Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 195,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

gdyby nie tryby battle gdzie ewidetnie ssie prowadzilbym !!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

gdyby nie tryby battle gdzie ewidetnie ssie prowadzilbym !!!!!!!!!!!!!!

Pewnie jakiś bug, że źle punkty nalicza, mam nadzieję, że Nintendo już pracuje nad patchem :).

Opublikowano

Dobra, chyba już dorosłem by dowalic Wam online w walce o ostatnie miejsce. Jakaś ustawka dzisiaj?

Opublikowano

Ja po lm czyli gdzies od 23 ale ostrzegam, ze po spozyciu

Opublikowano

Ja też mogę być koło 22, bo na 21 się raczej nie wyrobię, tylko jak ktoś ma wejść na 5min to niech wcale nie wchodzi, na jeden szpil niech se włączy global. Rozumiem, że nie każdy ma czas na granie, ale jak już się umawia to niech pogra choć te pół godziny-godzinę.

Opublikowano

Pany jak Wy się organizujecie, tworzycie prywatny pokój?

Jak coś to ja jestem chętny teraz do gry, stworzyłem prywatny pokój i chodzę sam po kuli ziemskiej :ragus:

edit:

Wiem, że slowpoke, ale to, że nawet invite'a nie mogę wysłać to jest jakieś nieporozumienie.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Dobra, chyba już dorosłem by dowalic Wam online w walce o ostatnie miejsce. Jakaś ustawka dzisiaj?

Nie pobijesz mnie

Chcialem joinac, ale cos pisalo, ze target device cannot accept any more connections :(

Opublikowano

Komplet macie? Nie mogę dołączyć (*)

Opublikowano

Bo to trzeba na turnieje grać.

Opublikowano

u mnie wywala bład sieci cały czas :( 

Communication error has ocurred

Murzyn[PL]

Opublikowano

Wy gracie przez turniej czy macie jakiś pokój? bo bym dołączył

Opublikowano

odblokowywanie części w tej grze to jakiś pier,dolony żart. raz, że monety się nie stackują, czyli więcej niż 10 z wyścigu nie zbierzesz, a jeszcze osły pozmieniały kolejność odblokowywania części.

no ja pier,dole. zbieram i zbieram te monety a dalej nie mogę jeździć zestawem, który w MK8 miałbym już dawno temu. i jeszcze milion paralotni po drodze, no bo jakże inaczej.

Edytowane przez ragus