Opublikowano 10 października 20168 l To gramy dziś? 21? Dlc kupie na pewno, ale jeszcze niech poczekają wiec tylko podstawka.
Opublikowano 10 października 20168 l może być, chwilkę mogę pograć może dziewczyna dołączy, choć wątpię.
Opublikowano 10 października 20168 l No ja to samo - z godzinke bo jeszcze chciałem pograć z godzinę w XC, a jutro trzeba rano wstać.
Opublikowano 10 października 20168 l Pograłbym ale bez DLC to jakoś słabo to widzę Edytowane 10 października 20168 l przez funditto
Opublikowano 10 października 20168 l jednak odpadam dzis, straszny katar mam i generlanie (pipi) sie czuje i nie na slach na multi w mk8 next time... przepraszam
Opublikowano 10 października 20168 l Nie, ale ja chyba dzisiaj nie dam rady bo mi się pad rozładował (pipi) EDIT: Ten mój ziomek też ma rozładowane wszystko. Odpadamy. Możemy jutro pograć jak się naładuje to dziadostwo Edytowane 10 października 20168 l przez czapa
Opublikowano 10 października 20168 l Kurna, serio online w przypadku Nintendo to jeden wielki lol. Nic sie tu nie da, nawet zaprosic znajomego do pokoju, trzeba liczyc na szczescie. Damian, zalozylem nowy pokoj coby moze jacys inni gracze dolaczyli.
Opublikowano 11 października 20168 l A nie ma tam czasem pokoju tylko ze znajomymi którzy grając w MK8 mogą zostać zaproszeni do Twojej gry?
Opublikowano 11 października 20168 l Sorki XM., że tak krótko, ale przeniosłem się do turnieju, o którym wspominałem w poprzednim poście. Ogólnie nie trzeba nikogo zapraszać. W trybie online masz listę znajomych, klikasz na dostępnego gracza i dołączasz do jego gry - obojętnie, czy gra w ogólnoświatowy / kontynentalny ranking, turniej, czy w prywatnym pokoju. Jedyną selekcją jest dostępność tras, to jest: DLC - także im szybciej zaopatrzysz się w dodatki, tym lepiej.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Teraz taniej DLC o 25% do 5.01 zastanawiam się czy brać To DLC jest warte pełną cenę jak żadne inne, nie ma sie co zastanawiac
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Jeśli ktoś jeszcze w to gra to zapraszam do wspólnego grania online. Oczywiście dlc na pokładzie. Gram głównie wieczorami
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Chętnie pogram. Można by zrobić turniej forumowy na pożegnanie WiiU np. w dzień konferencji Switcha czy w pobliżu tego terminu
Opublikowano 2 stycznia 20178 l fejk. Ktoś na twitterze się przyznał ze zrobił te okładki i podrzucił na stornę EB australia. wycieknięta okładka wersji na Switcha potwierdzqa 24 NOWE TRASY 10 NOWYCH POOSTACI NOWY BATTLE MODE zaczynam się jarać i to wsyzstko będzie ONTHEGO . Ciekawe czy zapewnią multi między wii u a switchem Wątpię, ale może... Edytowane 2 stycznia 20178 l przez Rayos
Opublikowano 2 stycznia 20178 l tak, fejk, zapomniałem dopisać w tym temacie. Ktoś na twitterze się przyznał ze zrobił te okładki i podrzucił na stornę EB australia.