Opublikowano 30 czerwca 20168 l Polecam panocki, szkoda że reszty jegomości nie zawitało ale nasza trójka dała radę. Pawcio dzięki że się zdecydowałeś!
Opublikowano 30 czerwca 20168 l nie było tak źle, grunt, że grało się dobrze! Pamiętajcie - kupcie D L C ! 16 nowych tras, czujecie to? i to prześwietnych! Kupować i musimy KO NIE CZNIE zebrać się w większej ekipie, ogarnąć voice chat i będzie PE TA RDA
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Pawcio wrzuciło nas do wyższej ligii punktowej. Koleś cisnący Kupą tak przodował że ni cholery go nie byłem w stanie dogonić (co innego jak dostał blue shellem, skończyło się rumakowanie), Ehh ta gra jest boska niezależnie ile człowiek ma przerwy, pokłady funu te same. Miodzio!
Opublikowano 2 lipca 20168 l To co - umawiamy się dzisiaj bądź jutro na jakieś forumkowe granie? PS: Do kogo mogłeś, to wysłałem zapro do frendów. Mam nadzieję, że wiecie co z tym zrobić Edytowane 2 lipca 20168 l przez C-Boy
Opublikowano 2 lipca 20168 l Tacy wszyscy chętni do grania byli, a jak przyszło co do czego to siedzą cicho No nic, ja spróbuje sobie pyknąć jutro około godziny 20.30.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Ja dzisiaj nie pogram bo co chwilę burza jest i ryzykować spalenia sprzętów nie mam zamiaru.....W weekend ciężko ugrać taką szybką piłkę bo każdy sobie zajęcie już znalazł.
Opublikowano 4 lipca 20168 l jutro mogę koło 22, w środę koło 20-21 dziś też w sumie po 21, ale wolałbym pograć w Horizona bo chyba dziś kupię
Opublikowano 5 lipca 20168 l Ok 20:30 powinienem być . Btw jak sie robi takie pokoje tylko ze znajomymi?
Opublikowano 5 lipca 20168 l @Wojtas Wybierasz Friends and Rivals i tam możesz otworzyć pokój dla osób tylko z Friend Listy. P.S. Ja wbijam ok. 20-tej i mogę siedzieć do nocy Edytowane 5 lipca 20168 l przez chrno-x