Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Teraz to się gra, na WiiU nie istniał, bo nie wyobrażam sobie tego trybu na torach. Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Drugi, drugi, drugi :). Bo ta piąta pozycja mnie już prześladowała :).
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Może nocne granie paczką forumowiczów? Bo kupiłem i Ja a wolę dostać od was niż jakiś japońców :D
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l No to ja też dołączę o 22. Tylko niech ktoś ustawia na przemian, 4 trasy, 4 areny, bo w battle też bym pograł, tak żeby nie było nudno. Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Macie tak, że czasami nie możecie zatrzymać losowania itemka i musicie czekać, aż losowanie samo się zatrzyma? Na WiiU tego nie pamietam. Lag?
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Nawet nie wiedziałem że można zatrzymać losowanie xd którym przyciskiem kolego? Ja chętnie za ok. godzinkę pogram najlepiej same trasy bo battle nawet nie próbowałem.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l jak bedzie nas duzo to battle tez, nie badz cykor ale jak zbierze sie nas 3-4 to wole same trasy, battle zdecydowanie pod wieksza ekipe, na kilku userow to te areny sa za duze
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l jak bedzie nas duzo to battle tez, nie badz cykor ale jak zbierze sie nas 3-4 to wole same trasy, battle zdecydowanie pod wieksza ekipe, na kilku userow to te areny sa za duze No ale 8 już wystarczy.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Na razie jest nas trzech. Gdzie reszta?Szkoda że nie ma systemu zaproszeń
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Ja odpadam nie mogę się dołączyć na mobilce, problem z natem. Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez kes
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Z Fickiem i Dydlem się fajnie gra, można przynajmniej powygrywać, polecam! :)
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Fajnie sie gralo, szkoda ze po godzinie zmyla sie wiekszosc ludu Zayebiscie miodne jest multi w tej gierce
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Jest w tej grze coś w rodzaju tarczy? Za(pipi)iście denerwujące jest to kiedy widze że ktoś atakuje a nic nie mogę zrobić. Powiedzcie żem lamus i robię coś źle robię. Okej już rozumiałem jak to działa. Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez kes
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Tarczy nie... ale możesz się bronić swoją bronią:- na czerwoną muszlę dobre są banany albo zielona muszla wystrzelona za siebie- na niebieską muszlę... polecam czerwona trąbkę ( używasz jak blueshell jest nad tobą ) Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez blakuś
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Mozesz trzymać przycisk wypuszczenia banana albo skorupy i w ten sposób się obronić. Masz też taki czerwony power up, który niszczy cokolwiek co by w ciebie rzucili gdy znajdzie się to w polu rażenia