Shen 9 616 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Luigi niezły s(pipi)ysyn ;/ Poczekam do e3 i jeszcze raz pomyślę nad WiiU. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Drafting, ocb? Jedziesz za kimś i dostajesz uberspeeda. Dobre to dobre, tylko nie polecam robić na zakrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Na E3 Nintendo tradycyjnie pokaże ze dwa killery od siebie (z 30 latami na gwarancję, że gra nie zawiedzie) i będziesz leciał do sklepu z mokrymi spodniami. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Bardziej licze na nowy model konsoli albo obnizke. Kwestia tylko czy kupie po e3 czy na premiere Xenoblade 2. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ja tez czekam na e3 i info o obnizce i dacie xeno2 +zelda+jakis niezapowiedziany ex Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Właśnie pierwszy raz mnie wywaliło z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 xD Swój egzemplarz już zamówiłem. Do zobaczenia na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ile macie już przegrane? Ja 15:52 . Sądzę,że z 100 h pęknie na luzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) ja tez czekam na e3 i info o obnizce i dacie xeno2 +zelda+jakis niezapowiedziany ex Jak w ciągu roku wyjdzie nowa Zelda i Xenoblade 2 to w tej generacji "wojna konsol" się skończy zanim się zacznie. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Luigi wymiata. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Balon a jak Ci idzie? Już lepiej? Ja nie wytrzymałem i zamówiłem wiiu i mk8 ale nie grałem w żadną część wiec będę zbierał łomot na bank Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ile macie już przegrane? Ja 15:52 . Sądzę,że z 100 h pęknie na luzie... Gdzie to się da sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W menu konsoli masz statsy kazdej aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ja tez czekam na e3 i info o obnizce i dacie xeno2 +zelda+jakis niezapowiedziany ex Jak w ciągu roku wyjdzie nowa Zelda i Xenoblade 2 to w tej generacji "wojna konsol" się skończy zanim się zacznie. jakby wiiu mialo wsparcie multiplatform na poziomie takim jak ma sony i microsoft to by bylo game over, niestety wczesniej czy pozniej odbije sie na wiiu (w sumie juz sie odbija) ze nikt procz niny na to gier nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jak w ciągu roku wyjdzie nowa Zelda i Xenoblade 2 to w tej generacji "wojna konsol" się skończy zanim się zacznie. Za mało epickich action adventure z dynamiczną kamerą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ja tez czekam na e3 i info o obnizce i dacie xeno2 +zelda+jakis niezapowiedziany ex Jak w ciągu roku wyjdzie nowa Zelda i Xenoblade 2 to w tej generacji "wojna konsol" się skończy zanim się zacznie. jakby wiiu mialo wsparcie multiplatform na poziomie takim jak ma sony i microsoft to by bylo game over, niestety wczesniej czy pozniej odbije sie na wiiu (w sumie juz sie odbija) ze nikt procz niny na to gier nie robi To ktoś serio chciał kupować gry nie-nintendowe na konsoli Nintendo? Hahaha. Gry third party są bezcelowe gdyż wyglądałyby na poziomie PS3, a nie PS4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Balon a jak Ci idzie? Już lepiej? Ja nie wytrzymałem i zamówiłem wiiu i mk8 ale nie grałem w żadną część wiec będę zbierał łomot na bank Luz blues. Mozi już idzie spoko, tzn. jestem w stanie i wygrać jak i być 12 ale przeważnie jestem na punktowanej pozycji już w każdym wyścigu. No ja też nie grałem, w żadne MK przed tą częścią i pierwsze dwa dni to był koszmar. Dobra rada przed rozpoczęciem grania online naucz się driftować. Ja nie wytrzymałem (nie umiałem) i po jednym meczy z konsolą odpaliłem multi, które mnie wessało, z tym, że przez pierwsze dwa dnia to byłem prawie - 200 pkt w plecy (miałem już ok 820 w jednej chwili:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ja tez czekam na e3 i info o obnizce i dacie xeno2 +zelda+jakis niezapowiedziany ex Jak w ciągu roku wyjdzie nowa Zelda i Xenoblade 2 to w tej generacji "wojna konsol" się skończy zanim się zacznie. jakby wiiu mialo wsparcie multiplatform na poziomie takim jak ma sony i microsoft to by bylo game over, niestety wczesniej czy pozniej odbije sie na wiiu (w sumie juz sie odbija) ze nikt procz niny na to gier nie robi To ktoś serio chciał kupować gry nie-nintendowe na konsoli Nintendo? Hahaha. Gry third party są bezcelowe gdyż wyglądałyby na poziomie PS3, a nie PS4. Już nie przesadzaj, na Wii było sporo perełek które nie były od Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dobra, mówię o exach jako takich, nie tylko od Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dobra ale idźcie już dyskutować o bibliotece gier na WII do innego działu. Tu zostawcie miejsce na same mięsko. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżony 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Kurcze dawno tu nie zaglądałem i nie wiedziałem że ktos tu gra w MK8. Na głównej PPE tylko ja i Zdun bawimy się wieczorami online ale właśnie liczylismy na wiekszą ekipę na granie. ogólnie gramy online łącząc się przez skajpa żeby porozmawiać. Jakbyście chcieli jakiś turniej rozegrać albo ogólnie tak sobie pograć z rodakami to podam nasze ID Mój to czysta07 a zduna to Zdun666 jest troche trzody na skajpie ale ogólnie jest fajnie. Wiek sie nie liczy ale na wszelki wypadek podam że mamy +- 30. Miłej gry życze i spadam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jaaaaaaaaa nie lubię was! Przez was kupuję wii u w tym tygodniu. Tylko wypłata dojdzie do piątku i jadziem. W następnym tygodniu najprawdopodobniej do was dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 "Come to the light side,we have mushrooms" Rzeczywiście jest jeszcze 3 rodzaj boosta tak jak Jaczes pisał.Mount Wario jest przegenialną trasą.Szkoda,że nie dali więcej sprintów.Z kolei Toad turnpike to zło,które cholernie faworyzuje konkretne ustawienie karta pod speed i do tego jest mega monotonna i zwyczajnie nudna tak jak rainbow road 64. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jaram się draftingiem <3 Boze jakie to dobre! A weź. Wszystkim udaje się darftingować za mną, a ja z nikim nie mogę (odjeżdżają za daleko zanim nabiorę prędkości). Jak już się uda to przy drifcie i zwykle wychrzaniam się przez to poza trasę :| Ile macie już przegrane? Ja 15:52 . Sądzę,że z 100 h pęknie na luzie... U mnie pewnie z 10h będzie. Mój to czysta07 a zduna to Zdun666 jest troche trzody na skajpie ale ogólnie jest fajnie. Wiek sie nie liczy ale na wszelki wypadek podam że mamy +- 30. Miłej gry życze i spadam. Pozdrawiam Dodam dzisiaj wieczorem jak wrócę z roboty. Swoją drogą, a propos brakujących funkcjonalności: przydałaby się możliwość wyboru postaci i pojazdu przed każdym wyścigiem online. Może niekoniecznie pełny wybór, ale np. możliwość zdefiniowania do 3 zestawów, sposród których można dokonać wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wczoraj doszło. Jakieś rady dla początkującego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi