zdrowywariat 373 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Ja wysłałem zaproszenie pajgiemu, niech ktoś doda mnie do listy, ale wolałbym pograć w battle :). Cytuj
funditto 661 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Jak wrażenia po pierwszym dniu online? (pytanie do tych, którzy nie grali na WiiU) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Rewelka w multi, fucki na brak komunikacji i niektore tryby battle przy malej liczbie graczy sa dosc srednie bo mapki sa za duze Cytuj
funditto 661 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Też mam wrażenie, że do battle potrzebne co najmniej 8 osób Cytuj
Gość Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 No wiadomo, że więcej ludu w tym trybie. A już zwłaszcza jak trzeba gonić typa z gwiazdką. Gra świetna, tylko nie umiem w nią (jak to ja w wyścigi) . Dopiero przy którymś rajdzie skapowałem, że trzeba driftować, żeby jechać szybciej -_-. Dzięki temu wypadam też częściej z trasy, ale nie od razu Kraków zbudowano. Tutaj każda postać ma inne statsy, które miksują się dodatkowo z pojazdami i ich tuningiem? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) Dirftujemy na każdym zakrecie. Zawodników masz trzy klasy - lekka, średnia, ciężka. Im wyżej tym wolniej ale masz przewagę przy zderzeniach. Najlepsze drifty na oponach slick Edytowane 29 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Oj jak mi się przypomniało wczoraj jak w pizdę dostawałem na WiiU. Tu jest to samo Tym razem będę miał więcej czasu na trening, bo to switch Online smiga rewelacyjnie, kilka sekund szukanka i jest. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) Ja nie grałem w MK od czasów N64, narazie najbardziej podoba mi się tryb battle, jest zadyma jest zabawa, może dlatego, że nie znam jeszcze tras, bo w battle sobie jakoś radzę (czytaj nie zawsze jestem ostatni :)). Brak kumunikacji doskwiera, i mam nadzieję, że Nintendo odejdzie od pomysłu czatu przez telefon i zrobi normalny, chciałoby się pogadać, choćby w lobby, bo w samej grze nie jest aż tak potrzebny. No ale to Nintendo i pewnie doczekamy się czatu, jak u konkurencji, na Switchu3, heh. Fajnie się gra online, wszystko śmiga jak trzeba, szkoda tylko, że taki mały wybór różnorodnych postaci, nie ma kim grać, gdzie są postacie ze Star Foxa, gdzie jest Samus, gdzie są postacie z Donkey Konga (oprócz niego samego), zamiast tego dali jakieś nie wiadomo co. Edytowane 29 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) wlaśnie dostalem info ze mam drugą sztuke do odbioru, jak coś mogę oddać preorder w xkom promenada w warszawie za 180zł jak coś to pw poszło Edytowane 29 kwietnia 2017 przez Orzeszek Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 pare pytan: ultra mini turbos - widze ze ani razu tego nie odpalilem w statystykach, to jest maksymalny boost za przytrzymanie driftu? jump boosts - jak to wykonac? czasem strzela we mnie piorun i robie sie malutki - random, jakas kara czy przeciwnik po prostu wykorzystal jakas dopalke? Cytuj
rici747 1 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Ten piorun to jeden z itemów. Jak zostanie odpalony to wszyscy oprócz rzucającego dostają piorunem. Cytuj
Gość Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 jump bost wykonujesz no hopkach, robisz to za pomocą klepnięcia klawisza odpowiedzialnego za drift Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 juz wszystko wiem - w helpsach w grze jest fajnie wszystko wyjasnione Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Właśnie odpalam pierwsze pozytywne zaskoczenie nie ma żadnego patcha do ściągnięcia ;) Jakby co to chętnie pogram online przez najbliższe 3 h nie wiem jak to będzie działać na interncie mobilnym ale spróbować można :) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 ja sobie pykam online wlasnie to zapraszam, widzialem opcje dolaczania do rozgrywki znajomych to sprobuj bo bezsensu zakladac pokoj dla nas dwoch Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Zawodników masz trzy klasy - lekka, średnia, ciężka. Im wyżej tym wolniej ale masz przewagę przy zderzeniach. No nie. Im cięższy zawodnik tym większą ma prędkość. Traci za to na przyspieszeniu. Tak czy siak klasy mają teraz mniejsze znaczenie ze względu na to, że dużo można skorygować doborem samych części. 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 ja sobie pykam online wlasnie to zapraszam, widzialem opcje dolaczania do rozgrywki znajomych to sprobuj bo bezsensu zakladac pokoj dla nas dwoch Nie mogłem się dołączyć chyba chyba masz pełny serwer. Pierwszy wyścig od razu online, 8 msc ze znajomością tylko podstawowego sterowania nie jest źle ;) Ale ta gra to będzie kocur online że znajomymi Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Jadę pociągiem, wyciągam switcha, stawiam na nozce, daje joycona partnerce i godzina nam minęła jak z bicza trzasnal na wyścigach w Mario karcie. Ten switch jest niesamowity, ta gra jest niesamowita, ta konsola nie może się nie udać Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 No to pograne w weekend, zadzwoniłem znowu na infolinię MM i babeczka mi powiedziała, że dystrybutor nawalił no i że "na razie nie ma, czekamy". Popatrzyłem po marketach, no ale nigdzie w Lublinie nie ma. Ja to chyba jakiś naznaczony jestem. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Jak ficek mk8? Chętnie poczytam dluzsze wrażenia. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 little big planet karting > sonic all stars racing transformed > mk8 niestety zawod 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Jak by co, ale to jak by co: mam zepsute joycony. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Mi też procontroller chyba się popsuł :( Cytuj
funditto 661 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Może nie wyłączyliście wspomagania? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi