graczy. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Tak, właśnie dlatego jedziesz na końcu gramy cos tera? Dodaj mnie pajgi do znajomych Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Żeby lepiej widzieć te wszystkie detale jadę za resztą graczy. Żeby widzieć detale... ale ściema :). Dzięx Rayos. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Jak kupie to czasem wieczorkiem chetnie pykne. Na razie poluje na kopie w MM/Saturn bo najtaniej :P Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Chwile po 23 bede i gramy online nintendofagi Singiel chyyu ale jezu jakie to miodne w multi, MASAKRA do tego jak to wyglada w trybie przenosnym o jeju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi