Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Ficek to sie chyba pos.ra jak zagra w te grę. Zelda mogła mu nie przypasowac, ale to co zobaczy w MK8D jest niebezpieczne dla takiego starszego Pana jak On. Jak bym pierwsze odpalenie zostawił na nockę na OIOMie.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Też chętnie zagram, jeśli oczywiście pasują Wam miejsca od 2 do 12? :)
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l I pomyśleć, że ja się na forumku zarejestrowałem w okolicach premiery na Wii U i ścigałem się z Czezkym myśląc jeszcze wtedy, że to normalny użytkownik, który jest fanem Nintendo. Już za tydzień ściganie na kibelku w dopasioną wersję razem z Czezkym i do tego jeszcze z ragusem? Co za czas, aby być GRACZEM
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Ciekaw jestem czy wyjdą jakieś DLC przy tak dopakowanej grze? Jedyne Mario Kart jakie grałem to wersja na N64, tak że fajnie będzie wrócić po takim czasie, grałem też chwilę w wersje na GC, Wii, DSa i 3DS, ale to było raczej rzucenie okiem. Mogli się jedynie z postaciami do wyboru bardziej postarać, bo mają w czym wybierać, nie ma nawet Diddyego, króry zwykle był? Edytowane 21 kwietnia 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Było trochę plotek o Diddy Kong Racing 2 - może dlatego Diddy nie został dodany. Ja będę jeździł dwoma postaciami: Inkling Boy/ Lemmy. Edytowane 21 kwietnia 20178 l przez funditto
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Ograłem Diddyego od Rare na 100% niegdyś, oni chyba pierwsi wprowadzili łódki i samoloty, fajnie by było, gdyby wyszła druga część, hmm... od Retro? W każdym razie nie ma sensu wydawać na Switcha MK9, skoro mamy dopakowaną na maksa ósemkę, więc może ten team mógłby się zająć DKRacing2?
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l W każdym razie nie ma sensu wydawać na Switcha MK9, skoro mamy dopakowaną na maksa ósemkę oczywiście, że jest sens i liczę na to, że w przeciągu 2-3 lat wyjdzie prawilna 9 z całkiem nowymi trasami, nowymi mechanikami, itemami, postaciami, graficzką jeszcze bardziej kolorową i ładną niż teraz Edytowane 21 kwietnia 20178 l przez Rayos
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Wolałbym Diddyego, jedna część MK na jedną konsolę wystarczy, choć wiadomo, że to tylko dopakowany remaster to jednak kosztem dziewiątki lepszy byłby DKR2 moim zdaniem, no chyba, że zrobią jedno i drugie :). update: wrócił Metroid na Gacka, wrócił Donkey na Wii, czas na inne wielkie powroty: DKRacing, Wave Race, 1080 Snowboarding... Edytowane 21 kwietnia 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Mk9? Jeszcze jak. MK8D to tylko remaster i nie zastapi nowej czesci, masa osób ograła już te trasy na Wii U, a wydawanie DLC do remastera to będzie sowite niedoje.banie mózgowe Nintendo choc oczywiscie mozliwe.
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Remaster czy wersja Deluxe sama w sobie ma zawierac juz wszystkie DLC i dodatki + jeszcze cos ekstra od siebie wiec wydawanie DLC bylo by ewidentnym niedoyebaniem mozgowym.
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Czy ja wiem, skoro tryb battle był zje.any w MK8 na WiiU, bo nie było żadnych aren. Jeśli ludzie będą zagrywać się multi w MK8D to myślę, że rozsądnym dodatkiem byłyby właśnie nowe areny. update: myślę nawet, że takie się pojawią, ze dwa DLC po cztery mapki do multi za grosze, czas pokaże :). Edytowane 21 kwietnia 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Mysle ze nowe Karty juz sie robia, a czas pokaze czy to bedzie MK9 czy cos innego.
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Całkiem możliwe, a odnośnie dodatków to mogę się mylić, choć co do Zeldy, że zarządzi miałem rację, podobnie pisałem o Switchu po pierwszej prezentacji, dobije do 100mln, czas pokaże :).
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Wchodząc do Targetu w USA, można śmigać z takimi wózkami: ta muzyczka przy wejściu xd