Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 195,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jakos 6.5k i ponad polowa wyscigow na pudle. 

Ficusiem podcieram sobie dupe. 

Opublikowano

kolego raz czy dwa z Toba gralem i to w okolicach premiery gierki

ja ratio na pudle mam gdzies ok 30% z tego co widze

z forumka gorszy bilans w bezposrednich starciach mam tylko z rayosem, czezkim i chmurka

Opublikowano

nimi rowniez wytarlem dupeczke :cool:

Opublikowano

ze mna nigdy nie grales nawet frajerze :yao:  a przynajmniej nie pamiętam takiego leszcza 

Opublikowano

nie bede sie znecal, rayos is suicidal. Do kasacji

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano
43 minuty temu, Rayos napisał:

ze mna nigdy nie grales nawet frajerze :yao:  a przynajmniej nie pamiętam takiego leszcza 

ale zluzuj bo podobno tu moderujesz, a robisz trzode takimi wpisami

Opublikowano

ja sie tylko dostosowuję do poziomu wypowiedzi poprzednika :) 

Ale masz rację, powinienem zluzować, łap plusika 

Opublikowano

No jak patrzę na wyniki z Polakami to do tyłu jestem tylko z dwoma.. Rayosem i Czezkim,  ale grałem z Wami tylko przy premierze. Ciekawe jak teraz by to wyglądało 

Opublikowano

ogolnie nie wpyerdalaj sie jak starzy userzy sobie zartuja flaku.

edit: to do rayosa

Edytowane przez Dave Czezky

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podprowadziłem grę małemu bo zasnął, ja pierdziele to wciąga jak bagno, gra jest nawet przyjemniejsza od najnowszego mariosa.

Opublikowano

Panowie co zrobić gdy po każdym wyścigu włącza sie film z napisami kończącymi gre... podczas wyświetlania filmu aktywny jest tylko przycisk home. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra wciąga jak bagno ale zauważyłem jedna rzecz czy w multi nie ma wszystkich map? Często gram na 7 w sumie tych samych mimo losowań a jak gram pucharki solo jednak więcej jest tych mapek (a może po prostu mam takiego pecha)

Opublikowano

Są wszystkie. Przecież zawsze się głosuje na trasy i możesz wszystkie wybierać ;) A to, że nie pada na Twoją, to po prostu pech. 

Poza tym społeczność ma już wyrobione swoje ulubione trasy i takie po prostu częściej padają w głosowaniu 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie grałem w SNESową wersję, ale tutaj tracki to mistrzostwo świata x48.

Opublikowano

Przecież masz przy wyborze trasy napisane z jakiej konsoli pochodzi trasa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
23 minuty temu, Frost napisał:

Już to zauważyłem, niech ktoś napisze czy są trasy że SNESa chociaż odswiezone

Nie, nic nie zmienili ty dzbanie dzbaniasty.

Opublikowano

Czekam!

Opublikowano

Ja też, chociaż te update'y to może być albo DLC na wrzesień, żeby przekonać ludzi do online (oby) albo update do skórek postaci z nowych amiibo, które wyjdą pod Smasha (oby nie) 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Też jestem ciekawy, co to za przyszłe aktualizacje do Mario Kart 8. Jeżeli jakieś konkretne rozszerzenie, by odświeżyć formułę gry, to będzie to niestety ostateczne potwierdzenie, iż na nową odsłonę nintendowskiej ścigałki możemy śmiało poczekać kolejne 4 lata, jak nie więcej :( ...

Opublikowano

Ja bym wolał jakieś duże paczki DLC + aktualizacje z nowymi ficzerami. Więcej z tej konsoli i tak nie wycisną, więc w sumie wszystko mogą teraz aktualizacjami robić.