Opublikowano 29 czerwca 20177 l pobawili sie tez suwaczkiem przy wypadaniu dopalek i np bullet billa mi losuje zdecydowanie czesciej niz kiedys
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Nie, ze tak zbalansowali ze tyl zbyt czesto dostaje ofensywne dopalki i juz calkiem nie oplaca sie byc dluzej na prowadzeniu
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Wydaje mi sie, czy poza tym co napisal Ficus o czestotliwosci, zmienili tez troche algorytmy powerupow? Wczoraj jadac w scislej czolowce kilka razy dostalem gwiazdke, 3 grzybki czy kwiata. Wczesniej mi sie to raczej nie zdarzalo. Edytowane 30 czerwca 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Dokladnie, ja bedac piaty na 12 graczy dostalem rocket billa co wczesniej nie zdarzylo mi sie ani razu
Opublikowano 30 czerwca 20177 l xd w pierwszym wyścigu dzisiaj dalej miałem zepsute losowanie dopałek nintendo edit: może to efekt placebo, ale faktycznie lepsze te itemki wypadają Edytowane 30 czerwca 20177 l przez ragus
Opublikowano 21 lipca 20177 l naklepaliście stronw temacie to nie wiem czy moje pytanie nie będzie dublem. Czy na jednym joy conie gra się znośnie? Bo chciałbym z żonką pograć a na razie nie mam drugiego pada czy zestawu joy conów? Chodzi mi o grę bez wspomagania. Ktoś testował ? Bo jak się nie da to w pon kupuje pro controler :>
Opublikowano 21 lipca 20177 l czesto gram z ziomkami na osobne joycony i nikt nie narzeka - gra jest idealnie skonstruowana pod to - jak sie da w opcjach by gaz byl wlaczony caly czas to praktycznie sterowanie w tej gierce ogranicza sie do ruchow galki i dwoch tylnych guzikow (jeden do itemkow, drugi do boosta przy skoku/driftu) imo mk8d (i snipperclips) to chyba najlepsza gra pod popis switcha jako konsola hybrydowa z dwoma mini padami
Opublikowano 21 lipca 20177 l da się, jak najbardziej, z dziewczyną gram tak prawie codziennie i nigdy nie narzekaliśmy, żeby było coś niewygodne. zabawa przednia ;) tylko właśnie pamiętaj o wyłączeniu wspomagaczy, bo jakiś debił w nintendo pomyślał, że dobrze będzie by drugi gracz miał defaultowo włączone wszystkie wspomagania (auto gaz, niewypadanie z trasy, sterowanie ruchem) i za każdym razem jak się grę włącza to trzeba te cholerstwa wyłączać -_-
Opublikowano 21 lipca 20177 l tylko, że z tym to się jeździć nie da bo ciągle Cię naprowadza na trasę xd
Opublikowano 21 lipca 20177 l tylko, że z tym to się jeździć nie da bo ciągle Cię naprowadza na trasę xd na tych wszystkich rainbow road nie narzekam :P :P
Opublikowano 22 lipca 20177 l A to nie jest tak ,że wraz z postępami w grze wyłącza się samo? W kazdej chwili mozesz wylaczyc. Niektore pokoje/turnieje wymuszaja wylaczenie.
Opublikowano 23 lipca 20177 l >mariokart.pl >mfw Już od prawie roku. Szczegóły turnieju MarioKart.pl eXtreme Cup Edytowane 24 lipca 20177 l przez FunkYoSelf
Opublikowano 25 lipca 20177 l Ktoś chętny z naszego nowego community na grę w piatek lub sobotę wieczorem ? Oczywiście z voice chatem :D
Opublikowano 25 lipca 20177 l To sie pyta w miejscu gdzie sie zbiera community a nie tutaj, poza tym do weekendu szmat czasu
Opublikowano 25 lipca 20177 l No właśnie chyba lepiej jak szmat czasu aby więcej osób zobaczyło :D Wczoraj gram i idzie mi tragicznie coś nie tak z padem świeżo kupionym. chciałem już jechać i reklamować pada a okazało się że jakieś wspomagacze sterowania miałem aktywne :D Po wyłączeniu już lepiej 4-8 miejsca Edytowane 25 lipca 20177 l przez blantman
Opublikowano 25 lipca 20177 l Tam zagladaja ci co sa zainteresowani, po to to zalozylismy i to dziala dzieki szybkosci reakcji, wczesniej probowalismy sie ugadywac tak jak ty tutaj i nic z tego nie wychodzilo Poza tym nikt ci teraz nie odpowie co bedzie robic za tyle dni i czy bedzie miec czas, jeszcze nawet godzina zbiorki nie znana Serio polecam odpalic ta aplikacje discord
Opublikowano 25 lipca 20177 l no ale wstepnie mozemy sie umowic na piatek na 21:00, czemu nie? moze dzieki temu, ze pojdzie tutaj info, pojawi sie wiecej osob dodam tez dzisiaj ogloszenie o ustawce na discordzie. Po wyłączeniu już lepiej hooi tam ja dalej probuje
Opublikowano 25 lipca 20177 l no ale wstepnie mozemy sie umowic na piatek na 21:00, czemu nie? moze dzieki temu, ze pojdzie tutaj info, pojawi sie wiecej osob dodam tez dzisiaj ogloszenie o ustawce na discordzie. Po wyłączeniu już lepiejhooi tam ja dalej probuje Chyba ci się gry pomyliły blant mówił o wspomagaczach sterowania w mk a nie gyro w splatoonie :D