Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Ficek, tylko w UK taki bonusik. A ja zamówiłem dzisiaj w Media Markt. Z kuponem zniżkowym 170,01zł. Spoko opcja z tym rejestrowaniem zakupów w MM i doładowywaniem za to konta ze zniżką, bo ceny i tak mają konkurencyjne.
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Czujecie jaka to wspaniała gra na majówkę? Czy grill ze znajomymi czy wyjazd z kobietą i tak możesz pograć w dwójkę w wolnej chwili :)
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l https://store.nintendo.co.uk/home.dept?affil=tradedoubler&utm_source=Tradedoubler-VigLink+UK&utm_medium=affiliate&utm_campaign=TradeDoubler&tduid=e7b5ee76ccf89efa472fe2145e2ce9b5&dclid=CJGs0OvOttMCFQKPGAodHC0C0Q
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l W X-komie naklejki (w ograniczonej ilości) do zamówień przedpremierowych.
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Więc jeżeli chodzi o bonusiki przy premierze Mario Kart to Wii U nadal rządzi ;) * *dla niewtajemniczonych: 2-miesięczna akcja promocyjna: kup MK8 a drugą grę w wersji cyfrowej dostawałeś gratis (z puli 10 do wyboru - m.in. Wind Waker HD, Pikmin3, The Wonderful 101, czy NSMBU), plus do tego do zamówień przedpremierowych dostawało się brelok
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l na razie switch to samograj sprzedazowy wiec nintendo ma gdzies akcje promocyjne w tym stylu btw, nie powiem, hype na majowkowe wyscigi z forumkiem jest
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Wysłałem kilka inviteów do friendsów, którzy będą grali online po premierze. Też chcę porzucać za wami bananami.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l No niesamowicie bedzie sie gralo bez messengera, voice chatu, grup XDDD Zenujaca jest ta konsola w tym wzgledzie. Gralem naprawde sporo w mk8, ale potem ta samotnosc strasznie dawala sie we znaki i obrzydzila gre :( A teraz bedzie jeszcze gorzej.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Co jak co, ale premiera MK, to dobry czas na wypuszczenie jakieś aktualizacji systemu...
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Zaraz moj egzemplarz pojdzie do orzeszka :potter: Czy ktos ma chociaz zamiar grac w to dluzej? ;[
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Wysłałem kilka inviteów do friendsów, którzy będą grali online po premierze. Też chcę porzucać za wami bananami. Bardzo chętnie zagram z wami i porzucam w was bananami. A tak na poważniej to jako że nie miałem okazji pograć w ta grę to najpierw planuję pobawić się solo by poznać to i owo a potem często będziecie mnie widzieć w wyścigach online. Edytowane 25 kwietnia 20177 l przez Kavka
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Nayebaliamy sie i zostawiam switcha, bedzieny grwc w mario ksrt pozdrawian
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l To jak sie umawiamy? Skype przez smartfony? Xd chyba najlepsza opcja, taka jak oficjalny voice chat, ktory bedzie kiedys tam xddd
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Grałem ok 100 godzin na WiiU i zamierzam machnąć kolejne 100 na Switchu, a i nawet jakby był voice chat czy coś to bym nie używał. Voice chat to się nadaje do Fify, albo CSa, ale w Mario Kart, a tym bardziej Splatoonie nie widzę dla niego zastosowania. Chyba, że pomiędzy rundami. Podczas grania by tylko przeszkadzał. Edytowane 25 kwietnia 20177 l przez funditto