XM. 11 036 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 little big planet karting > sonic all stars racing transformed > mk8 niestety zawod Ale ja pytam serio, a Ty niestety dałna zgrywasz. Cytuj
second 3 707 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 No to pograne w weekend, zadzwoniłem znowu na infolinię MM i babeczka mi powiedziała, że dystrybutor nawalił no i że "na razie nie ma, czekamy". Popatrzyłem po marketach, no ale nigdzie w Lublinie nie ma. Ja to chyba jakiś naznaczony jestem. No to piąteczka przyjacielu, ja również w lubelskim MM miałem preordera Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 little big planet karting > sonic all stars racing transformed > mk8 niestety zawod Ale ja pytam serio, a Ty niestety dałna zgrywasz.Nie powiem kto go zgrywa sledzac mnie po calym forum wklejajac co sie da w statusy moj wierny psychofanie;) Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Statusy i cw to co innego, ale w dedykowanych tematach burdelu nie robie jak Ty. Z resztą koniec rozmowy bo i tak z tego nic nie wyniknie. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) To wspomaganie to jakieś jaja. Domyślnie włączone. Jadę testowego time triala i się zastanawiam, czemu zaliczam wszystkie bandy? Czemu nie mogę skręcać? Klne pod nosem, co za gówniana gra? Wyłączyłem wspomaganie. Gra zrobiła się 11/10. SZTOS. Muszę teraz poćwiczyć drifty i te inne sztuczki pokazane w tutorialach. Wtedy zagram online ;) Edytowane 29 kwietnia 2017 przez Emtebe Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 w trybie bez wspomagania jest ekluzywny trzeci poziom boosta z driftu ;) swoja droga troche szkoda, ze defaultowo jest wlaczona ta asysta, tyle dobrze, ze przy tworzeniu wlasnych pokoi i turniejow mozna predefiniowac czy ma byc to on czy off Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Szkoda, że nie ma bardziej czytelnego info, że ta asysta jest włączona. Ja się zorientowałem po kilku wyścigach. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 co asysta odpierdziela przy planszy z cieżarówkami pod prąd nie da sie jeździć Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 za to na rainbow road z wlaczona nie da sie z trasy wypasc :P Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 co asysta odpierdziela przy planszy z cieżarówkami pod prąd nie da sie jeździć Bez kitu. Dosłownie niegrywalna plansza z tym szajsem. Dzisiaj rano robiłem kupę i zająłem 9 miejsce z Japończykami. Ehh. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 O właśnie też wam głównie Japończyków dobiera? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Na globalu jasne że tak. Ale i tak bez lagow. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 przeciez masz do wyboru globalne wyszukiwanie czy lokalne, jak daje lokalne to glownie scigam sie z niemcami i francuzami Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) pierwszy raz mam możliwość ogrania tras z dlc, o jenysiu ta trasa z zabawkowym zamkiem i f-zero jaki orgazm <3 XDDD moje dzieło, idealny kadr, psychol w swoim żywiole XD Edytowane 29 kwietnia 2017 przez Orzeszek Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Z f-zero są wypaśne, asysta jest celowo dla dzieci dodana, w końcu na pudełku jest napisane od 3 lat. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Trasy z DLC to niszczarory. Hyrule Castle i Animal Crossing <3 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Dodałbym jeszcze Baby Park - graficznie i grywalnościowo kosi Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) Baby Park jest fajne do multi, inne. Nie wiem dlaczego, ale lubię autostradę z N64, tylko kilka mi się nie podoba (na 48), ale wiadomo kwestia gustu. Edytowane 29 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 To wspomaganie to jakieś jaja. Domyślnie włączone. Jadę testowego time triala i się zastanawiam, czemu zaliczam wszystkie bandy? Czemu nie mogę skręcać? Klne pod nosem, co za gówniana gra? Wyłączyłem wspomaganie. Gra zrobiła się 11/10. SZTOS. Muszę teraz poćwiczyć drifty i te inne sztuczki pokazane w tutorialach. Wtedy zagram online ;) Robię tak samo, najpierw gram solo bo to mój pierwszy kontakt z tą serią. Zacząłem od 50cc a aktualnie jestem 100cc. Muszę przyznać że na początku wyglądało to dość ociężale ale gdy z czasem odblokowałem szybsze pojazdy i pokombinowałem z różnymi ustawieniami to jest coraz lepiej więc jazda i drifty idą co raz fajniej. A do online to nawet nie podchodzę póki co. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Nie zwróciłem uwagi że można wyszukiwać lokalnie, ale tak jak ragus pisze nawet z japonczykami na mobilnym internecie zero lagów. To wspomaganie to jakieś jaja. Domyślnie włączone. Jadę testowego time triala i się zastanawiam, czemu zaliczam wszystkie bandy? Czemu nie mogę skręcać? Klne pod nosem, co za gówniana gra? Wyłączyłem wspomaganie. Gra zrobiła się 11/10. SZTOS. Muszę teraz poćwiczyć drifty i te inne sztuczki pokazane w tutorialach. Wtedy zagram online ;) Robię tak samo, najpierw gram solo bo to mój pierwszy kontakt z tą serią. Zacząłem od 50cc a aktualnie jestem 100cc. Muszę przyznać że na początku wyglądało to dość ociężale ale gdy z czasem odblokowałem szybsze pojazdy i pokombinowałem z różnymi ustawieniami to jest coraz lepiej więc jazda i drifty idą co raz fajniej. A do online to nawet nie podchodzę póki co. Ja zacząłem od online i mimo że jestem cienka faja na razie to do singla nie chce mi się wracać. No ale będzie trzeba potrzebować trochę offline żeby się tak nie ośmieszać na serwerach. Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Multi nie ma się co bać. Nigdy w żadne mario kart nie grałem, ba w żadne karty nie grałem. W singlu 10 wyścigów i wszedłem na online i już do singla mi się wracać nie chce. Nie wygrywam, ale bawię się świetnie. Zwykle połowa stawki 5-7 miejsce, ale parę razy podium było. Ostatniego miejsca jeszcze nie miałem, ale pewnie jakbym zagrał z forumowymi wymiataczami mogłoby być gorzej ;p. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Na Wii U gra bardzo dobrze maskowała lagi (polecam przyjrzeć się co się dzieje czasem z czerwonymi muszlami), ale to nie znaczy, że ich nie było. No ale to jest nie do uniknięcia w każdej grze sieciowej. No i dla mnie granie w singlu to żadna zabawa, rubber banding AI to sama frustracja. Ewentualnie time triale w celu poznania tras, a później jechane na online. Gra jest mocno przyjazna dla początkujących, wygrywać może nie będą, ale walka w środku stawki z pewnością się pojawi. Fajne w 8 jest to, że w porównaniu do poprzedników jest jednak więcej promowania skilla. Jak w Deluxe są teraz dwa sloty na itemy to w ogóle miodzio. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) Widać, że do tej części się bardzo przyłożyli, a po czym najbardziej? Myślę, że po trasach, bo wszystkie nowe wypadają wybornie i spokojnie wygrywają w zestawieniu z odświeżonymi z poprzednich odsłon. Nie mam pytań :). Edytowane 29 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
roivas 41 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) Dla mnie jakoś nijako, po Double Dashu żadne Mario Karty mi nie wchodzą. Wszystko poza 200cc strasznie wolne. Edytowane 29 kwietnia 2017 przez roivas Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Ale ta gra potrafi wkurzyć, szczególnie kiedy jedziesz pierwszy, bądź drugi i przejadą przez ciebie jak walec, każdy Ci coś sprzedaje, po czym lądujesz na miejscu z dwiema cyframi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi