funditto 657 Opublikowano 9 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2022 Faktycznie Wave 3 ma chyba najfajniejsze trasy. Ciężko mi wymienić jakąś słabą, za to bez problemu potrafię wymienić najlepszą: Merry Mountain. Nie dość, że sama w sobie jest świetna to jeszcze klimatem bardzo pasuje do tej pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 9 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2022 No nie wiem czy najlepsza, Rainbow Road, albo Rock Rock Mountain 3DS w HD prezentują się zayebiście, ale ja mam sentyment do Mk7. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2022 Te też są bardzo dobre, ale Merry Mountain podoba mi się jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2023 Kolejny zestaw tras już 9 marca z jedną całkiem nową. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2023 Pojawił się przedostatni już zestaw tras z jedną nową przed zapowiedzią MK9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 14 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2023 jedna nowa przed zapowiedź MK9? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2023 W sensie, że liczę, że po ostatniej paczce coś się ruszy w temacie MK9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2023 1 godzinę temu, zdrowywariat napisał: W sensie, że liczę, że po ostatniej paczce coś się ruszy w temacie MK9 Czyli MK9 ze Switch 2? Siedzę na schodach i czekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 14 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2023 Szkoda że nie dodali animacji zachodu słońca w Sunset Wilds, który jest w Mario Kart Tour jak zaczynasz drugie okrążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2023 9 godzin temu, zdrowywariat napisał: W sensie, że liczę, że po ostatniej paczce coś się ruszy w temacie MK9 nic nie ruszy, wydadzą pewnie mk8 deluxe complete ze wszystkimi DLC na premierę Switcha 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 14 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2023 te wszystkie trasy trzeba kupować odzielnie czy jest jakaś paczka? Mogliby wypluć jakąs edycje kooompletną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 15 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2023 Wszystkie razem się kupuje. A jak masz ten droższy Switch Online to jest w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 16 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 W dniu 15.07.2023 o 00:34, easye napisał: Mogliby wypluć jakąś edycje kompletną Wydadzą na Switch2 "Mario Kart 8 Deluxe Definitive Edition", i ponownie, przez kolejne 10 lat nie zobaczymy nowej odsłony (Shuntaro Furukawa spoglądając na wyniki sprzedaży reedycji, portów, i innych retrogier, już wie, że następca Switch nie będzie wstecznie kompatybilny ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 16 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 Co do definitywnej edycji, jest to możliwe. Zelda dostała taką w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2023 (edytowane) https://www.nintendo.pl/news/zawodnicy-odpalajcie-silniki-kwalifikacje-do-mistrzostw-europy-w-mario-kart-8-deluxe-rozpoczynaja-sie-w-najblizsza-sobote-czyli-19-sierpnia/ Edytowane 17 sierpnia 2023 przez Damk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 9 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2023 Jest już dostępny ostatni pakiet tras w ramach dlc + kilka dodatkowych postaci. A teraz dawać w końcu MK9, może być w przyszłym roku na dziesięciolecie MK8. Czekam bardziej niż na GTA Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 273 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Trzeci dzień zbieram szczenę z podłogi dzięki tej gierkce. 50cc i 100cc to takie przedbiegi gdzie wszystkie pucharki zrobiły się same na trzy gwiazdki ale już na 150cc rajd rozstrzyga się czasami przed samą metą i nawet nie przeszkadzają mi niebieskie skorupy (lol, jak mogłyby), aczkolwiek, te zielone są już denerwujące. Toadettka na skuterze póki co ale właśnie odblokowałem jakiegoś mercedesa to wypróbuję. Online wypróbowane (mogę tam jeździć po planszach, które są z dlc a ich nie mam wykupionych) bo wpierw trzeba porobić gwiazdki w singlu i pośrubować rekordy… przypominają się mi czasy MKDS, teraz już wszystko pamiętam i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja 2 godziny temu, Ken Adams napisał: Trzeci dzień zbieram szczenę z podłogi dzięki tej gierkce. 50cc i 100cc to takie przedbiegi gdzie wszystkie pucharki zrobiły się same na trzy gwiazdki ale już na 150cc rajd rozstrzyga się czasami przed samą metą i nawet nie przeszkadzają mi niebieskie skorupy (lol, jak mogłyby), aczkolwiek, te zielone są już denerwujące. Toadettka na skuterze póki co ale właśnie odblokowałem jakiegoś mercedesa to wypróbuję. Online wypróbowane (mogę tam jeździć po planszach, które są z dlc a ich nie mam wykupionych) bo wpierw trzeba porobić gwiazdki w singlu i pośrubować rekordy… przypominają się mi czasy MKDS, teraz już wszystko pamiętam i dlaczego Mozesz jezdzic mimo ze nie wykupiles dodatkowych tras pobiewaz są one za darmo dla posiadaszy NSO. Przestaniesz opłacać to nie bedzie się dało grać;) Osobno kosztują chyba równo 100zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Ze zwykłym NSO nie, musisz mieć expansion pack, wtedy masz dodatkowe trasy w singlu. W online jeździsz na wszystkich nieżelaznie jaką masz wersję abo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 273 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja O właśnie miałem to napisać, że mam zwykły abonament. 150cc, ostatni rajd po trzy gwiazdki, ostatnia prosta; w ostatnie 20 sekund na planszy jeden koopaling nadział mi się na zieloną skorupe umieszczoną z tyłu skuterka, zrzuciłem też bombkę obligatoryjnie za plecy, ominąwszy czerwoną skorupę, dostałem niebieską i wyszło to: kto wygrał? hehe wielkie nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja A ok dobra. Nie wykupowalem zwyklego od kiedy pojawil sie ten lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 49 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Mi udało się wygrać wszystkie GP na złoty puchar, w każdej klasie, ale co się nawyzywałem to moje Oczywiście w tych niższych klasach to można było wygrywać jedną ręką, ale potem tak częste było obrywanie tuż przed samą metą, że już momentami miałem dosyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 273 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Gratulacje. Gierka już na 150cc doskonale buduje charakter. A oczy mi łzawią na samą myśl powtarzania special cup No ale walić to, jak trzeba zrobić gwiazdki, to trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Ja 3 gwiazdki zrobiłem na pucharach z podstawki i dlc do 150cc i mirror, 200 trochę pograłem i olałem. Szkoda czasu i nerwów, a powtarzanie ciągle tych samych tras nie daje mi większej przyjemności i satysfakcji. W odróżnieniu od online, które kryje nieskończone pokłady grywalności Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 17 maja Udostępnij Opublikowano 17 maja Ja wszędzie złote puchary mam z podstawki i dlc, tylko wbić 3 gwiazdki w kilku pucharach mirror i 200 mi zostało, plus TT. Ostatnio MK8 gram tylko multi, więc nieprędko wbiję te gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi