chmurqab 3 192 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Pany wie ktoś gdzie od ręki dostanę mk 8 we wroclawiu???? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czyli tylko postacie w singlu? A gdzie te złote części odblokowujesz? W singlu jeszcze jakieś stampy na Miiverse (kij wie co to, bo nie używam). Złote części dostajesz odpowiednio: 1. Złote koła - musisz pobić wszystkie ghosty pracowników Nintendo w Time Trialach. 2. Złoty glider - musisz zdobyć 10,000 monet 3. Złoty kart - musisz zdobyć przynajmniej po jednej gwiazdce w każdym GP 150cc i Mirror Mode GP 150cc. Mirror Mode odblokowuje się po zdobyciu złotego pucharu w każdym GP 150cc. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To ja po dziękuję na razie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Biorąc pod uwagę, że złote części nie mają ekskluzywnych statystyk, to nie ma sie co przejmować, chyba, że kogoś kręci "bragging factor" Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 W dupe (pipi)ane we Wroc nigdzie nie maja od reki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bjHCpYR4zvM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udalo sie! IT'S OVER 3000! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dave ty pracujesz czy cały dzień grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Gram jakies 2-3h dziennie od premiery. Robota pełna para od połowy przyszłego tygodnia, teraz głównie plaża. Cytuj Odnośnik do komentarza
raadecki 3 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Ja zamieniłem Wario na Mortona... udało się odblokować circut speciala który w połączeniu ze slickami lub cyber slickami i coraz lepszą znajomością tras + skillem na drifcie powoduje że nawet parę razy wygrałem jak jeździłem w jednym wyścigu z balonem Edytowane 6 Czerwca 2014 przez raadecki Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (pipi)a, w tej chwili nie da sie grac :| Ciagle disconnecty, ja pyerdole. Najgorsze jest to, ze gra za kazdym razem odejmuje 20 punktow od rankingu :| Skonczyly sie zarty, gdzie ta (pipi)a Miyamoto, ja mu powiem. Podobno to samo bylo z mk7, trzeba czekac na patcha. bonus: https://www.youtube.com/watch?v=s2BM9i4AANM Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Graj regionala tam dc nie są tak często. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (pipi)a, w tej chwili nie da sie grac :| Podobno to samo bylo z mk7, trzeba czekac na patcha. Ale co też tak było, że na początku oka a potem kaszak ? No pierwsze 5-6 dni to była bajka, dziś faktycznie dość często wywala ale tak jak Soban pisze, na regional jakby mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kur.wa zamówiłem we wtorek i nadal nie mam. Babka ze sklepu napisała mi maila, że faktycznie jeszcze nie wysłali, ogarnie o co chodzi i obiecuje wysłać w poniedziałek. Wbijam wielki ch,uj w PlayerGames. A mama mi mówiła, żeby nie ufać ludziom z Białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 603 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 a w bestplay nie zamowiles bo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 no właśnie nie wiem co tak słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wszyscy tu chwalą ten BestPlay, gry przed premierę, gadżety gratis itp. więc masz teraz za swoje, pewno 5 zł było taniej. Michaelis a ty masz? grasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 603 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Mam i gram, ale przerwe mialem bo tydzien w domu mnie nie bylo. Dzis singla meczylem, zeby potrenować ;-) ragusowi pewnie sie sklepy powalily, oba w Białymstoku xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 no dokładnie. kliknąłem w najbardziej popularne aukcje z MK na allegro, widzę białystok - BIORĘ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kupiłem dziś w konsoleigry.pl:-) w poniedziałek ma być.Długo ten pierwszy up na konsoli ściąga się:-( Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Dobra, a więc po ok 27 h grania online mesjasz wyścigów zaczyna mnie trochę denerwować , dlaczego: - zaczynają się problemy z połączeniem, czasami wywala, a dla średniaka, kogoś kto ma ok 1500 pkt strata tak np 10 pkt to dramat:), - nie grałem wcześniej online w żadne gierki (z wyjątkiem różnych nba-ejów), więc takie problemy nie są na moją cierpliwość, nie jestem przyzwyczajony, - poziom rywalizacji strasznie się podniósł. Ja natomiat balansuję w okolicach 1500 pkt i lepiej już zapewne nie będzie, czemu? Bo drift opanowany mam piknie ale nie znam na pamięć tras i skrutów, a niestety sam z konsolą nie będę grał, ani "tracił" czasu na jeżdżenie samemu z duszkami, nie lubię..., - ale głównie nudzi mi się już powoli granie z randomami. Jakie widzę na to lekarstwo? Wiadomo jakieś łatki od Ninny itp ale przede wszystkim musimy w końcu jakiś pokój turniej forumowy zrobić. Będzie można pogadać w lobby itp. Dużo osób ma już MK8, więc można śmiało działać w tym zakresie. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dobry pomysł.Można sporządzić jakąś listę osób chętnych do gry i ustalić potem jakiś luźny grafik kiedy gramy itp. bo cisnąć w 2-3 osoby to jednak trochę lipa by była.Turniej nie zapewnia niestety voice chatu.Tylko prywatny pokój dla znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 JA się piszę ! mogę grać wieczoram prawie codziennie a jak nie będę mógł to dam znać. Oczywiście mogę do mundialu Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja też mogę, codziennie w okolicach wieczornych tj. ok 19 (no, pomijając początek przyszłego tygodnia, bo wtedy konferencje na E3 będą ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi