Opublikowano 28 kwietnia 20177 l czyli kazdy moze wedle wlasnego uzniania wybierac czy gra online z czy bez wspomagania? Nie stawia to niektorych graczy w pozycji lekko nikoerzystnej (mysle np o planszach w kosmosie gdzie spasc mozna w sekunde)?
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l no grajcie, grajcie, jutro konczy sie dzien dziecka i zaczyna wpyerdol od czezkyego. Raz za zarazem Mam nadzieje, ze sie nie zniechecicie :(
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Też chętnie pogram :). Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l A w co gramy, na trasach, czy battle? I jakie cc? Zagrałem na próbę i byłem 7, 11 i 12 :).
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Stworzyłem pokój, ktoś chce to niech dołącza Masz nicka dużą literą, dało się? Mogłem sobie zdrowywariat zrobić, no nic mam linkapl :).
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l No to weźcie podajcie swojego skypea do chu,ja. Co wy, po cichu chcecie grać?
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Nie chce mi się dziś w Skype bawić, chce pograć parę wyścigów i spać, po majówce będę ogarniał takie rzeczy