Gość Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 (edytowane) gralem z Toba? nawet nie wiedzialem. To podacie ten kod na ten tournament? No graliśmy wyścig na tej serowej mapce. Nie mam PL flagi, bo Nintendo takie dobre nie daje możliwości migrowania i tak mi zostało na UK. Switch(unia) Gramy: 1845-7658-1163 czekam :) Edytowane 3 maja 2017 przez Gość Cytuj
Gość Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 no chyba wario nie myslal ze na prawde wygra dzieki niebieskiej przy samej mecie w 11 wyscigu xD Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Nie wiem co to za folksdojcz Bishonen, ale bujaj się typie. Cytuj
Gość Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 no panowie, z niemiecka flaga troszke was dojechalem. Nastepnym razem gram na jednym joyconie bez driftow zeby byly szanse wyrownane /s ';] Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 (edytowane) Dzięki za grę misiaczki, bishonen cholerny jednym pkt wygrał klasyfikacje ogolna po 16 wyscigach :[ Edytowane 3 maja 2017 przez Rayos Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 (edytowane) Dlaczego po kilku trasach mi kasuje punkty? Co Rayos już nie było tak łatwo jak ostatnio? Kwestia poznania tras, jedną już całą bokiem przejeżdżam... i zazwyczaj wygrywam ;). Edytowane 3 maja 2017 przez zdrowywariat 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Nicki z forum macie miec!!! Jak to z tymi nickami jest, czy jak zmienię w konsoli to będziecie wtedy widzieli ten zmieniony? I co z tym, na który się rejestrowałem? I na chu te kody? Ale mętlik... Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 (edytowane) No szlag mnie trafia, że widzę ragusa online i nie mogę wysłać wiadomości "CHO NA SOLO" Edytowane 3 maja 2017 przez chmurqab Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Ragus ten filmik z zmiana dns pomogl, juz nie wywala na globalu ale i tak dziwne bo od premiery do dzis rana chodzilo perfect Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 no mnie i tak ze 2-3 razy dzisiaj wywaliło podczas szukania meczu, także to może tylko placebo co do zmiany nicka to można, wystarczy wejść w ustawienia konsoli i w profilu zmienić na jaki wam się podoba. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Dlaczego po kilku trasach mi kasuje punkty? Co Rayos już nie było tak łatwo jak ostatnio? Kwestia poznania tras, jedną już całą bokiem przejeżdżam... i zazwyczaj wygrywam ;).Nigdy nie mówiłem że jestem jakiś pro w mk ;) ale fakt faktem, widać, że idzie Ci lepiej niż w piątek, co oczywiście jest na plus :) Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) no mnie i tak ze 2-3 razy dzisiaj wywaliło podczas szukania meczu, także to może tylko placebo co do zmiany nicka to można, wystarczy wejść w ustawienia konsoli i w profilu zmienić na jaki wam się podoba. No ale jak to jest z tym nickiem? Bo na Xboxa360 wiem, że kiedyś za zmianę trzabyło zapłacić, a na PS3 się nie dało, PS4 chyba też. Czy to jeden i ten sam nick, w konsoli i na który się rejestrowaliśmy, czy osobno nazwa usera i do gry online, jak u konkurencji? Dlaczego po kilku trasach mi kasuje punkty? Co Rayos już nie było tak łatwo jak ostatnio? Kwestia poznania tras, jedną już całą bokiem przejeżdżam... i zazwyczaj wygrywam ;).Nigdy nie mówiłem że jestem jakiś pro w mk ;) ale fakt faktem, widać, że idzie Ci lepiej niż w piątek, co oczywiście jest na plus :) Fajnie, że umiesz przegrywać, bo powoli będziesz się musiał do tego przyzwyczajać xD. Edytowane 4 maja 2017 przez zdrowywariat Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Nick który masz ustawiony na Switchu jest twoim domyślnym username. Może składać się w przeciwieństwie do loginu na kocie nintendo z dużych liter, może mieć mniej niż 5 znaków i możesz go zmieniać dowolnie kiedy tylko chcesz. Taki cwaniak a takich prostych rzeczy nie rozkminia. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Wczoraj dołączyłem do gry funditto i zamiast zagrać jeden wyścig i siema siedziałem do 1 w nocy próbując wyrównać stan rywalizacji pomiędzy nami. Świetne są te statystyki pojedynków między znajomymi, oprócz normalnej walki o jak najlepsze miejsce w pojedynczym wyścigu dodają dodatkowy aspekt rywalizacji bardziej ambicjonalnej ;p sprawiając że każdy wyscig jest jeszcze ciekawszy. No i ciężko oderwać się przez to od konsoli... Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Nick który masz ustawiony na Switchu jest twoim domyślnym username. Może składać się w przeciwieństwie do loginu na kocie nintendo z dużych liter, może mieć mniej niż 5 znaków i możesz go zmieniać dowolnie kiedy tylko chcesz. Taki cwaniak a takich prostych rzeczy nie rozkminia. To ja wiem, tylko dlaczego ten widać (mniemam) podczas gry? Zamiast tego, na który się rejestrowaliśmy? Czyli w takim razie można dowolnie zmieniać, nie to co u konkurencji, gdzie trzabyło zapłacić, bądź się nie dało? Żaden cwaniak ze mnie, żarty sobie robię :). Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Znajomi i ludzie z którymi grasz online widzą twój nick z konsoli. Sam mam na Switchu nick kes a username na który się rejestrowalem kes-san (wymóg 5 znaków). Login online może służyć do logowania zamiast adresu email. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 no mnie i tak ze 2-3 razy dzisiaj wywaliło podczas szukania meczu, także to może tylko placebo co do zmiany nicka to można, wystarczy wejść w ustawienia konsoli i w profilu zmienić na jaki wam się podoba. No ale jak to jest z tym nickiem? Bo na Xboxa360 wiem, że kiedyś za zmianę trzabyło zapłacić, a na PS3 się nie dało, PS4 chyba też. Czy to jeden i ten sam nick, w konsoli i na który się rejestrowaliśmy, czy osobno nazwa usera i do gry online, jak u konkurencji? Dlaczego po kilku trasach mi kasuje punkty? Co Rayos już nie było tak łatwo jak ostatnio? Kwestia poznania tras, jedną już całą bokiem przejeżdżam... i zazwyczaj wygrywam ;).Nigdy nie mówiłem że jestem jakiś pro w mk ;) ale fakt faktem, widać, że idzie Ci lepiej niż w piątek, co oczywiście jest na plus :) Fajnie, że umiesz przegrywać, bo powoli będziesz się musiał do tego przyzwyczajać xD. nie cwaniakuj :] Gorzej mi idzie bo uczę się od 2 dni jeździć motorkiem któym nigdy nie jeździłem, ale jak już odblokowałem "full seta Zeldowego" to postanowiłem, że nauczę się jeździć nim. Niemniej, z pewnością często będę na końcu stawki, bo dlaczego by nie, to MK w końcu, konkurencja spora, a i tak zabawa prześwietna. choć wczoraj (pipi)ica mnie strzelała jak obrywałem jakąś serią muszli, piorunów i bananów i nagle z czołówki spadałem na 8 miejsce. No ale tak to jest z tą serią, nienawidzisz, ale kochasz Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Gra którą się kocha i nienawidzi jednocześnie :). Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Mnie stale wywala kiedy chcę zagrać ze znajomymi, poza tym w online oprócz tego faktu nie mam żadnych problemów. BTW motorek najlepszy, cisnę Mortonem + sport bike + crimson slim. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Gra którą się kocha i nienawidzi jednocześnie :). Jak z żoną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi