Daffy 10 628 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 2-3 tygodnie będzie dobrze, potem znowu do kąta. Nie wydaje mi sie - Mario Kart Wii (34,5mln) sprzedawalo sie lepiej niz Super Mario Galaxy (11mln) i Zelda:TP (7mln) razem wziete, bylo druga najlepiej sprzedajaca sie gra na tej konsoli, ale tylko dlatego, ze Wii Sports byl w zestawie z Wii U. To z cala pewnoscia byla najpopularniejsza gra sprzedawana na ta konsole. Mario Kart byl druga najlepiej sprzedajaca sie gra na konsolach Wii, GameCube i Nintendo 64 i czwarta na SNES'a dokladnie dlatego jestem tak ciekaw sprzedazy, wg mnie jak pisalem w console wars to najwazniejszy tydzien dla wii u od momentu premiery tego systemu - pokaze tez czy w dobie o wiele mocniejszych technologicznie ps4 i xone i premiery watch dogs jeszcze jakies kolorowe i wesole gry od niny sa w stanie wywolac takie zainteresowanie jak dawniej Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Jest juz gdzies? Nie moge wytrzymac ;< <tuptup> Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) Zastanawia mnie dlaczego tutaj nie ma jeszcze burzy i nagonki, ze Mario Kart 8 nie jest w full HD bo przeciez hejterow tu zazwyczaj nie brakuje. Mi to akurat nie przeszkadza bo gra wyglada bardzo ladnie, jednak ostatnio patrzac na czeste, spore oburzenie graczy zwiazane z rozdzielczoscia i grafika wydaje mi sie to troche niezwykle.Chyba caly hejt skupia sie obecnie na Watch Dogs. Edytowane 28 maja 2014 przez saptis Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 nie jest jednak? ile to razy czytalem ze to niby ma byc 1080p z spadkami animacji do 59fps Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) No wedlug Digital Foundry nie, podobno jest te 60 fps spadajace jedynie do 59 fps, ale rozdzielczosc jest 1280x720 czyli 720p: Starting from the top, then, there has been a surprising amount of confusion surrounding the resolution of the game with some sources even suggesting a native 1080p presentation. We can finally put that rumour to rest right here and confirm that Mario Kart 8 instead operates at what is effectively the console's standard 1280x720. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-mario-kart-8 Edytowane 28 maja 2014 przez saptis Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 nie jest zle, wszak i tak to jedna z najladniejszych gier na tej konsoli, do tego super ze ma betonowy framerate, nie oczekujmy cudow i 1080p w kazdej grze od konsoli z takimi bebechami Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) Dokladnie - ja tam sie tym nie przejmuje bo tak czy inaczej gra wyglada bardzo ladnie i co najwazniejsze chodzi bardzo plynnie.Developerzy nie moga wycisnac z PS4 i XB1 fullHD, wiec po Wii U nie mozna tego wymagac jednak w Mario Kart 8 brak 1080p moze dziwic bo przeciez obiecywano, ze bedzie, a okazuje sie, ze jednak tak nie jest, sam sie konkretnie zdziwilem. Edytowane 28 maja 2014 przez saptis Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Co do Mario Kart z Wii, to tak dobrze sie sprzedalo pewnie dzieki bundlowi z konsola. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Napewno nie co udowadniaja wyniki sprzedazy poprzednich czesci tej serii. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Co do Mario Kart z Wii, to tak dobrze sie sprzedalo pewnie dzieki bundlowi z konsola. No tak, bo z ps i x nie ma bundli, pewnie dlatego exy sprzedaja sie 7 razy gorzej. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 MadGames już mają w WWA(sklep na Kondratowicza).Właśnie zaraz się wybieram. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 JEST (pipi)A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 <3 Skoro nie w full HD i ja nie mam WiiU, chce ktos kupic moja kopie wygrana, jak mi juz przyjdzie? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) Graj, a nie.......Nawet nie rozpakowal tylko jakies fotki robi zeby sie na forum pochwalic, ale fail ! Edytowane 28 maja 2014 przez saptis Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Nie mam czego, jak bede chcial to se kupie - nawet dzisiaj bo nieraz kupowalem gry przed premiera. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Mi dziś wysłali więc jutro będę miał. W okolicach weekendu można na jakieś online sie umówić. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Dobra, 2h za mna, czas na pierwsze wrazenia - gra jest niesamowicie dopracowana, zadnych bugow, glitchy, zlych rozwiazan w gameplayu, designie, etc - majstersztyk - mnostwo smaczkow: powiewajace wasy mariana, ruchy galek ocznych, reagowanie postaci na sytuacje, interakcja z tlem (muszelka w krowe? czemu nie!) - miod - 0 lagow. Doslownie kierwa ZERO - nie da sie odroznic online od singla. - mozna stworzyc mecz dla friendsow (chyba byla plota, ze sie nie da) - online jest skonstruowany tak, ze lobby dla friendsow nie jest potrzebne - zarowno nowe, jak i stare plansze wygladaja cudownie - rozjazdy, skroty, jazda DO WYBORU po asfalcie, suficie, scianie, depth of field, etc - (pipi)a, ciesze sie dozylem do mario kart 8; - kustomizacja - jak dla mnie najwazniejsza nowosc - mozna zrobic pojazd konkretnie pod siebie: 3 klasy postaci + rama + kola + lotnia Roznia sie nie tylko takimi parametrami jak predkosc, przyspieszenie, zwrotnosc, etc ale rowniez stylem driftowania (bylo wczesniej, ale teraz jest JESZCZE WIECEJ). Ostateczna konfiguracje zlozy sie pewnie po tygodniach grania, opcji jest za duzo do ogarniecia. - mnostwo duperklockow do odkrycia - KOLORY!!! - 150 CC wydaje sie duzo bardziej dynamiczne niz na WII - rocket start ma inny timing - najlepsza gra generacji IMO razem z 3d world (nie wiem jak ryse, bo nie gralem [ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ]) - swietne menu typu: odpalilem pierwszy raz i juz wszystko wiem Zaraz orzeszek przychodzi, ide grac dalej. pozdro Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 - 150 CC wydaje sie duzo bardziej dynamiczne niz na WII to mnie cieszy Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 żadnych spadków animacji nie czuć? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 żadnych spadków animacji nie czuć? Na to ja odpowiem, gralem na CDA EXPO na split screenie i gra chodzila arcyplynnie caly czas. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 - mozna stworzyc mecz dla friendsow (chyba byla plota, ze sie nie da) tą plotę, że się nie da, pewno puścili szpiedzy z obozu Playstation Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 żadnych spadków animacji nie czuć? Nie ma spadków. 1fps to nie spadek ragus xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi