Opublikowano 25 marca 201411 l nie majac karty z gra wlozonej do konsoli mozsz dalej bez przeszkod kopiowac zawartosc gry na pc lub save do chmury. ja mam killzone mercenary, dragons crown i ffx i na pewno zadna z nich nie zapisuje nic na cardridgu. na szybko znalazlem ze taki dzwny jest np jakis dynasty warior
Opublikowano 25 marca 201411 l Ciekawe kiedy karty 64 wejda do europejskich sklepow, nie zebym jakos specjalnie czekal bo mi w zupelnosci wystarcza 16gb ktora mozna dosc tanio dostac.
Opublikowano 25 marca 201411 l Obawiam się, że w ogóle nie masz co liczyć na 64GB w Europie. Dwa lata minęły od premiery konsoli, a u nas jest nawet trudno dorwać kartę 32GB. Ale jakby co to na Play-Asia są 64GB za jakieś 115$ z wysyłką. Ja się zastanawiam czy nie zmienić mojej 32GB na 64GB. Wiecie, lubię mieć wszystko pod ręką a nie kopiować (backup) na dysk i usuwać, by wgrać coś nowego. A na 32GB wszystkie dotychczasowe gry z PS+ się nie mieszczą Edytowane 25 marca 201411 l przez Emtebe
Opublikowano 25 marca 201411 l 32GB to już naprawdę sporo jak na karte - z reguly miesci się wszytsko w co gram, pare gier, których nawet nie odpaliłem i nadal mam 1/3 wolnego. Nie wiem czy warto wydawac na 64GB w takim przypadku, zwłaszcza, ze 32ke można często na promocji za 150 zl wyrwac. Edytowane 25 marca 201411 l przez easye
Opublikowano 25 marca 201411 l No ja za tyle wyrwałem, jak Empik zrobił wyprzedaż rzeczy na Vitę. Dlatego powstrzymałem się z kupnem 64GB. Ale tak jak wspomniałem, lubię mieć wszystko w jednym miejscu. A teraz mam niemal całą kartę zajętą grami, w które gram. A kilka gier mam też jako backup na dysku PS3, bo nie wszystko się pomieściło. Teraz jak się pojawią kolejne gry z PS+, to znowu będę coś usuwał, by wgrać coś nowego. Niestety ale powolnie przechodzę gry, bo i czasu na to mało dlatego nawet przy 32GB muszę grami żonglować.
Opublikowano 25 marca 201411 l mi to nawet 8GB starczało (wiadomo - mniej wygodne), ale nie gram na raz w więcej gier niż 4-5... Edytowane 25 marca 201411 l przez easye
Opublikowano 25 marca 201411 l Ja kupilem 16 za grosze u mnie w empiku nie mieli 32 ale styka mi tak czy siak plus mam 4gb darmowa na pierdy jkakies.
Opublikowano 28 marca 201411 l Nie. Amerykańskie nie działają na polskim więc pewnie i tak będzie w t przypadku.
Opublikowano 28 marca 201411 l Czy zdrapka z UK zadziała na polskim koncie? zdrapka na gre czy na kase? jak na kase to na bank nie, jak na gre to prawdopodobnie tak
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l Można w jakis sposób w tym nowym Slaju z plusa zmienic język na angielski?
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l Mam angielski ustawiony, fuck, na store widze jeszcze jedna wersje na vite ale mam niedostepne bo nie mam niby kupionego slaja na PS3 (którego własnie sciagam)
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Czy mogę na jednej Ps Vice posiadać dwie karty pamięci? Tzn, czy druga osoba korzystająca z moje konsoli i współdzieląca ze mną ps+ na codzień pogra w gry z niego i trofki wpadną na jej profil?
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Profil zapisuje się w pamięci konsoli i może być tylko jeden. Jedyna opcja zmiany profilu to wyrzucenie poprzedniego.Na karcie pamięci zapisują się: obrazki, filmy, muzyka, sav'y oraz gry i dodatki z elektronicznej dystrybucji.Tak więc możesz korzystać z dwóch kart, ale tylko na jednym profilu.
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l kupić nówke bundla, Killzone + 16GB za 200 ojro? czy lepiej szukać używki?
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l Bierz nową. Może coś utargujesz cenę jeszcze. Za używkę zapłaciłbyś z 250zł taniej ale co nowe to nowe No i dodaj sobie koniecznie gierki z plusa na vite przez www, pobierzesz je ew. jak będziesz miał sprzęt.
Opublikowano 7 kwietnia 201410 l Od dziś w eurortvagd w promo dwie wersje po 777 złotych, jedna z Killzone i kartą 4gb, druga z kartą 16gb i kilkoma gierkami głównie wyścigowymi z psp.
Opublikowano 7 kwietnia 201410 l Jak skasować konto z Vity, i czy jak skasuję konto. To gry zapisane na karcie odpalalą się na innym koncie? ( chcę sprzedać vitkę i nie wiem jak to działa)
Opublikowano 7 kwietnia 201410 l Save nie zadziała. Po usunięciu profilu konsola poprosi o sformatowanie karty pod nowego użytkownika. Profil usuwasz w ustawieniach, ew. możesz sformatować kartę.
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Wiecie czy do vity można podłączyć dysk zewnętrzny i oglądać filmy?
Opublikowano 6 maja 201410 l Ja mam pytanie w sumie identyczne jak .:marioo:. , ale muszę się upewnić. Jeżeli konsolę chcę odsprzedać i nie chcę, by nabywca zalogował się na moje konto, to najlepiej sformatować kartę? Rozumiem, że to moje konto, na którym mam zapisane m.in. trofea po wywaleniu z Vity dalej mam i np. mogę się na nie zalogować na PS3 i PS4 oraz tam dalej grać, nabijać trofea, kupować Plusa itd.?