Ceglash 16 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Gra zakupiona. Na razie gram solo i powiem, że te karty ruszają się dość wolno;/ Wskoczyłem więc w najwyższą pojemność by mieć jako takie poczucie prędkości. Grafika miodzio, ale brakuje mi tu tryby fabularnego a'la CTR czy też Diddy kong racing. Wtedy byłbym w siódmym niebie. Jeszcze nie spróbowałem online bo mi się updade ściąga(tak, ten wielgachny jednogigowy). Jeśli multi mi nie spasi to gra ląduje na allegro;P. Choć czuję w kościach, że będzie "master race";) Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Gra zakupiona. Na razie gram solo i powiem, że te karty ruszają się dość wolno;/ Wskoczyłem więc w najwyższą pojemność by mieć jako takie poczucie prędkości. Grafika miodzio, ale brakuje mi tu tryby fabularnego a'la CTR czy też Diddy kong racing. Wtedy byłbym w siódmym niebie. Jeszcze nie spróbowałem online bo mi się updade ściąga(tak, ten wielgachny jednogigowy). Jeśli multi mi nie spasi to gra ląduje na allegro;P. Choć czuję w kościach, że będzie "master race";) Ja po jednym wyścigu solo (strasna nuda), wskoczyłem online, które mnie pochłonęlło i do dziś ok 50 h już tam spędziłem. Aha do tej pory rozegrałem 4 wyścigi solo, słownie 4 czyli jakieś 15 min z 50 h zabawy z MK8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak dla mnie to najmiodniejsze multi na nextgenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Tez wczoraj dostalem swoja gre i bardzo mi sie podoba !Przyznam, ze tak jak pisano wyzej - chcialbym zeby w grze byl jakis tryb Adventure jak w Crash Team Racing bo generalnie wole singla niz multi-online. Jednak w Mario Kart w trybie online bede gral napewno, w Mario Kart Wii tez chetnie gralem. Grafika w grze jest bardzo ladna - bardzo podobaja mi sie animacje postaci, co do trybu online to dobrze mi sie gralo - jednak poki co rozgrywam turnieje w singlu grajac w dwie osoby na podzielonym ekranie. Szkoda, ze nie dano mozliwosci grania w 2 graczy tak ze jeden ma obraz na TV, a druga osoba na GamePadzie - taka opcja powinna sie tam znalezc. Zdziwilem sie ile w grze jest dostenych typow pojazdow i kombinacji ich czesci skladowych, nie spodziewalem sie, ze bedzie mozna az tak konfigurowac swojego karta. Jak robicie turbo slide ?Ja skacze trzymajac analoga do wewnetrznej, a pozniej wychylam go na lewo i prawo zeby nabijac kolejne poziomy, ale w instrukcji widzialem, ze mozna robic turbo naciskajac dwa przyciski naraz - B+A na GamePadzie. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Im mocniej skrecasz tym szybciej nabijasz turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Przekroczyłem kilka dni temu 3000, ale dopiero dzisiaj trafiłem do pokoju, w którym wszyscy ten pułap przekraczali.. i okazało się, że wtedy online wskakuje na 150cc. Boli dupa po ostatnim miejscu na Mount Wario :< Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 No ja mam 2300. Mozolnie zbieram pkt. No mnie często wrzuca do pokoi ok 2-3tys. Gorzej jak dzis grałem z ludźmi 1,0 - 1,7 tys pkt ja jedyny miałem + 2 tys. No i była lipa mimio że albo wygrywałem ew. top 3 to dostawałem 6-10 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Powiedzcie mi czy rejestrując kod na dodatkową grę lepiej zrobić to na koncie UK czy PL. Z tego co się orientuje UK dostaje gry od ręki a z PL są problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Rejestruj na UK - kod na grę dostaniesz od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) No wlasnie - ile trzeba czekac po rejestracji na ten kod na gre w Polsce ? Ja rejestrowalem swoje MK8 w Niemczech bo wlasnie tam mieszkam i kod mialem juz nastepnego dnia - dodam, ze tego samego dnia nawet nie sprawdzalem czy jest dosetpny, odbiera sie go na stronie Club Nintendo. Wysylaja go na maila czy jak ? Edytowane 26 Czerwca 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No ja mam 2300. Mozolnie zbieram pkt. No mnie często wrzuca do pokoi ok 2-3tys. Gorzej jak dzis grałem z ludźmi 1,0 - 1,7 tys pkt ja jedyny miałem + 2 tys. No i była lipa mimio że albo wygrywałem ew. top 3 to dostawałem 6-10 pkt :confused: Mała ilość punktów za zwycięstwo w takim pokoju to jeszcze małe piwo. Gorzej jak gra cię wydyma i na ostatnim okrążeniu dostaniesz combo niebieska - czerwona - czerwona - gość z gwiazdką, dojedziesz ostatni i pach jakies -18 :| Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No ja mam 2300. Mozolnie zbieram pkt. No mnie często wrzuca do pokoi ok 2-3tys. Gorzej jak dzis grałem z ludźmi 1,0 - 1,7 tys pkt ja jedyny miałem + 2 tys. No i była lipa mimio że albo wygrywałem ew. top 3 to dostawałem 6-10 pkt :confused:Mała ilość punktów za zwycięstwo w takim pokoju to jeszcze małe piwo. Gorzej jak gra cię wydyma i na ostatnim okrążeniu dostaniesz combo niebieska - czerwona - czerwona - gość z gwiazdką, dojedziesz ostatni i pach jakies -18 :| No o tym to już nawet nie wspominam. Wczoraj co odje. bałem właśnie w takim pokoju gdzie maiałem najwięcej pkt. Jechałem pierwszy na wielkim luzie i widzę na ipadzie co leży obok że znajomy pisze na fejsie. Przyjechałem linie mety odpisałem ziomkowi patrzę a ja stoję 10 m przed metą i jestem ostatni okazało się że to nie była linia start / meta tylko jakaś wcześniejsza linia i tak - 20 pkt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Mam dobrego newsa dla posiadczy Mario Kart 8 i konsoli w wersji Premium - po zarejestrowaniu gry na stronie Nintendo mozecie w promocji otrzymac w sumie dwie gry za darmo - tak DWIE, a nie tylko jedna. Na PPE jest moj wpis na blogu opisujacy co i jak, to pelen legal bez zadnych kombinacji:http://www.ppe.pl/blog-17181-4344-dwie_dodatkowe_gry_zupelnie_za_darmo_dla_posiadaczy_mario_kart_8_.htmlJesli ktos chce tylko krotka instrukcje to wrzucam jako info - zeby nie bylo, ze chce wejscia nabic: zarejestruj gre Mario Kart 8 na stronie Club Nintendo i odbierz kod na darmowa gre, na konsoli w e-shopie wpisz kod promocyjny i pobierz darmowa gre, na stronie Nintendo Network Premium (link) odbierz kod rabatowy, wpisz kod rabatowy w e-shopie na konsoli, kup wybrana gre za kwote z kuponu rabatowego, ciesz sie gra Mario Kart 8 i dwoma darmowymi tytulami, Ja pobralem wczoraj NES Remix 2 bo zostala mi jeszcze kasa z innych zakupow, wiec gre kupilem za pol ceny. Jednak jesli ktos chce cos max to 5€ to gry z NES'a sa wlasnie po 4.99€. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez saptis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 To za zakupy nowych gier są jakieś punkty? Ktoś mi to łopatologicznie wyjaśni? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Podalem linka - wejdz i poczytaj to bedziesz wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Co prawda nie MK8, ale i tak pasuje do tematu: https://www.youtube.com/watch?v=_43cq3DalZw Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Wczoraj dobiłem do 2 tysi w online Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Mozna na jednym koncie zarejestrowac 2 kody aby dostac kolejny kod na darmowa gre? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Mozna na jednym koncie zarejestrowac 2 kody aby dostac kolejny kod na darmowa gre? Nie, nie można. Trzeba nowe konto zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A po ootrzymaniu kodu z Nintendo Club na wybrana gre moge uzyc na tym samym koncie co poprzedni kod? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A po ootrzymaniu kodu z Nintendo Club na wybrana gre moge uzyc na tym samym koncie co poprzedni kod? Nie za bardzo rozumiem ale jeżeli chodi o kody na darmową grę za MK8 to można użyć tylko raz na jedno konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A po ootrzymaniu kodu z Nintendo Club na wybrana gre moge uzyc na tym samym koncie co poprzedni kod? mam 2 gry darmowe z mario kart na moim koncie nintendo . Jedną dostałem po zarejestrowaniu swojej kopii na moim koncie nintendo club a drugą dostałem od rayosa i to on zarejestrował kopie gry na sowim koncie a ja dostałem kod z grą wind waker. Czyli można mieć kilka gier z tej promocji na jednym koncie nintendo wii u ale trzeba rejestrować grę mario kart 8 za każdym razem na innym koncie nintendo club. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A po ootrzymaniu kodu z Nintendo Club na wybrana gre moge uzyc na tym samym koncie co poprzedni kod? mam 2 gry darmowe z mario kart na moim koncie nintendo . Jedną dostałem po zarejestrowaniu swojej kopii na moim koncie nintendo club a drugą dostałem od rayosa i to on zarejestrował kopie gry na sowim koncie a ja dostałem kod z grą wind waker. Czyli można mieć kilka gier z tej promocji na jednym koncie nintendo wii u ale trzeba rejestrować grę mario kart 8 za każdym razem na innym koncie nintendo club. No tak, tylko aby dostać kod to trzeba na innym koncie zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Gre zarejestrowałem na NC na innym koncie.. Nie wiedziałem tylko czy mogę użyć kodu na moim koncie na konsoli. Thx za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Może ktoś z Łodzi i zainteresowany w Mariany (no glupio to brzmi i nierealnie) " Zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału w turnieju Mario Kart 8, który odbędzie się 05.07.2014 w sklepie Checkpoint przy ulicy Piotrkowskiej 19 w Łodzi. Start turnieju godzina 15:00 . Do wygrania atrakcyjne nagrody ufundowane przez odpowiedzialną za markę Nintendo w Polsce firmę ConQuest Enertainment. 1 miejsce - gra Mario Kart 8 na Wii U 2 miejsce - koszulka Mario Kart 8 3 miejsce - czapka Mario Kart 8 Ponadto, uczestnicy turnieju otrzymają flagi Mario Kart 8 Zgłoszenia do turnieju przyjmujemy mailowo na adres biuro@checkpoint.lodz.pl do 1.07.2014 włącznie. Formułę turnieju ogłosimy po zamknięciu zgłoszeń." Z fb https://m.facebook.com/events/665324876876932/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi