Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

Opublikowano

To gramy dziś? 21? Dlc kupie na pewno, ale jeszcze niech poczekają wiec tylko podstawka.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 195,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

może być, chwilkę mogę pograć :) może dziewczyna dołączy, choć wątpię.

Opublikowano

No ja to samo - z godzinke bo jeszcze chciałem pograć z godzinę w XC, a jutro trzeba rano wstać.

Opublikowano

Pograłbym ale bez DLC to jakoś słabo to widzę

Edytowane przez funditto

Opublikowano

jednak odpadam dzis, straszny katar mam i generlanie (pipi) sie czuje i nie na slach na multi w mk8 :/ next time... przepraszam

Opublikowano

Ok. To dziś nikt nie gra? Czapa/funditto?

Opublikowano

Ok, juz włączam.

Opublikowano

Damian to Twój kumpel? 

Opublikowano

Nie, ale ja chyba dzisiaj nie dam rady bo mi się pad rozładował (pipi)

EDIT: Ten mój ziomek też ma rozładowane wszystko. Odpadamy. Możemy jutro pograć jak się naładuje to dziadostwo

Edytowane przez czapa

Opublikowano

xD

Opublikowano

Kurna, serio online w przypadku Nintendo to jeden wielki lol. Nic sie tu nie da, nawet zaprosic znajomego do pokoju, trzeba liczyc na szczescie. 

Damian, zalozylem nowy pokoj coby moze jacys inni gracze dolaczyli.

Opublikowano

A nie ma tam czasem pokoju tylko ze znajomymi którzy grając w MK8 mogą zostać zaproszeni do Twojej gry?

Opublikowano

Sorki XM., że tak krótko, ale przeniosłem się do turnieju, o którym wspominałem w poprzednim poście.

Ogólnie nie trzeba nikogo zapraszać. W trybie online masz listę znajomych, klikasz na dostępnego gracza i dołączasz do jego gry - obojętnie, czy gra w ogólnoświatowy / kontynentalny ranking, turniej, czy w prywatnym pokoju.

Jedyną selekcją jest dostępność tras, to jest: DLC - także im szybciej zaopatrzysz się w dodatki, tym lepiej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz taniej DLC o 25% do 5.01 :banana-santa:   zastanawiam się czy brać :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Teraz taniej DLC o 25% do 5.01 :banana-santa:   zastanawiam się czy brać :scratch_one-s_head:

To DLC jest warte pełną cenę jak żadne inne, nie ma sie co zastanawiac

Opublikowano

lel, mieć mk8, nie mieć dlc, gdzie rozum i godność człowieka?

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze w to gra to zapraszam do wspólnego grania online. Oczywiście dlc na pokładzie. Gram głównie wieczorami :)

Opublikowano

Chętnie pogram. Można by zrobić turniej forumowy na pożegnanie WiiU np. w dzień konferencji Switcha czy w pobliżu tego terminu

Opublikowano

fejk.  Ktoś na twitterze się przyznał ze zrobił te okładki i podrzucił na stornę EB australia. 

wycieknięta okładka wersji na Switcha potwierdzqa

24 NOWE TRASY

10 NOWYCH POOSTACI

NOWY BATTLE MODE

zaczynam się jarać :obama: i to wsyzstko będzie ONTHEGO .

Ciekawe czy zapewnią multi między wii u a switchem :P Wątpię, ale może... 

1156676163.png

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

tak, fejk, zapomniałem dopisać w tym temacie. Ktoś na twitterze się przyznał ze zrobił te okładki i podrzucił na stornę EB australia. 

• 2 tygodnie później...