Gość Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Po 150 w(pipi)u przestałem przeklinać, przestałem cokolwiek odczuwać. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Zamiast biadlolic tak to lepiej byscie dali jakies tipy, aby przestac byc ujowym w te gre (ciagle 5-12). Niedlugo rozku...wie switcha za akcje z top3 na 12 przed meta. Naucz się optymalnej trasy. Sprawdź jaki typ driftu preferujesz: Osobiście wolę inwardy, ale są trochę trudniejsze do opanowania dla początkującego. Grzybki to są Twoje najlepsze dopałki. Naucz się skrótów na mapie, w których możesz je wykorzystać. Taki skrót na początku Thwomp Ruins to potrafi być różnica kilku miejsc w stawce. Nie rzucaj od razu czerwonych muszli, wyczekaj na dobrą okazję. ZAWSZE miej dupochron kiedy to możliwe. Szukaj boostów gdzie tylko się da: przy starcie (trzymaj gaz od momentu gdy pojawia się 2), jadąc za przeciwnikiem, na każdej hopce. Utrzymywanie pozycji 3-4 przez 2/3 wyścigu, aby potem na lepszych dopałkach wbić na pierwsze miejsce to nierzadko legitna taktyka. Nie olewaj monet, zwiększają Twoją maksymalną prędkość. Tyle mi na razie przychodzi do głowy. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 10. sprzedawaj gry na allegro i wyłysiej przed trzydziestką Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 race rating 2006 - zajelo mi to skromne 204 wyscigi gdzie cale 7 razy bylem pierwszy xddd Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Echhh, ale to 100cc w online to powinni sobie darować. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 ale to chyba przeskakuje na 150 od iluśtam punktów Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 imo losowe to jest czy wyscig 100 czy 150cc w multi Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 ale to chyba przeskakuje na 150 od iluśtam punktów No myślałem, że po 1500 to już nie będzie tego. A tu się zdarza, że lądują ze mną ludzie >3000 i dalej daje 100cc się zdarza :/ Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Gra ktoś teraz? Bo nakoorwiamy z Pajgim i mam chętkę na wyścig z forumkami. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Nie scigam sie z Toba, nie ma mnie Cytuj
second 3 695 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Też Was wywala co parę wyścigów? Wkurzające to. bo np byłem przez 2 wyścigi drugi i jak mnie wywaliło to bp miałem jak przed tymi grami. :/ Cytuj
Gość Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Bywa tak, na szczęście jestem tak słaby, że nie ma to specjalnie wpływu na moje BP Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Wczoraj kupiłem. Mój pierwszy Mario Kart - trochę pograłem solo, trochę 2p z dziewczyną. Banan na ryju bezcenny, a dzisiaj jechałem pierwszy raz na Shy Guy Falls - jak to się rusza i wygląda, oesu Potrenuję trochę, zadzwonię jutro do INEI żeby mi publiczne IP dali i wskakuję online dać sobie skopać dupsko. Cytuj
Emtebe 2 530 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Opłaca się kupić te pierdoły w postaci imitacji kierownicy? I grać sterując wychyleniami? Jest z tego fun? Widzę, że te kierownice mają swoje bumpery, więc jak wsadzimy joycona, to można korzystać z bocznych przycisków, za pomoca bumperów w kierownicy. Pytanie czy sterowanie ruchem jest ok w tej grze. Sam jeszcze nie testowałem. Te kierownice raczej malutkie, mała średnica. Nawet bardzo małe. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Zależy czego od nich oczekujesz- jeśli chcesz na nich grać online i wygrywać, to nie ma sensu, bo czasy będziesz miał dużo gorsze. Jeśli zaś kupujesz je głównie pod imprezy i couch co-op, to imo warto. Fun jest, śmiechy są, drogie nie są, czego chcieć więcej? Na początku trochę ciężko to wyczuć, ale widok kogoś kto siedzi obok Ciebie i niezgrabnie kręci w powietrzu łapami klnąc przy tym nieziemsko potrafi to wynagrodzić. ;) Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 mozesz przeciez sterowanie wychyleniami wlaczyc w grze nie majac nawet kierownicy,sprobuj i pobaw sie samym joyconem, wiadomo, ze gorzej niz jakby joycon lezal w profilu kierownicy ale jakies tam wyobrazenie da. do mnie lezy precyzja przy zbieraniu dopalek czy unikaniu - moze byc fun z znajomymi ale w online w kierownica bedziesz wahac spaliny na koncu stawki Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 już sam początek pokazuje esencję tej gry XDD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Boże te muszelki moment przed przepaścią. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 a majowka sie skonczyla i wraz z majowka spadl zapal na forumkowa rywalizacje?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi