Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - V.Vita

envie89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, to taki żarcik. Ja Uncharted i Tearaway chcę mieć w pudełkach. Tzn dokupię Tearway i już będę miał całą kolekcję jaką chcę w pudełkach na Vitę ;)

Opublikowano

duzo tez od rozmiary gry zalezy...wole juz wydac te pare zlotych na np pudelkowy killzone mercenary niz jakbym mial sciagac jego cyfrowa wersja, ktora z patchem z multi zajmuej chyba cos kolo 5gb

Opublikowano

Powiem tak - miałem już i Vitę + 4GB i Vitę + 8GB i Vitę + 16GB. 4GB to dobre na start, żeby przez pierwszy tydzień móc w jakąś randomową gierkę w ogóle pograć. 8GB jeśli ktoś nie jest Cebulakiem i kupuje gry pudełkowe w zupełności wystarczy, ale żeby potrzymać na karcie więcej niż 3-4 gierki z PS+, wypada kupić 16GB. Mój rekord to ok. 10 gier naraz i taką opcję polecam. 32GB tylko dla ludzi, których głównym sprzętem do grania i cebulowania ma być Vita

Opublikowano

ja 16gb wymienilem na 32gb ale skacze pomiedzy tytulami poza tym mam kilka tytulow do ktorych caly czas wracam(luminous,wipeout,lbp itp) wiec na stale goszczą na memorce

Opublikowano

Ja, jako cebulak plusowy, przerzuciłem się z 4GB na 16GB i to było to! Jak karta 32GB jest dla Ciebie za droga, to bierz 16stkę. Zresztą nikt nie każe trzymać tych gier na karcie - sejwy wysyłamy w chmurę, a grę kasujemy po przejściu, albo po "znudzeniu":).

Gość Szprota
Opublikowano

Heeej. Ma ktoś jakąś folię ochrona na tył Vity? Zastanwiam czy by jakieś nie kupić bo zauważyłem z tylu kilkamikrorysek. Nie są one na panelu tylnim tylko tak obok niego. Z przodu mam folię,HORI. Sprowadzalem Ja specjalnie z amazonu.co.uk bo w Polsce nie było albo były podróbki :)

Opublikowano

folia na tyl raczej jest niepotrzebna imo, po skonczonym graniu zawsze wkladam do pokrowca ;) tak czy inaczej na amazonie widzialem jakies folie za ~£2 tylko pewnie to jakis szajs

Opublikowano

po kupnie psv kupiłem folie na przód/tył i... i nigdy ich nie nakleiłem ;/ nie mam też żadnych rys - nie wiem co robicie z tymi konsolami, ze wam się rysują ;/ ba, ja nawet nie trzymam vity w futerale, bo jestem zbyt leniwy żeby ją tam wsadzic (aktualnie ustrojstwo lezy na dreamcast-cie x))

*oczywiście na tyle konsolki jest kilka mikro rysek, ale ich nie widze podczas grania więc mam je gdzieś. 

Opublikowano

ja mam folie tylko na tyle bo pare razy mi sie leciutko konsola porysowala gdy bylem zbyt leniwy by dac ją do futerału. Za to na przodzie od nowości nic nie kleiłem i nie widzę ani jednej ryski poza tym, że czasem ekran cały jest upaćkany od paluchów

Gość Szprota
Opublikowano

Ehh szkoda że to tylko cały komplet bo mi folia na przód jest niepotrzebna bo ją mam 

Opublikowano

To prawda. Ten najnowszy headset sony pulse elite 7.1 dziala zvita dzieki temu ze mozna podpiac go kabelkiem do vity. Starszy model headseta sony 5.1 (ktory posuadam) laczy sie droga bezprzewodowa z ps3 dzieki nadajnikowi podpinanemu pod usb.

Gość Szprota
Opublikowano

Dostanę gdzieś samą folię na tył Vity z HORI? Szukam szukam i znaleść nie mogę ;_;

Jak nie to jakie zamienniki polecacie?

Opublikowano

Dostanę gdzieś samą folię na tył Vity z HORI? Szukam szukam i znaleść nie mogę ;_;

Jak nie to jakie zamienniki polecacie?

Hori ( prawdziwe Hori, a nie podróbki z allegro ) produkuje tylko folie na przód Vity, na tył niestety nie

Opublikowano

tylko w wybranych pozycjach jak np lbp2, łącznie to chyba z 3 gry wykorzystują. To ogólnie wał sony bo jak udowodnili hakerzy na vicie można odpalić przez remote play KAŻDĄ gre z ps3 i w każdej może robić za pad. Niestety Sony uznało, że będą to wciskać jako bajer do ps4 jako pokaz jej mitycznej mocy

Opublikowano

można je ciut podbić graficznie przez filtrowanie dwuliniowe, jest chyba z 5 opcji formatu obrazu(w tym jeden pełny ręczny), można przypisać sterowanie pod analogi vity itp. Całkiem zgrabny jest ten emu psx na vicie. Dostęp do opcji masz przez przytrzymanie kilka sekund palucha na ekranie vity gdy włączona jest gra z psx(choć chyba od jakiegoś patcha też ten dostęp do opcji emu jest w menu gdy przytrzymamy przycisk PS)

• Plusik 1