Opublikowano 29 października 20177 l @kinoji NAT? @zdrowywariat spróbuję wieczorem Tak jak wyżej, sprawdź w opcjach konsoli. Jeśli masz C albo D to na pewno wina NATa i będziesz musiał albo odblokować porty dla switcha, albo uderzyć do operatora o przyznanie stałego IP.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Kolejne cykliczne wydarzenie związane z Mario Kart 8: Deluxe. "Leniwe poniedziałki" cotygodniowy turniej w którym to gracze wzwyczajają zasady. Pierwsza edycja już dziś! https://t.co/cDiEXTD0MH Druga runda 27 listopada Edytowane 27 listopada 20177 l przez FunkYoSelf
Opublikowano 27 listopada 20177 l Robicie jakieś forumkowe wyścigi ? Łatwo się połączyć ze znajomymi czy zostaje ściganie z randomami?
Opublikowano 27 listopada 20177 l Jeszcze switcha nie ma, ale tym razem obiecuję że będzie Mario kart kupiony. Jednak pozostaje mi tylko sprawdzić czy karta gorzka.
Opublikowano 28 listopada 20177 l Muszę sobie zapisać, żeby NIGDY nic od Ciebie na Switcha nie kupić.
Opublikowano 11 grudnia 20177 l W dniu 6.12.2017 o 07:46, Kosmos napisał: To kiedy jakieś ściganie forumkowe ? Dziś rusza kolejna edycja "Leniwych poniedziałków". Zapraszam: 1304 – 0227 – 8955 UPDATE: Dziś 18.12.2017 rusza piąta edycja Leniwych poniedziałków. Edytowane 18 grudnia 20177 l przez FunkYoSelf
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Przechodze sobie teraz każdego cupa i przypomniałem sobie dlaczego tak tej gry kórva szczerze nienawidzę -pierd.olony blue shell na ostatnim kółku a potem sala od frajerów i ostatnie miejsce.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l z AI to nic, proponuje scigac sie online i wtedy mierzyc poziom wkórvu ale i tak i love this game 4ever <3
Opublikowano 28 grudnia 20177 l ale to jest piekne w mk <3 ja mam 50,100,150 wsio na zloto i 3 gwiazdki, 200 teraz robie. teraz tzn ostatni raz robilem ze 2-3 miechy temu no ale.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Singiel w mk jest tak cholernie niesprawiedliwy że awet nie warto poświęcać na niego zbyt wiele czasu.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Ogólnie całe mk8 jest zaje.bistę, jeszcze teraz z poprawionym Battles to w ogóle ale kórva single to xD idealnie wpasowaloby się coś na wzór crt i raz wyścig, raz czasowka, eliminacja a na koniec walka z bossem. Do tego roster postaci tez hoiowy - paru mario, paru luigi, pare picz czy dzieciaki bowsera -mogli trochę przyfantazjowac i coś lepszego zaproponować bo nawet prócz Wario czy Waluigi to nie chce mi się nikogo brać takie gunwo jest.
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Nawet dzień po sylwestrze nie odpuszczamy, jak co tydzień zapraszam na Leniwe poniedziałki. http://www.goomba.pl/kacowe-leniwe-poniedzialki-z-mario-kart-8-deluxe/
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Jak tylko kupię Mario Karta na Switch'a, i trochę potrenuję, to sam się dołączę by się po ścigać...
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Już jutro rusza kolejna edycja Leniwych, do 12:00 można głosować na tryb rozgrywki. Zapraszam.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Nie wiem, w którym temacie pisać, a że tyczy sie tej gry to zapytam tu. Czy mario kart 8 delux z niemecka okładką opłaca się kupić za 180zł? I czy później ewentualnie forumowicze kupują gry z niemieckimi okładkami?
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Szukam już z dobre dwa tygodnie i taniej jak ten niemiec nie widziałem
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Też wertuje, niestety na aledrogo tylko DE za 180zyla, reszta 200 i wyzej. Na olx tez bieda i ceny pokroju 240 xd
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Xddd ja to bralem za 199zl na premiere z konsoleigry bez jakis rabatow itp