Opublikowano 12 czerwca 201410 l chłopaki w sobotę może zrobimy jakąś nasiadówkę wspólną kto się pisze ?
Opublikowano 12 czerwca 201410 l chłopaki w sobotę może zrobimy jakąś nasiadówkę wspólną kto się pisze ? No ja jutro w nocy wracam, więc może, jak żona pozwoli to kto wie...
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Moja dziś do rodziny wyjeżdża więc mam chatę wolną. Dziś kumple i meczyk Holandii z Hiszpanią a jutro forumek i mk8
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Ja też może się pojawię ale niczego nie obiecuję. Obecnie to gram tak bardziej z doskoku niż normalnie - dłużej - jak bozia przykazała. Wczoraj grałem 3 rundki żeby zobaczyć czy nadaję się do czegokolwiek, ale byłem na tyle zmęczony, że nie za bardzo ogarnialem. Cały czas gdzieś środek stawki, więc najgorzej nie było. Wysłane z Tapatalka
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Jednak po graniu we 4 na splicie(30fps) jestem cholernie wdzięczny N za te 60fps.Niebo a ziemia.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Bardzo dziękuję tej dwójce co przybyła Cóż mam nadzieję że uda nam się więcej osób zebrać kiedyś w tygodniu może
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Nie wiem jak Wam, ale mi najlepiej się gra jak w pokoju jest plus minus 6 osób, najlepiej na podobnym levelu. Gra wydaje się wtedy o wiele mniej chaotyczna.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Kurde no zróbmy jakiś turniej forumowy. Niby tyle znajomych z forumka ma MK8 ale widzę regularnie tylko Jaczesa i Sobana. Zdaje się, że już matchmaking blokuje dołączenie mnie do Dava. Czezky ile masz plt obecnie? Ja niecałe 1900. A reszta ile pkt macie?
Opublikowano 15 czerwca 201410 l ja mam 1150 gram niestety nieregularnie bo pikmin 3 i wonderful mnie odciągają od mario w dodatku na granie mało czasu ale myśle że przy turnieju match making nie ważny. Ja od razu na turniej się piszę.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Ze 2400.Ostatnio nie grałem online tylko mundialowy split z ziomkami,więc trzeba nadgonić. Edytowane 15 czerwca 201410 l przez Soban
Opublikowano 15 czerwca 201410 l 1200, w weekend byłem daleko od mojego ukochanego WiiU i właśnie odpalam.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Ja mam 1400 i też Cię balon nie widuję zbyt często , ostatnio próbowałem się podłączyć jak grałeś wieczorem ale mi N nie pozwoliło ... Do tego mało gram tych punktowanych, przeważnie turnieje albo time trialsy i muszę dokończyć GP i zrobić mirrora Edytowane 16 czerwca 201410 l przez raadecki
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Wczoraj chyba doczłapałem do 2800. Z forum widuje pojedyncze osoby. Ja mam 1400 i też Cię balon nie widuję zbyt często , ostatnio próbowałem się podłączyć jak grałeś wieczorem ale mi N nie pozwoliło ... Do tego mało gram tych punktowanych, przeważnie turnieje albo time trialsy i muszę dokończyć GP i zrobić mirrora Ja z Tobą grałem chyba dwa dni temu, dawno sie tak nie w(pipi)iłem Jak cały wyścig prowadziłem to dostawałem na końcówce 3 okrążenia niebieską i mnie wyprzedzałeś, a jak wyszedłeś na prowadzenie to ciągle dostawałem monety Magia Mario Kart! Edytowane 16 czerwca 201410 l przez chmurqab
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Ja mam teraz ponad 4000. Czesto prowadze przez 2,5 okrazenia, po czym dostaje w pupe niebieska, a ze na tym levelu przeciwnicy jada max 200-300 metrow za toba, to wszyscy na ciebie wjezdzaja i puszczaja muszelki i spadasz na ostatnie miejsce. Chyba lepiej jechac w srodku i czaic sie z dobrym itemem na ostatnie metry, wiele razy tak dojechalem na podium.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Wczoraj chyba doczłapałem do 2800. Z forum widuje pojedyncze osoby. Ja mam 1400 i też Cię balon nie widuję zbyt często , ostatnio próbowałem się podłączyć jak grałeś wieczorem ale mi N nie pozwoliło ... Do tego mało gram tych punktowanych, przeważnie turnieje albo time trialsy i muszę dokończyć GP i zrobić mirrora Ja z Tobą grałem chyba dwa dni temu, dawno sie tak nie w(pipi)iłem Jak cały wyścig prowadziłem to dostawałem na końcówce 3 okrążenia niebieską i mnie wyprzedzałeś, a jak wyszedłeś na prowadzenie to ciągle dostawałem monety Magia Mario Kart! No wtedy się podłączyłem do Ciebie... testowałem Rosaline w circucie... ja przed tą niebieską muszlą co nią dwa razy oberwałeś też miałem albo monety albo zielone muszle... siedziałem na kanapie i mówię do żony... albo niebieska muszla albo będę drugi... i patrzę leci... delikatnie zwolniłem żeby się nie załapać na wybuch i i później prosto do mety I też uważam że nie ma sensu jechać cały czas pierwszy... no chyba że się trafi horn... ale na pierwszych miejscach są głównie monety Edytowane 16 czerwca 201410 l przez raadecki
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Ja mam 1400 i też Cię balon nie widuję zbyt często , ostatnio próbowałem się podłączyć jak grałeś wieczorem ale mi N nie pozwoliło ... Do tego mało gram tych punktowanych, przeważnie turnieje albo time trialsy i muszę dokończyć GP i zrobić mirrora Teraz byłem z 4 dni na delegacji, a tak dziennie gram +/- 2-3 h. Mam już 35 h rozegrany i to wsio online.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l To zróbmy ten turniej bo rozpiętość poziomu jest taka że mało ze sobą w inny sposób programy.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l I też uważam że nie ma sensu jechać cały czas pierwszy... no chyba że się trafi horn... ale na pierwszych miejscach są głównie monety Tyle, że utrzymanie się na drugim/trzecim to jak dla mnie niezły wyczyn, bo na tym miejscu dostajesz najwięcej tymi cholernymi czerwonymi mendami, a bronie losujesz podobne co na pierwszym.