Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Godzina 11:00 to nie jest najlepsza pora na granie w MK. Sama Japonia po 2600BP :ragus:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ile trzeba by było grać, żeby w NIECAŁY TYDZIEŃ od premiery nabić 1.6k BP? za 1 miejsce w wyscigu chyba 30 sie dostaje, no ale nie wierze, ze ciagle zajmowali peirwsze miejsca 

Opublikowano

ile trzeba by było grać, żeby w NIECAŁY TYDZIEŃ od premiery nabić 1.6k BP? za 1 miejsce w wyscigu chyba 30 sie dostaje, no ale nie wierze, ze ciagle zajmowali peirwsze miejsca 

To jest (pipi), przedwczoraj widziałem Niemca, który miał uwaga:

5996 BP  :ragus:  :shieeet:

Opublikowano

BP to battle pointsy, dostajesz je za wyscigi ;) te turniejowe to inne, nie wliczaja sie do ogolu, mozesz je sobie podejrzec w momencie wybierania trybu online (global/regional) i tam przy wyborze czy battle czy wyscigi masz napisane ile zdobytych BP masz 

Opublikowano

Ładnie dwie czy nawet trzy grupki ludzi co grają na jednej konsoli się boostuje w turnieju :o

Gość ragus
Opublikowano

Mount Wario

Animal Crossing

Ta w chmurach

Zresztą prawie wszystkie są minimum bardzo dobre.

Opublikowano

Za prawde trasy w tej grze sa genialne, gdyby tylko te pieronskie nintentofagi nie celowaly tylko we mnie...ehhh

Ja sobie czesto w ciagu dnia odpalam gierke, ze niby na chwile, pierwsze top3 i wylaczam i tak mija z reguly z 10 wyscigow i godzinka,polecam taki styl zycia

Opublikowano (edytowane)

Ode mnie dzisiaj to może z trzy razy wyłapałeś, więc nie jest tak źle

;)

Mój top 3:

1. Baby Park

2. Animal Crossing

3. Ribbon Road

Edytowane przez funditto
Opublikowano

Moje top 3:

1. Wild Woods

2. Cloudtop Cruise

3: Mount Wario

Ciężko wybrać :).

Z asfaltowych najbardziej lubię Yoshi Circuit, a najsłabsza moim zdaniem to Wario Stadium, i za dużo tych Rainbow, mogli spokojnie z N64 dać coś innego, nie podoba mi się też styl graficzny Melody Motorway.

Opublikowano

W moim przypadku:

Dragon Driftway 

Sunshine Airport 

Ribbon Road 

A jak by odwalić taki temat ze w turnieju wszyscy na końcu noszą koronę? Matematycznie chyba da się zrobić remis 12 graczy w 16 wyścigach? 

Opublikowano (edytowane)

Mount Wario pierwsze miejsce. reszta również swietna tak naprawde, ale MW to jest najlepsza trasa w tym tytule, aż chciałoby się cos więcej w podobnym, downhillowym stylu.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Hyrule circuit za muzykę i trasę z zeldy

Mute city Za niesamowite poczucie prędkości (Jak na mk oczywiście) i feeling fzero plus ts muzyka :banderas:

Excitebike bo jest (pipi)a za(pipi)ista

Honorable mentions :

Animal crossing wersja zimowa u letnia za feeling ac

Baby Park za chaos jaki tam się wyrabia

Mount Wario

Wario Stadium bo to jedna z moich ulubionych tras z mk ds

Dk jungle costam bo to moja jedna z ulubionym tras z mk 7

Rainbow road z n64 za ogólny feeling

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Ooo Excite Bike też dobra. Niby prosta, a coś w sobie ma. Ciekawe co w DLC wymyślą. Teraz jest 48, to niech dadzą jeszcze 16 dla równej liczby.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

od kiedy 64 to rowna liczba? 

nie powiem, dygnal mi na mysl o kolejnych trasach, a fakt, ze dlc daloby lacznie 32 trasy, czyli tyle ile podstawka robi na wyobraznie, tak sie robi dlc! przypominam, ze 1&2 kosztowalo lacznie bodaj 48 zl co jest smiesznymi pieniedzmi a w mk8dx dostajemy je w gratisie + jeszcze wiecej nowego stuffu. Remastery, DLC? nintendo, Robisz to dobrze! 

Opublikowano (edytowane)

Ale zapowiedzieli DLC czy snujecie domysły? Bo jesli zapowiedzieli i w ogole wyjdzie dlc do remastera 3 letniej gry to hói im w doope za sam fakt takiej sytuacji.

I juz nie chwal Rayos teog rmeastera bo to troche smieszne jest teraz przleiczanie ile dlc do wersji na wii u kosztuje itp. gra za 200zl i poprawili jeden tryb i dodali rzeczy z dlc, czyli norma. DMC4SE dodali 3 postaci z kompletnie nowym i rozbudowanym systemem walki, poprawili wiekszosc rzeczy i wydali za 20€ i (pipi)a.ne było na capcom, a tu wielka podnieta.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

blagam was, absolutnie nie dla tras w dlc, niech robia prawilna czesc dziewiata

9 najwczesniej za 2-3 lata, nikt by chyba nie plakal jakby mulili ten czas paroma nowymi trasami? ;)