chmurqab 3 192 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wczoraj doszło. Jakieś rady dla początkującego ? Zacznij od lekkiej postaci, która ma duże przyspieszenie i łatwo się nią manewruje, jak już będziesz czuć się w miarę komfortowo to zwiększaj wagę i sprawdź co najbardziej odpowiada Twoim preferencjom. Ogarnij trasy w singlu. Naucz się driftować, większość pojazdów ma podobny drift POZA Jet Bike, Sport Bike, Yoshi Bike, i Comet (sprawdz video). Troszke trudniej się je stosuje (chociaż jest to kwestia preferencji), ale ponoć potrafią być efektywniejsze. Wykorzystuj każdy najmniejszy hop żby złapać przyspieszenie (wciśnięcie ZR zaraz po skoku). Jak wylosujesz grzybka to najlepiej wykorzystuj go aby ścinać zakręty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wczoraj doszło. Jakieś rady dla początkującego ? Odpal Time Trial, wczytaj jakieś ghosta i się ucz podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Lipa nie zaczynaj grać online jak nie opanujesz driftu i nie poznasz w miarę tras bo Ciebie zjedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wczoraj doszło. Jakieś rady dla początkującego ? . Naucz się driftować, większość pojazdów ma podobny drift POZA Jet Bike, Sport Bike, Yoshi Bike Nie e. Motocykle inne niz wyzej wymienione maja troche inny drift, ale podobny do nich, quady to cos z pomiedzy kartow a bikeow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tylko skuter.W połączeniu z Bowserem,małymi kółkami i lekkim latawcem jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 W ogole na yt sa filmiki z gosciami, ktorzy miazdza na kierownicy. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
raadecki 3 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dobrym materiałem do nauki jazdy są też top ghosty tras... ludzie wyprawiają cuda Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Szkoda, że zrobili możliwości osobom grającym na padlecie ustawienia lusterka wstecznego na wyświetlaczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Poziom sie znaczaco podniosl, trzeba teraz zapracowac na to, zeby wyjsc na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Poziom sie znaczaco podniosl, trzeba teraz zapracowac na to, zeby wyjsc na plusie. No szczególnie jak ma sie tyle pkt co ty czyli ok 3 tys. W moim przypadku, jak mam trochę ponad 1400 pkt to nadal 7-8 miejsce potrafi dać dodatnie punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Japonia przestala kupowac konsole!!!!!!! tydzien z premiera MK8 - wyniki sprzedazy: | 3DS # | 23.733 | | WIU | 19.312 | | PSV # | 13.957 | | PS3 | 6.922 | | PS4 | 6.508 | | PSP # | 1.421 | | 360 | 225 sama gra sprzedała się bardzo dobrze: 01./00. [WIU] Mario Kart 8 <RCE> (Nintendo) {2014.05.29} (¥6.156) - 325.892 / NEW Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Komentarze pod recką =[ TheSintragoss Czy mi się tylko wydaje czy oni zaczerpneli pomysł z crasha nitro cart czy jakieś innej gry tej serii (crash)? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Co tam sie dzieje xD Jaki bol dupy xD Okazuje sie, ze nintendo sciagnelo pomysl na mario kart z crash team racing xD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak się przyczepia banany czy skorupy na tylny zderzak? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Trzymasz fire. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Co tam sie dzieje xD Jaki bol dupy xD Okazuje sie, ze nintendo sciagnelo pomysl na mario kart z crash team racing xD "Nieee, po prostu rzygać mi się chce jak typ swoim żałosnym głosikiem podnieca się jedyną grywalną grą na Nintendo. W(pipi)ia mnie te podniecanie się na siłę jakąś trywialną i casualową giereczką, która równie dobrze mogłaby się ukazać na telefon i wyglądałaby identycznie, ale NIE, bo Nintendo wtedy by zbankrutowało, bo ludzie ściągaliby piraty." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Haha ale przygłupy. Jeszcze ten: "(...)Nie zmienia to faktu że Mario karts jest grą trywialną i na dłuższą metę męczącą, dla dzieci jest ok, ale dla dorosłych to chyba tylko w przerwach zakrapianej imprezy " Szkoda mi takich ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Haha ale przygłupy. Jeszcze ten: "(...)Nie zmienia to faktu że Mario karts jest grą trywialną i na dłuższą metę męczącą, dla dzieci jest ok, ale dla dorosłych to chyba tylko w przerwach zakrapianej imprezy " Szkoda mi takich ludzi. Chyba do lasu zabrał konsolę albo nie ma w domu interneta i multi nie odpalił. Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Jak się przyczepia banany czy skorupy na tylny zderzak? pytanie poczatkujacego- po co sie je z tylu przyczepia? Pogralem dopiero 2h i jest to moj pierwszy kart w jakiego gram. W grze nic nie jest wytlumaczone i np najpierw probowalem driftowac klikajac raz w guzik i sie dziwilem czemu z drifta wychodzil tak szybko, a teraz juz troche ogarniam na czym polega caly system driftowania:D Zdobylem dopiero puchary 50cc i nie podoba mi sie, ze wybierajac rozne opony, karta i postac nie mam zadnych widocznych statystyk, czyli jak na czuja mam to wybierac?? A giera wiadomo, przegenialna!!! Edytowane 4 Czerwca 2014 przez polson Cytuj Odnośnik do komentarza
amaretsu1 4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam jestem już trochę na forum ale nigdy się nie udzielałem mam nadzieje ze mi pomożecie. kupiłem Wiiu z Mario kart miałem czekać z podjęciem decyzji do e3 ale gift tak mnie zachęciły ze ni moglem się powstrzymać . I teraz prośba o pomoc użyłem kodu z Mario na stronie http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/product_registration/product_registration.jsp . wypełniłem ankietę którą się pojawiła ale nie widzę nigdzie gry do wyboru . może ktoś pomoc gdzie tego szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ej tak własnie obejrzałem te filmiki z ppe z Luigim. Zimny skur.wysyn z niego. Musze w końcu kupić Wii U i ograć MK8. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi