Rayos 3 170 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Wyłączyć te wspomagania w cholere, one (a przynajmniej uniemożliwiające wyjazdu poza trasę) jedynie przeszkadzają jak chcesz jeździć odrobinę inaczej niż jak po sznurku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 kartowy noob pyta - jak to tam wychodzi w singlu, gramy kolejne trasy i zawody zeby zdobywac jakies pierdy do autka czy skille? w trybie splita rowniez sa takie zawody za ktore dostajemy jakies rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 no ale wstepnie mozemy sie umowic na piatek na 21:00, czemu nie? moze dzieki temu, ze pojdzie tutaj info, pojawi sie wiecej osob dodam tez dzisiaj ogloszenie o ustawce na discordzie. Po wyłączeniu już lepiejhooi tam ja dalej probuje Chyba ci się gry pomyliły blant mówił o wspomagaczach sterowania w mk a nie gyro w splatoonie :D korwa myslalem, ze jestem w temacie splatoona xDD i tak zrobie ogloszenie, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) czesci do cartow (pojazd, kola, lotnie) dostajesz za monetki. mozesz miec max 10 monetek na jeden wyscig. monetki zdobywasz zarowno w signlu na GP, w singlu na time trialach, na multi, w splicie, wszewdzie. wiec generalnie, jak chcesz sobie odblokowywac stuff to graj gdziekolwiek Ci wygodniej ;) Z tym ze, za przejscie wszystkich GP na zloto 200cc dostajesz ukryta, zlota postac, ktora pozwala Ci sie lansowac online. podobniez, za 5000 monetek dostajesz zlota czesc pojazdu. za pobicie wszystkich time triali stuffu nintendo kolejna zlota czesc, i trzecia zlota czesc za zdobycie przynajmniej jedne gwiazdki w kazdym GP na 150cc i mirror. (bo poza pucharkami, zdobywasz tez gwiazdki, max 3, o ile wiem to gwiazdki zaleza od sumarycznej ilosci punktow na koniec GP. moze sie zdarzyc tak, ze bedziesz 1 w klasyfikacji ogolnej, ale dostanisz tylko 1 gwiazdke bo nie mialem maxa pkt tylko 50 pare ;p ) kartowy noob pyta - jak to tam wychodzi w singlu, gramy kolejne trasy i zawody zeby zdobywac jakies pierdy do autka czy skille? w trybie splita rowniez sa takie zawody za ktore dostajemy jakies rzeczy? jak Ci nie zalezy w ogole na singlu to mozesz go smialo olac i isc prosto do online multi badz time triali albo splita. ficek calkiem olal multi singla np. aha, tylko jedno "ale" - jak juz dostaniesz komunikat, ze dostales nowa czesc za sumaryczne zdobycie X monetek to musisz chwilowo wejsc do singla zeby Ci sie faktycznie odblokowaly i zeby nie bylo niedomowien - czesci nie kupujesz. po prostu odblokowujesz wraz z kolejnymi zdobytymi monetkami Edytowane 25 lipca 2017 przez Rayos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 no to już jestem przekonany, następne pudeleczko na swicza to karty Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 ok, dalem na discordzie info o ustawce w mk w piatek o 20:00, moze byc? a jakos po godzinie by sie przeskoczylo na splatoona Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 @kermit - zadanie na dzis: kupic MK8D przed piątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 nie wiem jak z netem u mnie, cos mi zrywalo na splatoonie 2 przy wifi no ale gierke odbieram w czwartek :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 to prawdopodobnie mk tez bedie zrywalo. sprawdz NATa na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Rayos cos ci sie pomylilo, ja w singlu w puerwszy dzien dwa grand prix singla zaliczylem, a tak juz ponad 700wyscigow online Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 myslalem o jednym, napisalem o drugim jasne, mialem na mysli to ze olales singla i zaczales grac tylko w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) ok, dalem na discordzie info o ustawce w mk w piatek o 20:00, moze byc? a jakos po godzinie by sie przeskoczylo na splatoona bede! Edytowane 25 lipca 2017 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 blantman nie lepiej na discordzie napisac ze np teraz masz czas, albo za pol godziny masz czas, na pewno kogos znajdziesz do grania, chocby mnie o ile switch i net bedzie pod reka, nie liczac oczywiscie tej piatkowej ustawki Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 pytanie pewnie padnie po raz 36272882 - gdzie sie wyłącza te asysty? w - tfu - singlu tego zbyt nie czuje ale w multi cos mi nie gra.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 Jak wybierasz pojazd to kliknij + Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 przy wyborze czesci do pojazdow nacisnij +/- wtedy pojawia sie statsy, na ktore poszczegolne czesci i bohater maja wplyw jak rowniez trzy opcje: asysta toru jazdy/sterowanie ruchowe/caly czas wcisniety gaz - na poczatku wyscigu uzywaj turbo - przytrzymaj gaz gdy na ekranie masz cyfre 2 - poznaj trasy - poznaj skroty na trasach - poznaj rozmieszczenie podwojnych bonusow na trasach - jak najczesciej uzywaj boosta z driftu - kazdy wyskok wykorzystuj na boosta - strategicznie uzywaj broni - wiekszosc broni mozemy rzucic przed siebie lub za siebie (wychylenie w odpowiednim kierunku lewej galki) - przytrzymanie L1 sprawia ze bron typu skorupa lub banan mamy jako tarcze z tylu pojazdu - uzywanie boost grzybkow pomaga jezdzic w niedostepnych normalnie czesciach trasy - i tak powyzsze rady nic nie daja jak nie masz masy farta kermit zainstaluj sobie discorda bo dzis bedziemy mieli wieczorem ustawke w mk8d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 Grałem wczoraj chwile z ficusiem (pipi)aniutki ma prawie 6k. Ile ty godzin natrzepałeś w mario kart? 60?:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 byles blisko - played 65hours or more :P z czego nie liczac moze z 20min na grand prix w kampanii i gdzies z 6-7h na kanapowym multi to caly czas wyscigi online :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 przypominam, że dzis o 20 ścigamy się forumkowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 Dajcie znać na forum, na pewno potrzeba wam osób w dolnej części tabeli:p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 (edytowane) mam lepszy pomysl - wbijaj na discorda, bo tam beda wszyscy i wszystko na biezaco Edytowane 28 lipca 2017 przez Kinoji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 Jak nie zapomnę, to też będę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość FunkYoSelf Opublikowano 30 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 (edytowane) Prawilnie przypominam dziś o 20:00 turniej MarioKart.pl eXtreme Cup www.mariokart.pl Edytowane 30 lipca 2017 przez FunkYoSelf Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Często zrywa wam połączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 zdarza się raz na kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi