Daffy 10 546 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 pobawili sie tez suwaczkiem przy wypadaniu dopalek i np bullet billa mi losuje zdecydowanie czesciej niz kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 chcesz powiedzieć, że systematycznie wąchasz spaliny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Nie, ze tak zbalansowali ze tyl zbyt czesto dostaje ofensywne dopalki i juz calkiem nie oplaca sie byc dluzej na prowadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) Wydaje mi sie, czy poza tym co napisal Ficus o czestotliwosci, zmienili tez troche algorytmy powerupow? Wczoraj jadac w scislej czolowce kilka razy dostalem gwiazdke, 3 grzybki czy kwiata. Wczesniej mi sie to raczej nie zdarzalo. Edytowane 30 czerwca 2017 przez Kinoji Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Dokladnie, ja bedac piaty na 12 graczy dostalem rocket billa co wczesniej nie zdarzylo mi sie ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) xd w pierwszym wyścigu dzisiaj dalej miałem zepsute losowanie dopałek nintendo edit: może to efekt placebo, ale faktycznie lepsze te itemki wypadają Edytowane 30 czerwca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 naklepaliście stronw temacie to nie wiem czy moje pytanie nie będzie dublem. Czy na jednym joy conie gra się znośnie? Bo chciałbym z żonką pograć a na razie nie mam drugiego pada czy zestawu joy conów? Chodzi mi o grę bez wspomagania. Ktoś testował ? Bo jak się nie da to w pon kupuje pro controler :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Da się jak najbardziej jeszcze jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 czesto gram z ziomkami na osobne joycony i nikt nie narzeka - gra jest idealnie skonstruowana pod to - jak sie da w opcjach by gaz byl wlaczony caly czas to praktycznie sterowanie w tej gierce ogranicza sie do ruchow galki i dwoch tylnych guzikow (jeden do itemkow, drugi do boosta przy skoku/driftu) imo mk8d (i snipperclips) to chyba najlepsza gra pod popis switcha jako konsola hybrydowa z dwoma mini padami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 da się, jak najbardziej, z dziewczyną gram tak prawie codziennie i nigdy nie narzekaliśmy, żeby było coś niewygodne. zabawa przednia ;) tylko właśnie pamiętaj o wyłączeniu wspomagaczy, bo jakiś debił w nintendo pomyślał, że dobrze będzie by drugi gracz miał defaultowo włączone wszystkie wspomagania (auto gaz, niewypadanie z trasy, sterowanie ruchem) i za każdym razem jak się grę włącza to trzeba te cholerstwa wyłączać -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 niewypadanie z trasy w multi by poprawic statystyki goty xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 tylko, że z tym to się jeździć nie da bo ciągle Cię naprowadza na trasę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Akurat auto gaz to fajna sprawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 tylko, że z tym to się jeździć nie da bo ciągle Cię naprowadza na trasę xd na tych wszystkich rainbow road nie narzekam :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 A to nie jest tak ,że wraz z postępami w grze wyłącza się samo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość FunkYoSelf Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Wywiad ze zwycięzcą Goomba.pl Deluxe Cup Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 >mariokart.pl >mfw Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 A to nie jest tak ,że wraz z postępami w grze wyłącza się samo? W kazdej chwili mozesz wylaczyc. Niektore pokoje/turnieje wymuszaja wylaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość FunkYoSelf Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 (edytowane) >mariokart.pl >mfw Już od prawie roku. Szczegóły turnieju MarioKart.pl eXtreme Cup Edytowane 24 lipca 2017 przez FunkYoSelf Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Ktoś chętny z naszego nowego community na grę w piatek lub sobotę wieczorem ? Oczywiście z voice chatem :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 To sie pyta w miejscu gdzie sie zbiera community a nie tutaj, poza tym do weekendu szmat czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) No właśnie chyba lepiej jak szmat czasu aby więcej osób zobaczyło :D Wczoraj gram i idzie mi tragicznie coś nie tak z padem świeżo kupionym. chciałem już jechać i reklamować pada a okazało się że jakieś wspomagacze sterowania miałem aktywne :D Po wyłączeniu już lepiej 4-8 miejsca Edytowane 25 lipca 2017 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Tam zagladaja ci co sa zainteresowani, po to to zalozylismy i to dziala dzieki szybkosci reakcji, wczesniej probowalismy sie ugadywac tak jak ty tutaj i nic z tego nie wychodzilo Poza tym nikt ci teraz nie odpowie co bedzie robic za tyle dni i czy bedzie miec czas, jeszcze nawet godzina zbiorki nie znana Serio polecam odpalic ta aplikacje discord Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 no ale wstepnie mozemy sie umowic na piatek na 21:00, czemu nie? moze dzieki temu, ze pojdzie tutaj info, pojawi sie wiecej osob dodam tez dzisiaj ogloszenie o ustawce na discordzie. Po wyłączeniu już lepiej hooi tam ja dalej probuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 no ale wstepnie mozemy sie umowic na piatek na 21:00, czemu nie? moze dzieki temu, ze pojdzie tutaj info, pojawi sie wiecej osob dodam tez dzisiaj ogloszenie o ustawce na discordzie. Po wyłączeniu już lepiejhooi tam ja dalej probuje Chyba ci się gry pomyliły blant mówił o wspomagaczach sterowania w mk a nie gyro w splatoonie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi