Gość ragus Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 (edytowane) u mnie dzisiaj połączenie się z globalnym wyścigiem to jakaś masakra. ciągle wyskakują błędy. przestawiłem DNS z automatycznego na ręczny, może to coś pomoże. Edytowane 3 maja 2017 przez ragus Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Mam do was pytanie wy głupie chuje. Czemu macie inne nicki niż na forum (w większości) i nie wiem z kim przegrywam (w większości)? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 U mnie śmiga wszystko aż miło. W szoku jestem jak ta gra działa online. Nie wiem czy oni jakoś ukryli lagi ale nic nie laguje, nikogo nie przenosi czy warpuje a na globalu często w lobby sam Japończyk czy Australijczyk. Poezja. A gierce można słodzić bez końca, dawno się tak dobrze nie bawiłem. Syndrom jeszcze jednego wyścigu występuje tu non stop. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 u mnie dzisiaj połączenie się z globalnym wyścigiem to jakaś masakra. ciągle wyskakują błędy. przestawiłem DNS z automatycznego na ręczny, może to coś pomoże. Jaki masz nat? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 (edytowane) a ja wiem xd? przestawiłem i 4 wyścig pod rząd elegancko, może faktycznie był problem z tym DNSem Edytowane 3 maja 2017 przez ragus Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 u mnie dzisiaj połączenie się z globalnym wyścigiem to jakaś masakra. ciągle wyskakują błędy. przestawiłem DNS z automatycznego na ręczny, może to coś pomoże. Mam to samo, od premiery ideal, a dzis wyscigu na globalu skonczyc praktycznie nie umie, za to lokalnie nie rozlacza wiec trzeba walczyc z niemcami Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 DNS'y są bardzo ważne, większość operatorów daje jakąś swoją chuynię, polecam zmienić na te od Google: 8.8.8.8 8.8.4.4 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Do (pipi) nędzy kusicie tym Switche! 2 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 >2014>kup Mario Kart 8 na Wii U>miej za słaby zasięg żeby grać na kiblu>2017>kup Mario Kart 8 Deluxe na Switcha>miej za słabe WiFi w Switchu żeby grać online na kiblu>mfw Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Czy tylko ja mam problem aby dołączyć do kogoś kto gra sobie normalnie meczyk online? Mam NAT C mimo że konsola jest ustawiona w routerze jaki DMZ :( Cytuj
Damk 98 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Niebieski shell wpada z tego co pamiętam tylko na miejscach pomiędzy 5-8, w zasadzie ma minimalny benefit dla osoby, która go rzuca, a dodatkowo najczęściej losuje się w momencie kiedy koleś na czele stawki może mieć na to spokojnie wywalone, bo i tak wszystkich odstawił na kilometr. True, zazwyczaj gdy byłem drugi, czy trzeci, to przejeżdżał przeze mnie walec :). A wystarczy odrobinkę się przesunąć i zrobić grzecznie miejsce dla zawrotnie pędzącej niebieskiej skorupki (zwanej "życiem") - a któż wie, może kiedyś, ktoś inny zrobi to samo dla Ciebie :D Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 http://m.imgur.com/gallery/RZZeJyp Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 BTW jedną z najlepszych nowych opcji w Deluxe jest możliwość włączenia auto-accelerate. W końcu nie trzeba jak idiota przez cały wyścig trzymać A. Polecam. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 dacie jakiegos koda do forumkowego tournamenta? :( bo znalazlem 2 na wczesniejszych stronach ale oba jakies takie puste, jedno nikt nie ral a drugie dwie osoby Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Rayos, a Ty co tylko na jeden wyścig dołączyłeś do mnie? Jak to jest z godzinami tych tournametów, niby Switch(unia) Gramy jest ustawiony codziennie od 21, a mi cały czas mówi, że jest w tym momencie nieaktywny. Cytuj
rici747 1 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Switch Unia zawsze zaczyna o 22. Czas jest przesunięty o 1h 1 Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 ragus watpie by to bylo dziwactwo sieci, od premiery gralem w multi na globalu i bylo idealnie, dzis szwankuje, hotstop przenosny z komorki zrobilem i to samo, a na lokalnych wszystko hula btw albo nintendo to magicy i jakimis sztuczkami zakryli lagi albo ta gra chodzi bezlagowo podczas rywalizacji, chyba ze wzorem KI z boxa wkurzam sie na was, a mi tu AI jezdzi zamiast zdrowegowariata Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 gralem z Toba? nawet nie wiedzialem. To podacie ten kod na ten tournament? ficek, lagi sa, mam obecnie dosc spore, ale sa skrzetnie ukrywane. polecam czasem sie przyjrzec przedmiotom fruwajacym po plansyz Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 gralem z Toba? nawet nie wiedzialem. To podacie ten kod na ten tournament? No graliśmy wyścig na tej serowej mapce. Nie mam PL flagi, bo Nintendo takie dobre nie daje możliwości migrowania i tak mi zostało na UK. Switch(unia) Gramy: 1845-7658-1163 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Mam do was pytanie wy głupie chuje. Czemu macie inne nicki niż na forum (w większości) i nie wiem z kim przegrywam (w większości)? Ja mam zdrobniony. Od nastu lat ;p Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 gralem z Toba? nawet nie wiedzialem. To podacie ten kod na ten tournament? No graliśmy wyścig na tej serowej mapce. Nie mam PL flagi, bo Nintendo takie dobre nie daje możliwości migrowania i tak mi zostało na UK. Switch(unia) Gramy: 1845-7658-1163 a, to byles Ty? okej ;p w (pipi) lagi mialem tam wlasnie np, raz bylem przed Toba a potem nagle sie poajwiales przede mna i tak pare razy xd Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Po prostu za szybki dla Ciebie byłem, a nie lagi xd Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 no pewnie tak, ale mialem tak ze widzialem ze jestes za mna i nagle puf, jestes przede mna ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi