Opublikowano 8 maja 20177 l Nie ma nr. Dodaj mnie do znajomych i dołącz do mnie Dodałem Cię ale muisz potwierdzić;)
Opublikowano 8 maja 20177 l nie, reszta gra gdzie indziej na switchuni zagraliśmy kilka meczów, natomiast do reszty (pajgi, ficek) oczywiście nie mogę się dołączyć, bo wyskakuje error ehh, ide się kąpać Edytowane 8 maja 20177 l przez ragus
Opublikowano 8 maja 20177 l Ta switchunia turniej od ktorej jest? Bo chyba faktycznie to jest w innym czasie niz niby pisze w grze
Opublikowano 8 maja 20177 l Rayos końcówka na Bone Dry Dunes, winszuję! Ficek, na Mount Wario chyba zapiekło Nieźle, szkoda, że tak krótko i że nam się ekipa rozdzieliła między prywatny pokój i tournament.
Opublikowano 8 maja 20177 l nic mnie nie pieklo bo praktycznie w kazdym wyscigu toczylem walki na milimetry z pajgim i w obu tuniejach wygralem z nim o punkt xdd btw trzeba sie zgadac czy bawimy sie na prywatne pokoje czy jednak dziennie w tym turnieju switchunia bo bez sensu sie rozdzielac
Opublikowano 8 maja 20177 l Switchunia Gramy spoko, tylko może przestawcie żeby był aktywny wcześniej? Tak od 21?
Opublikowano 9 maja 20177 l Rayos końcówka na Bone Dry Dunes, winszuję! No też mi się to podobało, ale gdyby nie ten blue shell to bym nic nie wskórał :P
Opublikowano 9 maja 20177 l Nie było mnie, więc mieliście okazję powygrywać, bo od jutra będziecie się musieli zadowalać co najwyżej drugim miejscem.
Opublikowano 9 maja 20177 l Czy ktoś z Was robił time triale ? Chętnie bym pobrał Wasze ghosty,żeby się z nimi zmierzyć
Opublikowano 9 maja 20177 l ja robiłem kilka offline jak jechałem tramwajem na uczelnię, jak nie zapomnę to je powrzucam wieczorem dziś, ale nie robiłem ich wiele, ze 4-5
Opublikowano 9 maja 20177 l Super, ja póki co zrobiłem Ribbon Road. Czas 2:09 z hakiem wydawał mi się niezły aż zobaczyłem jakie są rekordy..
Opublikowano 9 maja 20177 l Spoko, ja tylko pobijałem duchy nintendo, nie starałem się wykręcać czasów :)