Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 194,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

lecimy, jest na 6

Opublikowano

Nie ma nr. Dodaj mnie do znajomych i dołącz do mnie

Dodałem Cię ale muisz potwierdzić;)

Opublikowano

nie, reszta gra gdzie indziej

na switchuni zagraliśmy kilka meczów, natomiast do reszty (pajgi, ficek) oczywiście nie mogę się dołączyć, bo wyskakuje error

ehh, ide się kąpać :czesc:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ta switchunia turniej od ktorej jest? Bo chyba faktycznie to jest w innym czasie niz niby pisze w grze

Opublikowano

Rayos końcówka na Bone Dry Dunes, winszuję!

Ficek, na Mount Wario chyba zapiekło :kaz:

Nieźle, szkoda, że tak krótko i że nam się ekipa rozdzieliła między prywatny pokój i tournament.

Opublikowano

nic mnie nie pieklo bo praktycznie w kazdym wyscigu toczylem walki na milimetry z pajgim i w obu tuniejach wygralem z nim o punkt xdd

btw trzeba sie zgadac czy bawimy sie na prywatne pokoje czy jednak dziennie w tym turnieju switchunia bo bez sensu sie rozdzielac 

Opublikowano

+1

Opublikowano

Wy kurhwy babilońskie, tak mnie ograbić z punktów :/

Opublikowano

Rayos końcówka na Bone Dry Dunes, winszuję!

No też mi się to podobało, ale gdyby nie ten blue shell to bym nic nie wskórał :P 

Opublikowano

Nie było mnie, więc mieliście okazję powygrywać, bo od jutra będziecie się musieli zadowalać co najwyżej drugim miejscem.

Opublikowano

Czy ktoś z Was robił time triale ? Chętnie bym pobrał Wasze ghosty,żeby się z nimi zmierzyć

Opublikowano

ja robiłem kilka offline jak jechałem tramwajem na uczelnię, jak nie zapomnę to je powrzucam wieczorem dziś, ale nie robiłem ich wiele, ze 4-5 

Opublikowano

Super, ja póki co zrobiłem Ribbon Road. Czas 2:09 z hakiem wydawał mi się niezły aż zobaczyłem jakie są rekordy..

Opublikowano

Spoko, ja tylko pobijałem duchy nintendo, nie starałem się wykręcać czasów :)