jaro 77 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 albo ja coś nie kumam albo tutaj http://www.nintendo.pl/mario-kart-8/bonus/ nie ma MH3 i Wonderful 101 :confused: btw Ultima w moim przypadku sie postarala i konsole z MK mialem juz o 13 dostarczone przez kuriera Rozwijasz listę i jedziesz strzałkami na klawirce w dół,aż trafisz na mh3 i w101 ah so czyli jestem debilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szatanek 116 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Moi drodzy mam zapytanie. Nadal nie ma pełnoprawnej kampanii dla pojedynczego gracza rodem z CTR? Ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć opiniom , że wyścigi w multi są mało zbalansowane ? Tj. jeśli ktoś wyrwie się z początkowego randomowego zamieszania bez szwanku to później jeśli jedzie dobrze ( co nie jest trudne ) jest już do niedogonienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Moi drodzy mam zapytanie. Nadal nie ma pełnoprawnej kampanii dla pojedynczego gracza rodem z CTR? Ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć opiniom , że wyścigi w multi są mało zbalansowane ? Tj. jeśli ktoś wyrwie się z początkowego randomowego zamieszania bez szwanku to później jeśli jedzie dobrze ( co nie jest trudne ) jest już do niedogonienia ? Co do online to nie wiem jak jest z 1 miejscem bo mi to nie grozi jak na razie i długo pewno nie będzie ale reszta stawki się strasznie tasuje co chwilę i walka jest do samego końca, mega emocje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dobra, MK8 zarejestrowany. Pikimin 3 wybrany. Teraz tylko czekać na kodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 zaskoczyliscie mnie ta strona, nie lepiej na nintendo club jak Bog przykazal? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dwie zbite muszelki, w tym jedna przed samiutka meta EMOTIONS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 To co gramy coś? Ja zaraz odpalm konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Też zaraz wbiję. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Moje ID: adasiulko do paru osób, które podawały id wysłałem, jak ktoś ma chęć może mnie dodać, na razie lamię strasznie, mój pierwszy MK Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 A ja dostalem info ze dopiero dzis wyslali:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jak mnie leją, a Czezky ciągle w Top 3, co on wymiata:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Balon czemu ty tak zasysasz donga ? Łapiesz boosta z drifta i skoczni ? Jak masz grzybka to możesz ścinać trasę,bo wtedy nie spowalnia. Edytowane 30 Maja 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Nie czaję ps trzeba grać Global bo wtedy jest prawie zawsze komplet . Edit: No (pipi)a ze 100 meczy za mną byłem może 3 razy w top 3 a tak to ostatni lub prawie, (pipi)ica już mnie bierze, zawsze coś na końcu popsuję... Edit 2; Nooooo koniec. Dziś był piękny i przy tym straszny wieczór. Żona na tarasie z koleżankami a ja od 19 do 23 30 grałem online w MK. Piękna gra ale i straszna bo zjada czas i w(pipi)ia Sorry chłopaki że tak wyszedłem ale było już późno a obiecałem sobie, że jak wrócę na ponad 900 pkt to konczę. Ogólnie to gram tragicznie ale pod koniec dnia zacząłem już dość często punktować. Jakoś ok godziny 20 miałem ok 830 pkt, więc finisz na 904pkt to nie taki zły wynik. Teraz kolejny cel to wrócić do poziomu 1000 pkt Czuję że coś ze mnie jeszcze będzie, płacę frycowe prawiczka mario kartowego. Mnie morduje to jak się zatrzymam przy jakiejś batierce, ścianie i niechce skręcić i tak czasami mulę kilka sekund i wyedy jużmaks 8-9 miejsce. Edytowane 30 Maja 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Pyknąłem właśnie kilka meczy z Czezkym i balonem (ktoś z forum chyba jeszcze dołączył później): niezły fun. Czezkyego za cholere nie mogłem dogonić (FOREVER SECOND T_T).. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Chyba pierwszy raz w jakiejkolwiek grze liczę na DLC w przyszłości. Kilka nowych tras pod koniec roku byłoby miłą niespodzianką.Przydałyby się też jakieś ogólne leaderboardy, bo albo jestem ślepy,albo takowych nie ma.@Balon ogarnij drift to nie będziesz kończył zablokowany na przeszkodach. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 No właśnie nie ma list znajomi/wszyscy. No mój drift i tak już jest o niebo lepszy niż wczoraj gorzej że nie wiem czy jutro pogram, chyba nie, więc ten zalążek skilla pewno zdechnie w zarodku:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jak wyglada komunikacja? Tylko przed wyścigiem? Dobrze słychać ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 No właśnie miałem się pytać jak z voice chatem? , bo tak to nie ma nic. Jedynki chmurki z tekstem w loby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) W pokojach z randomami nie można gadać.Tylko w lobby działa przy prywatnym meczu,Trzeba potestować jak już więcej osób będzie miało,bo żeby gra była bardzo dynamiczna to tak z 6 osób minimum trzeba, Tak normalnie do tej pory to graliśmy publiczne mecze z randomami(da się dołączyć do friendsa w innym lobby i tak się odnajdowaliśmy).Trochę szkoda,że w czasie wyścigu VC nie działa,bo jednak komentarze mogłyby być niekiedy bezcenne. Edytowane 30 Maja 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ale wtedy jak, gada się do mica w padlecie? Czy np można podpiąc headset z ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 No ja pewnie w poniedziałek zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wyczytałem,że gada się do padleta. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Balon musisz skakac na kazdej hopce (daje turbo) i przeciagac dluzej drifty. Sa 2 poziomy turbo przy drifcie: - pierwszy strzal z rury wydechowej - drugi strzal Im mocniej skrecasz tym szybciej nitro yebnie z rury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pyknąłem właśnie kilka meczy z Czezkym i balonem (ktoś z forum chyba jeszcze dołączył później): niezły fun. Czezkyego za cholere nie mogłem dogonić (FOREVER SECOND T_T).. Dostałeś plusa grats za A jaki ty miałeś nick? Czemu nie macie polskich flag? Tak samo Michaelis! Pięknie to wygląda jak biała flaga otwiera rankign wyścigu (Jaczes, Soban) i zamyka (ja) Co do driftu to wiem, wiem ale w teorii, niestety podczas wyścigu podpalam się i albo skracam go albo coś mnie rozproszy i boom. Co do ramp i skoczni to też wiem ale czasami ominę jak lama. Wychodzi całkowitymbrak doświadczenia w Mario Kart, ścigałkach w ogóle i całkowitym nie graniu onlińe w inne gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 kurfa, jade do mad games zobaczyc te konsole :< na bezrobociu jestem i takie wydetki są z doopy. byc nerdem to ciężki ORZECH do zgryzienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi