kes 1 462 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Dzięki koledzy, ta gra jest bardziej skillowa niż mogłoby się wydawać Cytuj
funditto 657 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 W grach Nintendo to standard: easy to play, hard to master Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Ja już czasem dojeżdżam na drugiej, bądź trzeciej pozycji, ale zawsze znajdzie się jakiś wymiatacz, co prawie cały czas pierwszy jest. Mimo wszystko gra wciąga, driftuje się super, a i cały czas coś się dzieje. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) https://www.forbes.com/sites/davidthier/2017/04/29/i-took-my-nintendo-switch-to-a-bar-and-iwas-surprised-by-what-happened/#2752d3331f20 Koleś z "Forbesa" poszedł z Mario Kartem do baru, jak się okazało obcy ludzie pytają: "ło co to, Nintendo Switch?" i grają sobie z nim, przekonani po chwili grania, że chcą Switcha. Czym jest 1700 zł za szansę na zdobycie kolegów? :| Edytowane 1 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Pajgi niepozorny ale wczoraj to orał :D Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) >gdy wkur,wiony próbujesz odzyskać stratę po zmasowanym ataku czerwonymi skorupami 2 zakręty przed metą No pierwszy byłem noooooo ;/ Edytowane 1 maja 2017 przez ragus Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) Nie wiadomo kto to kto? Prawie każdy ma inny nick na Switchu od tego tutaj, jedynie wiem, który to Ficek... ten, który jest zawsze ostatni :). Edytowane 1 maja 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Czy mi się wydawało, czy grał z nami Yano? Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) Po jakis 100 wyscigach online nie moge napisac nic zbytnio innowacyjnego czego byscie juz tutaj nie napisali: MK jak MK - zabawa wspaniala, emocje sa, grafika jak najbardziej ok (minus za aa) i w ogole ochy i achy. Kilka randomowych przemyslen jednak mnie nachodzi: - Jazda w wyscigu gdzie sa po dwie osoby grajace na jednej konsoli to dodatkowy handicap. O ile casuale po prostu graja sobie na jednej i graja dla funu tak jakby grali sami, to zdarzaja sie i tacy ktorzy ewidentnie sie boostuja. Widac to np. szczegolnie jak jada oboje na pozycjach 1 i 2 i ten bedacy z tylu np. nie rzuca nic do przodu tylko wali czerwone od tylu. Niby nie gramy o kase i w ogole wiec powinno sie miec w (pipi)e, ale jest ow dusza rywalizacji i kazdy chce miec fair szanse a tacy swoje zwiekszaja taktykami nie-fair. - Nie wiem czy serwery czy co ale czasami na wyborze planszy czeka sie 30-60 sekund (nie mierzone z zegarkiem w reku). Po prostu czekamy np. w 10 i nic sie nie dzieje przez bite 20+ sekund. Tak samo na przyklad raz na jakis czas jest z samym losowaniem planszy gdy countdown przechodzi od 10, 9... 3,2,1 i powinno losowac a zamiast tego znowu jest przerwa 5-10 sekund. Dodatko wielokrotnie jakies bledy online daje gdzie "connection error" czy cos innego wyskakuje i nara do menu glownego. - Wyszukiwanie gry czesto u mnie sie konczy dolaczeniem do ogladania wyscigu ktory doslownie zaczal sie 5-10 sekund temu (widac wciaz start). Nie wiem czy nie moznaby zoptymalizowac matchmakingu aby szukal 10-30 sekund wiecej zamiast dolaczac mnie do wyscigu ktory bede musial ogladac przez 3-5 minut? - Komunikacja glosowa badz chocby tekstowa w roku 2017 powinna byc standardem. Rozumiem iz sa osoby ktorym to niepotrzebne (chocby na tym forum) i rozumiem takze ze jest to zapewne feature ktorego nintendo raczej nie chce a nie nie umie zaimplenetowac (wyobrazajac sobie mamusie i tatusie ktore kupuja pociechom mariosy, a tu nagle z telewizora dochodza ich ku.rwy i inne epitety na temat jak ktos ru.cha kogos matke itd.), ale powinien byc jakis kompromis. Moglby taki system byc opcjonalny i standardowo wylaczony. Osobiscie pewnie zwiekszyloby to dlugosc czasu jaki bede spedzal z gra. - Losowanie przedmiotow jak ktos tutaj pisal takze potrafi przylagowac i trzeba czekac czasami nawet dluzej niz moznaby tego oczekiwac.Niby nic wielkiego ale czasami te 2-3 sekundy potrafia zadecydowac o pozycji 1 albo 10 gdy tuz przed meta leci w nas czerwony/niebieski i losujemy np. trabke ktora dociera do nas 1 sekunde za pozno ;/ - Za cene pelnej gry mogli by dodac choc 2-3 calkiem nowych plansz. Jest to remake gry wiec zakladam iz nie wlozyli w to duzo wysilku portujac kod z wiiu na switcha (bynajmniej nie tyle aby gra pochlonela u nich tyle samo funduszy co jej pierwsze stworzenie). Jako ze jest mega malo gier na switcha to i tak nie narzekam i rozumiem iz wiekszosc ludzi takze wyszla z zalozenia iz trzeba kupic. Byloby jednak bombowo dostac cos nowego czego sie nie widzialo na wiiu (walki mnie osobiscie nie jaraja). - Przechodzenie single player'a aby odblokowac czesci itd. jest mega uciazliwe. Nie sprawia mi zadnej radochy jezdzenie przeciwko PC ale mercedesy fajnie miec wiec bede musial to zrobic :/ Tak jak pisalem, nie chcialem powielac superlatywow ktore byly pisane wczesniej wiec ubiegajac butthurtowcow podkreslam ze uwazam iz gra jest mega :) Przemyslenia dziele aby podyskutowac na temat gry Edytowane 1 maja 2017 przez Gość Cytuj
Daffy 10 566 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Zdrowywariat mam screeny ze bylem przed toba wiec prosze nie szykanowac. Poza tym sam masz inny nick niz na forum Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Po jakis 100 wyscigach online nie moge napisac nic zbytnio innowacyjnego czego byscie juz tutaj nie napisali: MK jak MK - zabawa wspaniala, emocje sa, grafika jak najbardziej ok (minus za aa) i w ogole ochy i achy. Trochę beka że na mocniejszej konsoli nie potrafili dodać jakiegokolwiek AA :P Cytuj
Daffy 10 566 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Zdrowy ty eogole to flyjack czy linkpl? :p Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Chciełem Cię tylko zmotywować do treningów, żebyś w końcu poczuł jak to jest być jedenastym, dziesiątym, dziewiątym itd. :). Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Jeżeli odbilem się lekko od wersji na wiiu to tu pewnie będzie tak samo? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) A czemu się odbiłeś? Nauczyłeś się driftu? Edytowane 1 maja 2017 przez Figaro Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 - Przechodzenie single player'a aby odblokowac czesci itd. jest mega uciazliwe. Nie sprawia mi zadnej radochy jezdzenie przeciwko PC ale mercedesy fajnie miec wiec bede musial to zrobic :/ Już pisałem, że nie musicie przechodzić singla, żeby odblokowywać części. Dostajecie je za monety, co 30 (do bariery 450, później wpadają co 50 monet) wpada losowy item. Co do czekania w przerwach to w dużej mierze czas zależy od tego, czy wszyscy zawodnicy zdecydowali się na wybór planszy. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Czy mi się wydawało, czy grał z nami Yano? To było mii stworzone na potrzeby gry online, graliśmy wczoraj w 4 osoby naraz Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 No sporo sie wczoraj pogralo, wszystko na splicie. Co za debil wymyslil pionowy podzial zamiast poziomego? Myslalem, ze naprawia to na switchu :/ NIC nie widac, jest 3 razy trudniej :/ Oczywiscie najwiekszy problem byl z tym, aby wszyscy 4 gracze grali w jednym lobby online (nie mylic z prywatnym pokojem, gralismy tylko ranking). 20 minut prob dolaczenia jednych do drugich xD Magia nintendo xDDDD ONI CHCA BRAC ZA TO PIENIADZE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Daffy 10 566 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 ja na 101 wyscigow online wygralem 5, handluj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi