Opublikowano 3 maja 20177 l u mnie dzisiaj połączenie się z globalnym wyścigiem to jakaś masakra. ciągle wyskakują błędy. przestawiłem DNS z automatycznego na ręczny, może to coś pomoże. Edytowane 3 maja 20177 l przez ragus
Opublikowano 3 maja 20177 l Mam do was pytanie wy głupie chuje. Czemu macie inne nicki niż na forum (w większości) i nie wiem z kim przegrywam (w większości)?
Opublikowano 3 maja 20177 l U mnie śmiga wszystko aż miło. W szoku jestem jak ta gra działa online. Nie wiem czy oni jakoś ukryli lagi ale nic nie laguje, nikogo nie przenosi czy warpuje a na globalu często w lobby sam Japończyk czy Australijczyk. Poezja. A gierce można słodzić bez końca, dawno się tak dobrze nie bawiłem. Syndrom jeszcze jednego wyścigu występuje tu non stop.
Opublikowano 3 maja 20177 l u mnie dzisiaj połączenie się z globalnym wyścigiem to jakaś masakra. ciągle wyskakują błędy. przestawiłem DNS z automatycznego na ręczny, może to coś pomoże. Jaki masz nat?
Opublikowano 3 maja 20177 l a ja wiem xd? przestawiłem i 4 wyścig pod rząd elegancko, może faktycznie był problem z tym DNSem Edytowane 3 maja 20177 l przez ragus
Opublikowano 3 maja 20177 l u mnie dzisiaj połączenie się z globalnym wyścigiem to jakaś masakra. ciągle wyskakują błędy. przestawiłem DNS z automatycznego na ręczny, może to coś pomoże. Mam to samo, od premiery ideal, a dzis wyscigu na globalu skonczyc praktycznie nie umie, za to lokalnie nie rozlacza wiec trzeba walczyc z niemcami
Opublikowano 3 maja 20177 l DNS'y są bardzo ważne, większość operatorów daje jakąś swoją chuynię, polecam zmienić na te od Google: 8.8.8.8 8.8.4.4
Opublikowano 3 maja 20177 l >2014>kup Mario Kart 8 na Wii U>miej za słaby zasięg żeby grać na kiblu>2017>kup Mario Kart 8 Deluxe na Switcha>miej za słabe WiFi w Switchu żeby grać online na kiblu>mfw
Opublikowano 3 maja 20177 l Czy tylko ja mam problem aby dołączyć do kogoś kto gra sobie normalnie meczyk online? Mam NAT C mimo że konsola jest ustawiona w routerze jaki DMZ :(
Opublikowano 3 maja 20177 l Niebieski shell wpada z tego co pamiętam tylko na miejscach pomiędzy 5-8, w zasadzie ma minimalny benefit dla osoby, która go rzuca, a dodatkowo najczęściej losuje się w momencie kiedy koleś na czele stawki może mieć na to spokojnie wywalone, bo i tak wszystkich odstawił na kilometr. True, zazwyczaj gdy byłem drugi, czy trzeci, to przejeżdżał przeze mnie walec :). A wystarczy odrobinkę się przesunąć i zrobić grzecznie miejsce dla zawrotnie pędzącej niebieskiej skorupki (zwanej "życiem") - a któż wie, może kiedyś, ktoś inny zrobi to samo dla Ciebie :D
Opublikowano 3 maja 20177 l BTW jedną z najlepszych nowych opcji w Deluxe jest możliwość włączenia auto-accelerate. W końcu nie trzeba jak idiota przez cały wyścig trzymać A. Polecam.
Opublikowano 3 maja 20177 l dacie jakiegos koda do forumkowego tournamenta? :( bo znalazlem 2 na wczesniejszych stronach ale oba jakies takie puste, jedno nikt nie ral a drugie dwie osoby
Opublikowano 3 maja 20177 l Rayos, a Ty co tylko na jeden wyścig dołączyłeś do mnie? Jak to jest z godzinami tych tournametów, niby Switch(unia) Gramy jest ustawiony codziennie od 21, a mi cały czas mówi, że jest w tym momencie nieaktywny.
Opublikowano 3 maja 20177 l ragus watpie by to bylo dziwactwo sieci, od premiery gralem w multi na globalu i bylo idealnie, dzis szwankuje, hotstop przenosny z komorki zrobilem i to samo, a na lokalnych wszystko hula btw albo nintendo to magicy i jakimis sztuczkami zakryli lagi albo ta gra chodzi bezlagowo podczas rywalizacji, chyba ze wzorem KI z boxa wkurzam sie na was, a mi tu AI jezdzi zamiast zdrowegowariata
Opublikowano 3 maja 20177 l gralem z Toba? nawet nie wiedzialem. To podacie ten kod na ten tournament? ficek, lagi sa, mam obecnie dosc spore, ale sa skrzetnie ukrywane. polecam czasem sie przyjrzec przedmiotom fruwajacym po plansyz
Opublikowano 3 maja 20177 l gralem z Toba? nawet nie wiedzialem. To podacie ten kod na ten tournament? No graliśmy wyścig na tej serowej mapce. Nie mam PL flagi, bo Nintendo takie dobre nie daje możliwości migrowania i tak mi zostało na UK. Switch(unia) Gramy: 1845-7658-1163
Opublikowano 3 maja 20177 l Mam do was pytanie wy głupie chuje. Czemu macie inne nicki niż na forum (w większości) i nie wiem z kim przegrywam (w większości)? Ja mam zdrobniony. Od nastu lat ;p
Opublikowano 3 maja 20177 l gralem z Toba? nawet nie wiedzialem. To podacie ten kod na ten tournament? No graliśmy wyścig na tej serowej mapce. Nie mam PL flagi, bo Nintendo takie dobre nie daje możliwości migrowania i tak mi zostało na UK. Switch(unia) Gramy: 1845-7658-1163 a, to byles Ty? okej ;p w (pipi) lagi mialem tam wlasnie np, raz bylem przed Toba a potem nagle sie poajwiales przede mna i tak pare razy xd
Opublikowano 3 maja 20177 l no pewnie tak, ale mialem tak ze widzialem ze jestes za mna i nagle puf, jestes przede mna ;p