Texz 670 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Luigi jest jakims wrednym Madafuckerem w tej odslonie Mario Karta Całe życie w cieniu brata. Musi odreagować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mario Kart 8 zanotowało drugi największy debiut (UK) w historii serii, nieźle http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3096861 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Mistrzowskie te gify z Luigim. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W(pipi)ilem sie. Dojechalem do mety na drugim miejscu, za 2 sek. wyskoczyl connection error i... odjelo mi 20 punktow. Ja pyerdole. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No ja wczoraj podobna akcja. Jadąc na 1 pozycji, jakieś 20 m przed metą wywaliło mnie, a dla wygrane to święto:) To jedyny przypadek wywalenia podczas meczu na kilkanascie h rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Na globalu zauważyłem,że czasem są kwasy z połączeniem szczególnie jak jest ogromny rozstrzał ludzi(Azja,Europa,Ameryka płn i płd).Normalnie wydaję się wszystko spoko,ale jak ktoś wcześniej pisał, czasem są niezłe zonki na mecie gdy myślisz,że jesteś pierwszy,a tu nagle z dupy druga lokata. Można założyć jakiś forumkowy pokój turniejowy,bo inne nintendofagowe fora mają,a my biedni się miotamy jak Popiełuszko w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No z tym wałkiem to też tylko raz tak miałem. Jestem 5 a tu nagle 6. Nie mam doświadczenia online grałem tylko od iluś lat w ligii online NBA i jeżeli chodzi o stabilność polączenia i płynność oraz brak lagów to Ninny gniecie EA Sports i 2K Sports w tym aspekcie. Już nie raz tu było wspominane, że ta gra online dział tak płynnie i szybko jak singlu, na początku myślałem, że gram z botami jakimiś nie wiem jak oni to zrobili, Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Te powtórki dają okazję popatrzeć spokojniej na powoli, jaka ta gra jest ładna. Kurde, samochodziki wyglądają jak sklejane modele. I te reakcje postaci. Kurde jednak może się jeszcze okazać, że połączenie Nintendo + HD to będzie najlepsza rzecz w świecie gier od czasów gałki analogowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Gra cierpi na bug, który w momencie gdy ktoś wyjdzie z pokoju zanim zagłosuje na trasę i na jego miejsce nie wskoczy nikt nowy to wszystkich wywala. Takie poweekendowe pytanie: jakim combo postać + pojazd najlepiej Wam się jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Ja od dłuższego czasu jeżdżę Kongiem w karcie biedronka ze standardową, brązową lotnią Konga. edit: aha i jeszcze takie koła z czerwonymi felgami Edytowane 2 Czerwca 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Po tych ostatnich gifach Luigi to jedyna opcja którą biorę pod uwagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Po wielu probach moge powiedziec, ze sa 3 (a nie 2) rodzaje rocket startu: 1. jak tylko pojawi sie 2 2. Mniej wiecej "po srodku" 3. Jak znika Od najdluzszego do najwolniejszego (oczywiscie 1 najlatwiej spalic) Czy ktos ogarnal jak mozna szybcej ruszyc po wyleceniu z trasy? Wydaje mi sie, ze pare razy mi sie udalo, nie moge znalezc timingu ;/ Czy to w ogole jest w tej czesci mozliwe? Zauwazyliscie, ze po kiksie na lotni cofa teraz na skocznie, zamiast zabrac na koniec lotu? (( A'propos lotni - za przepychanki w powietrzu jest boost. Aha, saptis gadal, ze mk8 jest casualowe xDDDD It's that confidence that encompasses everything here - Mario Kart 8 steps boldly out of the shadows of its predecessors, using their systems, ideas, even tracks, but adapting them to fit its own vision of a truly skilful game that people will obsess over, learning lines, kart set-ups and tricks, but never abandoning what it is people loved about the series. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jaczes a te triki w powietrzu po skoczni to robi się ZR ? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czy ktos ogarnal jak mozna szybcej ruszyc po wyleceniu z trasy? Wydaje mi sie, ze pare razy mi sie udalo, nie moge znalezc timingu ;/ Czy to w ogole jest w tej czesci mozliwe? Wydaje mi się, że recovery boost'a nie przywrócili. Strzelam, że z powodu tego, jak szybko Lakitu wrzuca Cię teraz z powrotem na trasę. Zauwazyliscie, ze po kiksie na lotni cofa teraz na skocznie, zamiast zabrac na koniec lotu? (( A to nie jest zależne od tego, w którym miejscu lotu jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ZR + kierunek (modyfikator) A to nie jest zależne od tego, w którym miejscu lotu jesteś? no wlasnie kiedys wypadalem nawet na poczatku i pchalo mnie do przodu, a teraz zawsze do tylu. Dziwne rzeczy dzieja sie na globalu ;/ Ale to takie fajne ogolic japonczykow ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dopiero dzis:/ moja kopia dotarla:) caly wieczor bede meczyl raczej singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 dolaczajcie, gram Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Poniedziałek: mija 3dni od czasu kiedy niedostalem urodzinowego wii U:-( zaczynam się bać . Cytuj Odnośnik do komentarza
LotarKnives 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam! Mój pierwszy post. (Stary gracz z sporą biblioteką). MK8 naprawdę dopracowana gra, jedyny z minusów to brak czatu głosowego, możliwości napisania wiadomości, albo wysłania priva z poziomu gry do znajomego ze gramy właśnie tu i tu. Ale to wynika ze strachu Japończyków że ktoś zacznie rysować genitalia na czacie albo namawiać Japonki do handlowania używanymi stringami. Najgorsze we wszystkim jest to ze młodzi ludzie do których gra jest skierowana w większości nie docenią tej pięknej oprawy i grywalności. Teraz liczy się całkiem co innego, i całą sprzedaż raczej nakręcą dojrzali gracze, głównie z sentymentu Czy jest jakiś forumowy turniej?? jeśli chodzi o polskie to na razie znalazłem taki: PL turniej 2153-8137-0295 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jaram się draftingiem <3 Boze jakie to dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ciekawe czy beda jakies fajne darmowe latki, przydaloby sie: - trasy dedykowane do trybu areny - mozliwosc wrzucania na youtube calych wyscigow z edycja kamery - zdecydowanie voice chat w trakcie wyscigu - split domowy ze jeden gracz gra na padlecie, a drugi np na procontrolerze Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czy da się w opcjach gry zobaczyć czasy znajomych z listy na poszczególnych trasach? coś jak autolog w NFS. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) ciekawe czy beda jakies fajne darmowe latki, przydaloby sie: - trasy dedykowane do trybu areny - mozliwosc wrzucania na youtube calych wyscigow z edycja kamery - zdecydowanie voice chat w trakcie wyscigu - split domowy ze jeden gracz gra na padlecie, a drugi np na procontrolerze Ten jeszcze nie zagrał w mesjasza, a już mu łatek brakuje... Jaram się draftingiem <3 Boze jakie to dobre! Drafting, ocb? Edytowane 2 Czerwca 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tunel aerodynamiczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi