funditto 657 Opublikowano 18 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2022 Dobrze, że wleciało to DLC. Nie gram na komórce i nie miałem pojęcia jak świetne są trasy dedykowane Tour. To prawda, że grafika gorsza niż w trasach z DLC do wersji na WiiU, ale nadal dobra, za to sam poziom tras Ninja Hideway i Paris Promenade to wyżyny całej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 19 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2022 Mega biednie wyglądają te trasy, wszystko płaskie, bez szczegółów, wyglądają wręcz jak z innej gry, poziom komórki, straszne lenistwo ze strony Nintendo, że idą po linii najmniejszego oporu nawet w tytule, który im największe zyski przynosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 Mi się spodobały z dwie mapy - Zamek Ninja i Tokio. W tym pierwszym sporo fajnych opcji, a w drugim niezłe smaczki, typu brama Kaminarimon i góra Fuji w tle Poza tym, to takie meh szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 Kiedyś jak biblioteka gier z N64 nie będzie taka żałosna i kupie NSO to sprawdzę te trasy. Na ten moment wyglada to bardzo biednie i nie chciałbym za to płacić nawet 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 Nigdy ich nie sprawdzę. Mario Kart to przeszłość dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Zapowiedziano oficjalny turniej Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit (Czechy – Węgry – Polska – Słowacja). https://www.nintendo.pl/switch/mario-kart-tournament 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Zacząłem o 16.50 wygralbym Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Chyba nie byłoby tak łatwo... Zawodnicy którzy dołączyli później do turnieju grali częściej w mniejszych grupkach, nierzadko z przewagą botów. Uczestnicy którzy zaczęli w okolicach 16:00 grali z przewagą bądź wyłącznie z żywymi przeciwnikami (których co 4 wyścigi mieszało). 12 wyścigów to niecała godzinka zabawy, więc większość graczy wyparowała już przed 17:00 (ciekawostka: sporo graczy nie wie, że po ukończeniu ostatniego wyścigu można ponownie dołączyć do turnieju aby Ci co jeszcze grają nie ścigali się z botami). Ale może to tylko z mojej perspektywy, tak mi wylosowywało współzawodników. W tych pierwszych 12 wyścigach ciężko było o wyższe miejsca, potem zdobycie podium było łatwiejsze - mniej ludzi, dużo botów, a sami zawodnicy jacyś łatwiejsi do ogrania. No ale to Mario Kart - tutaj czynnika losowości nie da się całkowicie wykluczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 28 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2022 4 sierpnia wpada kolejnych 8 tras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2022 Waluigi pinball 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 28 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2022 Wszytskie te trasy na jedno kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 28 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2022 Na pierwszy rzut oka nie wygląda to jakoś lepiej od pierwszej fali tras Zobaczymy jak będą prezentować się na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoshu 117 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Jak wrażenia po drugiej fali? Chyba nie ma ani jednej trasy, która by mi się nie podobała. Nawet ten prosty Mario Circuit 3 ze SNES-a, przywołuje miłę wspomnienia No i oczywiście najlepszy theme song ever: Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Warto kupić ta grę jeśli się chce grać samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Jak najbardziej, na krótkie sesje 15-30 minut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoshu 117 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Warto. Odpalasz na 20 minut, jedziesz sobie jeden pucharek (4 trasy) i wyłączasz. Jakby dodali story mode zbliżony do CTR, to byłaby to gra kompletna. Bo model jazdy ma IMO lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Nawet nie story mode tylko drabinkę, wyzwania do singla. Akurat w MK nie widzę wątku fabularnego, fajna gierka arcade i chciałbym żeby tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2022 W dniu 18.03.2022 o 22:49, funditto napisał: Dobrze, że wleciało to DLC. Nie gram na komórce i nie miałem pojęcia jak świetne są trasy dedykowane Tour. To prawda, że grafika gorsza niż w trasach z DLC do wersji na WiiU, ale nadal dobra, za to sam poziom tras Ninja Hideway i Paris Promenade to wyżyny całej serii Chyba gramy w innych trasach bo aktualnie te 16scie tras to jest sam dół serii - proste w budowie, niskie skomplikowanie, mało się dzieje, jakby były za darmo to jeszcze, ale za te badziewne lokacje każą sobie płacić. Dosłownie jedna trasa jest w miarę spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Booooooooże, jaka ta gra jest miodna. Moja pierwsza styczność. 4h online, ani razu nie wygrałem mimo iż kilka razy byłem 1 10m przed metą, ale i tak jest meeeeeega. Grafika, muzyka. Sztos. Niestety singiel bez polotu i w sumie trochę to słabe. Są tu jacyś grający online? Można coś popykać. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 Ktoś może nadal gra i moze potwierdzić z najnowszym DLC ma to jakis sens brac ten booster?: Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Wave 3 Review (Switch / Switch eShop) | Nintendo Life Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 @pawelgr5 Jak grasz i lubisz MK8 to zdecydowanie warto, już połowa nowych tras jest dostępnych. Gram cały czas i polecam. 100 zł to wychodzi 2 zł z groszem za trasę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 Bardziej grają dzieciaki brata jak zagląda, ale podstawowe się powoli nudzą. Ja tam czasem do piwa mogę się przejechać. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 Korzystając z tego, że jestem chory pyknąłem dzisiaj te dwa nowe pucharki i mi się te trasy podobają. Swoją drogą mamy już 24 nowe trasy w tym DLC i większość mi podchodzi. Oj czuję, że mocno będzie grane z rodziną i przyjaciółmi pod koniec grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 8 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2022 Jak dla mnie wave 3 jest póki co najfajniejszy. Tylko Peach Gardens średnio mi podchodzi. Szkoda, bo bardzo lubiłem tę trasę w MKDS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi