Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze trzy? Trudna decyzja, ale chyba leciałoby to tak:

1. Royal Raceway
  2. Bowser's Castle
  3. Yoshi's Circuit

To pod względem jakości ścigania, bo pod względem designu wybrałbym zupełnie inne.

IMO łatwiej wybrać najgorsze:

1. Rainbow Road z ósemki
  2. Toad's Turnpike
  3. Dry Dry Desert

No i niepopularna opinia: nie leży mi kompletnie uwielbiany Hyrule Circuit. Design spoko, ale fatalnie mi się na tym ściga.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W ogóle te trasy z dlc miałbyc takie petardy o 10 klas lepsze niż z podstawki a są po prostu bardzo dobre. O pogromie nie ma mowy

Gość Orzeszek
Opublikowano

Xd jak nintendo wprowadzi oplaty za online i ma dzialac tak jak teraz to niech se wsadza w dupe te dlc do kartow bo nie zamierzam placic za te cyrki z matchmakingiem zobaczycie jak padnie populacja na cyce po wprowadzeniu abonamentu.

Opublikowano

tez mi sie wydaje, ze nie bedzie z kim grac :(

No bo za co tu placic? ZA CO?

Za ciagle problemy z polaczeniem? Za online z dreamcasta z '98 roku? xD

Za nintendo skype ktorego nikt nie bedzie uzywal tak jak teraz nikomu nie chce odpalic sie prawilnego skype'a? Za gry z pegazusa, ktore zabiora po kilku dniach?xd

Za to, ze nie moge z poziomu konsoli wyslac wiadomosci nic zrobic?

Za brak lobby? Za brak systemu zaproszen?

Za te 2 gry do grania online? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wychodzi na to, ze mario kart bedzie mialo abonament jak MMO xd

Idzcie z tym w chuy, mam nadzieje, ze sie ostro wjyebia na tym zakrecie, bo to jest RUCHANIE gorsze niz ms i sony u szczytu zydowskiej formy.

• Plusik 1
Opublikowano

ale podobno ma kosztować niewiele, moze chociaz cena będzie adekwatna do (marnej) jakości świadczonych usług. Zresztą, zobaczymy co tam wymyślą 

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Pobieranie opłaty za to co jest teraz byłoby komiczne. Jeżeli chcą wprowadzić opłaty, to muszą szykować aktualizację wprowadzającą podstawowe funkcje. Płacić za to w takiej formie jak teraz nie mam zamiaru.

Kiedy wchodzi płatne online?

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Jakby wprowadzili VC na wypasie, z grami z Nes, Snes, N64, Wii itp. I takie gry dawali w ramach płatnego online, to mogę zapłacić. A jak to będą tylko gry mega retro, to szkoda kasy.

Opublikowano

Też tak macie, że im dłużej gracie tym gorzej gracie? W pewnym momencie zaczynam zmieniać set co wyścig, tak jakby to miało mi pomóc w czymkolwiek :yao: . Słaba psycha.

Opublikowano

Też tak macie, że im dłużej gracie tym gorzej gracie? W pewnym momencie zaczynam zmieniać set co wyścig, tak jakby to miało mi pomóc w czymkolwiek :yao: . Słaba psycha.

yep, może nie zmieniam setu maniakalnie, ale idzie mi wyraźnie gorzej 

Opublikowano

Ja mam odwrotnie, siadł mi jeden set i boję się go zmieniać bo dobrze (lepiej) mi na nim idzie. Muszę protestować nowe części pewnie da się co nieco poprawić.

Opublikowano

Zgadzam się co do tego, że płacenie za online w tej formie to nieporozumienie, ale nie mam wątpliwości, że ludzie będą skłonni płacić za samo MK8, Splatoon 2 i (podejrzewam) w przyszłości Smash'a.

Ja zwykle zaczynam słabo, później jest kilka wyścigów w szczytowej formie, a później już tylko tendencja spadkowa. Ale nie zmieniam nigdy seta, bo jestem przyzwyczajony do jednego z inward driftem.