Rayos 3 170 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 wystarczy mi, dzieki za gre, jutro/pojutrze mysle ze bede mogl troche dluzej pograc i mam nadzieje ze nie bedzie juz takich problemow z serwerem Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Gramy też co dzisio czy wolicie oglądać meczyk? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 #meczyk nikogo Ja tam wieczorem pewnie pykne parę kółeczek :-] Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Ktoś chętny na wspólne granie przez weekend? Byłoby całkiem milusio zebrać w nieco większym gronie Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 ja odpadam az do czasu wprowadzki do nowego mieszkania i ogarniecia spraw z tym zwiazanych. wiec odpadam na jakis tydzien minimum Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Ide jutro do kuzyna pograć w MK8 - wystarczy, że wezmę pro controllera, a on bedzie grał na padlecie? Czy drugi gracz może grac tylko na willocie? Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 JAKA TA GRA JEST ZAJ3.BISTA no gram z kuzynem na splicie i taki miód gameplayowy ta gra oferuje, że niedowierzam. Zaraz sprawdzamy nsmb u i czuje, ze jeszcze większy ból dupy będę miał ze konsola mi się zepsuła... ;/ 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 MK8 niszczy system, szczególnie jak człowiek już przyswoi sobie rozkład tras i nauczy się kiedy opłaca się z jakich boostów używać. Rozgrywka jest o wiele bardziej złożona niż mogłoby się wydawać przy pierwszym kontakcie i walka jest od samego startu aż do ostatniego metra. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Pograliśmy trochę dłużej i naprawdę kawał świetnego race'ra, choc jest pare rzeczy którę są słabe: - na pewno battle. Co za osioł zamienił specjalnie przygotowane trasy pod ten tryb na trasy z wyscigów to nie wiem. Mozna jedzic i jezdzic w kółko i nie spotkac żadnego rpzeciwnika. - połowa tras robiona na jedno kopyto - krótkie, schematyczne ze zmienionym jedynie otoczeniem. Choc wiadomo, tras jest 32 co jest i tak zaje.bistym wynikiem i przeszlismy 5 cupów i niektóre są naprawdę bardzo fajne i skomplikowane wiec jakais kawalek slabszych tras jest oczywiscie do przełkniecia. - szerokość tras jest zdeka irytująca. Potrafi się trafic wyscig, gdzie nie spotyka się w ogóle przeciwnika. Jakoś na razie nie zaobserowałem tej agresywności i zaciętości jak w CTR gdzie walyczło się o kazdy kawałek trasy, no ale za mało pograłem (150cc, chyba jest jeszcze do odblokowania cos szybszego?) zeby wyrokowac, że tak jest. - czemu nie mozna robic wlasnych cupów?!. To tak na szybko choć nie powiem, no na splicie gra się genialnie, frajda jest duża. Napierd.ałałbym w ten tytuł całymi dniami gdybym miał mozliwosc. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 (edytowane) Pograliśmy trochę dłużej i naprawdę kawał świetnego race'ra, choc jest pare rzeczy którę są słabe: - na pewno battle. Co za osioł zamienił specjalnie przygotowane trasy pod ten tryb na trasy z wyscigów to nie wiem. Mozna jedzic i jezdzic w kółko i nie spotkac żadnego rpzeciwnika. - połowa tras robiona na jedno kopyto - krótkie, schematyczne ze zmienionym jedynie otoczeniem. Choc wiadomo, tras jest 32 co jest i tak zaje.bistym wynikiem i przeszlismy 5 cupów i niektóre są naprawdę bardzo fajne i skomplikowane wiec jakais kawalek slabszych tras jest oczywiscie do przełkniecia. - szerokość tras jest zdeka irytująca. Potrafi się trafic wyscig, gdzie nie spotyka się w ogóle przeciwnika. Jakoś na razie nie zaobserowałem tej agresywności i zaciętości jak w CTR gdzie walyczło się o kazdy kawałek trasy, no ale za mało pograłem (150cc, chyba jest jeszcze do odblokowania cos szybszego?) zeby wyrokowac, że tak jest. - czemu nie mozna robic wlasnych cupów?!. To tak na szybko choć nie powiem, no na splicie gra się genialnie, frajda jest duża. Napierd.ałałbym w ten tytuł całymi dniami gdybym miał mozliwosc. Ad. 1 zgadzam się. Ad. 2 LOL NOPE. każda trasa jest unikalna, piękna i ma własny feeling. A te z DLC to małe mistrzostwo świata, CU DO WNE Ad. 3 Jest 200cc ale to fur fun tylko. No i najważniejsze, Ad. 4 Oczywiście, że można. VS Race. Ustawiasz ile tras (min 3), ustawiasz poziom trudnosci NPC, czy chcesz wszystkie itemy, moc silnikow itd itp. Ustaw tam trudnosc NPC na harda, to zobaczysz co to znaczy grac z npc w mario karta. albo zagraj sobie w singlu na 150cc, zmienisz calkowicie zdanie o trudnosci gry Edytowane 20 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Te cupy mogę robić tez żeby grać na splicie? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 (edytowane) no tak, tryb VS to tak naprawdę główny tryb multiplayera lokalnego Pamiętajcie, że możecie nawet online grać we dwójke na splicie z innymi ludźmi. Fun jeszcze lepszy Edytowane 20 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 W zasadzie Mario Kart bardziej polega na skutecznym zarządzaniu dopałkami niż rzeczywistym ściganiu. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 (edytowane) Pamiętajcie, że możecie nawet online grać we dwójke na splicie z innymi ludźmi. Fun jeszcze lepszyZdecydowanie polecam takie granie i koniecznie z DLC, bo trasy, które tam są to po prostu mistrzostwo ! Edit : Może byśmy dzisiaj albo jutro o 18 lub 19 zrobili forumowy turniej? Edytowane 20 sierpnia 2016 przez funditto Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Gramy coś online? Dziś/jutro/wtorek? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 mogę jutro : ) kupiłeś DLC? Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Nie, na razie podstawka. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Jakby co to ja też chętny plus jeszcze jeden kolega. Podstawka. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 no to bier te dodatki, na co czekasz? są s z t y w n i u t k i e cytujac klasyka Cytuj
czapa 671 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Ziomeczki a jak wygląda komunikacja? Czy gramy bez gadania? Cytuj
Damk 98 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 DLC obowiązkowo! Dwupak rzecz jasna najbardziej opłacalny. Bodajże 48 złociszy, zamiast 2 razy po 32 (a przynajmniej tak było gdy się zaopatrywałem w dodatek jakieś dwa lata temu...).Wbudowany czat głosowy działa tylko w "poczekalni", w utworzonym przez nas "pokoju" dla znajomych. Czyli aby pogadać w czasie wyścigu trzeba się posiłkować Mumble, lub innym zewnętrznym komunikatorem głosowym.Mam nadzieję, że nie zrobię żadnej kryptoreklamy wspominając, iż jest pewna grupka graczy, która w miarę systematycznie organizuje cotygodniowe turnieje między innymi w Mario Kato Eito:w poniedziałki 21:30 - 23:00 (wymagane DLC): 5678-9862-3593i środy 21:30 - 22:30 (co tydzień inne zasady): 7995-9858-7787 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi