Zdunek 1 121 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 Nie mogę odnaleźć informacji do kiedy można będzie pobrać gry z Plusa:-Graviti Rush-Uncharted-Motorstorm RCGdzie znajdę takowe info? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 Gravity Rush i Uncharted są grami rocznymi jakoś niedługo przypada chyba ich zmiana. MS natomiast jest dany na ten miesiąc czyli dostępny będzie jakoś do końca listopada. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Elo. Bawiłem się Vitą u kolegi z różnymi gierkami i aplikacjami i teraz mam listę gier(puchary) w które w ogóle nie będę grać. Mogę je jakoś usunąć z listy z pucharkami. W żadnej z nich nie mam żadnego osiągnięcia i wygląda to słabo. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 nie da się, możesz jedynie je ukryć by były niewidoczne gdy ktoś inny ogląda twój profil - tyczy to się wszystkich gier, nie tylko tych co mają 0%(ale progres liczy się mimo to do ogólnego levelu pucharków konta) - opcja była dostępna tylko dla vity ale chyba od jakiegoś softu też dla ps3. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) mam problem. Nonstop wyskakuje mi ekran logowania do psn. Na chwile sie loguje i znowu. Jakies pomysly? Edytowane 9 listopada 2013 przez Jaczes Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) rano się z tym męczyłem po prostu pojawiła się nowe wersja regulaminu sieci PSN i trzeba ją zaakceptować, a bezpośrednio na vicie się na chwilę obecną nie da. Zaloguj się na swoje konto po przez stronkę internetową, zaakceptuj regulamin i się wyloguj. Potem już po staremu na vicie bedziesz mieć autologowanie Edytowane 9 listopada 2013 przez Ficuś Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Dzieki. Ale bzdura, nigdy bym sie nie domyslil czegos takiego. Edytowane 9 listopada 2013 przez Jaczes Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) jakbyś wszedł do opcji vity i potem do opcji konta psn to tam pisało pod nickiem o tym zaakceptowaniu nowego regulaminu. Nie zmienia to jednak tego, że to totalna głupota Sony i pewnie sporo vitowców będzie z tym mieć dzisiaj ogromny problem btw. od dzisiaj vita i za chwilę ps4 ma możliwość posiadania 2000 znajomych, na ps3 ograniczy się to niestety do wyświetlenia 100 ostatnio dodanych znajomych Edytowane 9 listopada 2013 przez Ficuś Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 2000 e-znajomych, czad!!! Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Juz tez mi dziala, mimo ze do sklepu ps loguje sie bez problemu. Edytowane 9 listopada 2013 przez LOKI7777 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 To by znaczyło, że PS3 jest za słabe na wyświetlenie 2000 znajomych :confused: Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 tez ostatnio zastanawiam się nad Vita. Powiedzcie mi, jak tam działa przegladarka ? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 (edytowane) Na pewno lepiej niz na PS3 . Dziala dobrze, osobiscie nie lubie przegladac internetu na urzadzeniach dotykowych, jednak nie narzekam, jesli chce wejsc na forum czy sprawdzic na goglach jakiegos tipa do gry podczas gry, mozna zrobic to SZYBKO i wygodnie. Jest tez osobna aplikacja na YT ktora rowniez dziala swietnie. Edytowane 12 listopada 2013 przez Bansai Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 ostatnio mało korzystam z ipada i zastanawiałem się czy nie zamienic sprzętu na Vite, tam przynajmniej przy okazji bym pogral. Obczaje na jakims standzie jak chodzi. Dzieki. Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Vita fajna, jako sprzecik dodatkowy do grania, badz dla kogos kto czesto gdzies sie wybiera, ale to wiadomo nie od dzis. Necik dziala fajnie, aczkolwiek wykrzacza mi kilka stron I zdania sa pooddzielane kropkami czasem. Poza tym dziala fajnie I szybciej I wygodniej niz odpowiednik w PS3. Mozna pograc w kilka fajnych gierek, jest Plus no I dojdzie wspolpraca z PS4, a sama konsolke chyba za 500 sie juz w niezlej konfirguracji lyknie. Ogolnie, IMO obecnie juz sie oplaca brac, szczegolnie w swietle nadchodzacych wydarzen I juz calkiem przyjemnej bibliotece (w polowie darmowej z reszta) Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 no ba, jestem mega milo zaskoczony. Gier jest już sporo, a nawet nie byłem swiadom, ze można nadrabiać tytuly z PSP czy PSXa ! polecam ! Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Dokładnie. Dzięki PSV można normalnie ograć shootery z PSP które miały celowanie na przyciskach (mozna to przypisać do drugiego analoga). Ostatnio zakupiłem MGS Portable Ops a w kolejce do ogrania jeszcze Syphon Filter i Resistance Retribution. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 taka fifa na vite, to wiele ma wspólnego z wersjami na duże konsole? dobrze się gra czy bardziej jak na telefonie? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 (edytowane) Z tego co czytałem, to Fify na Vite (bez znaczenia która, bo wszystkie są takie same tylko ze zmienionymi składami) są oparte na Fifa 11 z konsol. Moja ostatnia Fifa na dużą konsolę to 09, więc na Vicie grało mi się dobrze i sporo godzin na nią przeznaczyłem. Tak to wygląda: Edytowane 13 listopada 2013 przez SzczurekPB Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 jest demko fify football na store - jak wspominaliśmy...nowszych odsłon dem nie dają bo to jest to samo tylko nowe składy. Fajnie się ciora w Fifę...silnik to skonwertowana fifa11 z dużych konsol, a ta odsłona była swego czasu bardzo udana. Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 To moze ja sie wypowiem bo mialem niedawno FIFE 13 na PSV. Gralo sie przyjemnie, ale dosyc arcade'owo (Atletico Madryt na najwyzszym poziomie, lalem sredniakow po 6, 7-0, Diego Costa krol strzelcow ok 40 bramek w sezonie itd.) jest to zminiaturyzowana FIFA 12 wlasciwie, bo ani system kolizji, ani nowosci z duzych konsol tu nie ma. Ot, podrasowanie skladow, nowe menu I w sumie pomniejsze (pipi)ki. Do tego online dzialacy stabilnie, ale ludzie dzialajacy debilnie. Z racji tego ze to FIFA + PSV + brak online passa = mamy 95% dzieci, ktore po 2-0 po 15min wychodza z gry. I tak w sumie powodzenia jesli ktos chcialby zagrac ze 100 meczow w calosci. Ogolnie fajna zabawa, jest lekko I przyjemnie, do partyjki w metrze czy w lozku przed spaniem - tak uzytkowalem F13 I bylo mi fajnie, ale jesli ktos sie nastawia na dluzsza sesje zblizona jakoscia do tej ze stacjonarek I ogolnie szuka powazniejszej pilki, to tutaj sie rozczaruje. Rzeklem. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 1. mozna oplacic plusa dla samej vity? jaki koszt? 2. nadal zmiana profilu kosztuje sporo zachodu? chcialem kupic pare gier z amerykanskiego ps store, wiec na dwa konta bym chcial jechac. 3. co ciekawego z jrpg wyszlo na vite? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 1. nie da się tylko na vitę, jest jeden do ps3,vity,ps4 2, nie da się, jedna vita=jedno konto 3. niestety mało tytułów opuściło japonię, jest persona 4 golden ale prócz tego mało jakiś innych kozaków, oczywiście jeśli nie miałeś psp lub psx to masz całą ich bibliotekę do ogrania 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 jak nie miałeś psp to na ps store masz dużo kozackich tytułów i polecam bo sam grałem gram i grac w nie jeszcze długo będę. Z gier o rpgowym zacięciu polecam dragon's crown może to nawalanka ale ze statystykami i itemami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi