Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolego raz czy dwa z Toba gralem i to w okolicach premiery gierki

ja ratio na pudle mam gdzies ok 30% z tego co widze

z forumka gorszy bilans w bezposrednich starciach mam tylko z rayosem, czezkim i chmurka

Opublikowano
43 minuty temu, Rayos napisał:

ze mna nigdy nie grales nawet frajerze :yao:  a przynajmniej nie pamiętam takiego leszcza 

ale zluzuj bo podobno tu moderujesz, a robisz trzode takimi wpisami

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra wciąga jak bagno ale zauważyłem jedna rzecz czy w multi nie ma wszystkich map? Często gram na 7 w sumie tych samych mimo losowań a jak gram pucharki solo jednak więcej jest tych mapek (a może po prostu mam takiego pecha)

Opublikowano

Są wszystkie. Przecież zawsze się głosuje na trasy i możesz wszystkie wybierać ;) A to, że nie pada na Twoją, to po prostu pech. 

Poza tym społeczność ma już wyrobione swoje ulubione trasy i takie po prostu częściej padają w głosowaniu 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Przecież masz przy wyborze trasy napisane z jakiej konsoli pochodzi trasa

Edytowane przez _Be_
Gość ragus
Opublikowano
23 minuty temu, Frost napisał:

Już to zauważyłem, niech ktoś napisze czy są trasy że SNESa chociaż odswiezone

Nie, nic nie zmienili ty dzbanie dzbaniasty.

Opublikowano (edytowane)

Ja też, chociaż te update'y to może być albo DLC na wrzesień, żeby przekonać ludzi do online (oby) albo update do skórek postaci z nowych amiibo, które wyjdą pod Smasha (oby nie) 

Edytowane przez funditto
Opublikowano

Też jestem ciekawy, co to za przyszłe aktualizacje do Mario Kart 8. Jeżeli jakieś konkretne rozszerzenie, by odświeżyć formułę gry, to będzie to niestety ostateczne potwierdzenie, iż na nową odsłonę nintendowskiej ścigałki możemy śmiało poczekać kolejne 4 lata, jak nie więcej :( ...