Zdunek 1 121 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 (edytowane) Resetowanie ustawień fabrycznych bo format karty nic nie da, profil bowiem zapisuje się w konsoli. A "save"y z gier możesz przed sformatowaniem karty wrzucić w chmurę -> Menadżer zawartości.A konto ciągle jest oczywiście. Edytowane 6 maja 2014 przez Zdunek 1 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 To jak to wkońcu wygląda jak mam jedna karte pamięci do PSV i chce mieć dwa konta ( w mieszkaniu są 3 osoby z PSN ), wyjasni ktos jak to dokladnie zrobic? Wyczytałem coś takiego, ale nie rozumiem co to mi daje, chciałbym po prostu miec dwa konta na jednej konsoli tak jak mam na ps4, czy raczej nie da się tego zrobić bez formatowania i cofania do ustawien fabrycznych?http://www.instalki.pl/aktualnosci/internet/12805-ps-vita-otrzymala-aktywacje-do-trzech-kont-na-jednej-konsoli-zestaw-z-ps4-zapowiedziany.html Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 nie da sie, albo dwie memorki i zonglowanie nimi albo format karty pamieci za kazdym razem gdy na konsoli utworzysz nowego uzytkownika Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Format oczywiscie wiąże sie z utratą wszystkich danych, gier itp? Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 tak, jak chcesz sie bawic w multikonta to tylko na roznych memorkach - kazdy czlonek rodzimy ma swoja memorke i po prostu przy zmiania wlasciciela robisz restart ustawien fabrycznych konsoli, ktory trwa chwile i tak za kazdym razem. Inaczej sie nie da Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 A powiedzmy ze ja mam swoja karte pamięci ( powiedzmy 32gb i konto ps+), kumpel ma karte 8gb, ale by chcial grac w gry z ps+ ktore sciagnalem na swojej memorce da się jakoś to zrobić czy to nie będzie działać ? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Nie da się.Na dzień dzisiejszy 1 konsola=1 profil.Może na E3 coś poleci dalej z tematem ;/ Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Tragedia, nie wiem czy płakać czy sie śmiać, no cóż panowie dzieki za info Cytuj
Mammoth_Rage 16 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 (edytowane) Siema, Słuchajcie mam problem z specjalnymi opcjami gier z psp odpalanych na vicie. Chciałem sobie w MGS: PW odpalić drugi analog ale ile bym tego palca nie trzymał na ekranie opcja ta w ogóle się nie pojawia ( w domyśle mogę tak trzymać, aż bateria padnie ). Jeśli chodzi o inne aspekty ekranu dotykowego to działa jak marzenie, tylko z tymi grami z psp coś nie halo. Spotkał się ktoś z was z podobnym problemem, bo na sieci za wiele tego nie znalazłem :confused: Edytowane 16 maja 2014 przez Mammoth_Rage Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 przytrzymaj dlugo przycisk "ps" i d\ci sie wyswietli menu - tam gdzie sie rozjasnia ekran, reguluje muzyke, wlacza/wylacza wifi, tryb samolotowy itp i tam powinienes miec tez zakladke do wejscia do opcji emulatora psp, oczywiscie rob to juz w trakcie grania w jakas gre z psp 1 Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 Dokładnie jak piszesz. Coś pozmieniali w firmware i teraz za pomocą PS Button odpala się menu. 1 Cytuj
Mammoth_Rage 16 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 Ok dzięki za odpowiedzieć, wszystko śmiga jak marzenie Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 (edytowane) Poważnie zastanawiam się nad Vitą jako uzupełnieniem PS4 na którym nie zawsze mogę grać kiedy chcę i mam czas niestety. Chcę nową. Jaką wersję polecacie i na co zwrócić uwagę. Może znacie jakieś dobre promo zy oferty. Mam plusa, w domu wifi i zakładam też granie online ale to nie prio. Interesują mnie dobre gry action-andv. indory również. Wymieńcie prosze po 3 najlepsze waszym zdaniem na start tytuły a ja sobie je obczaje. Z góry dzięki :-) Edytowane 24 maja 2014 przez KIELiCH Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Jakoś w najbliższym czasie w Europie ma być Vita Slim, z troszkę gorszym ekranem - LCD zamiast OLED, więc polecam wersję pierwotną. (chyba, że wolisz lżejszą i troszkę bardziej komfortową) Wersja wifi styknie, 3G to taki dodatek, trochę zbędny jeśli masz chociaż średniej klasy telefon. 3G w sumie nadaje się jedynie do map. A tytuły na start to: Killzone: Najemnik - miazga graficzna, multi kozackie, singiel całkiem dobry Uncharted - wiadomo, mniejszy brat i może LittleBigPlanet Vita - przez wielu uważana za najlepszą odsłonę serii. Indor ode mnie to: OlliOlli - Tony Hawk w 2d, bardzo wciąga jeśli lubisz trzaskać combosy 1 Cytuj
Maateeuusz 0 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Krótkie pytanie o akcesoria: Czy oprócz karty pamięci warto wykosztować się jeszcze na jakieś dodatki (np. etui)? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 1) Etui przydaje się do transportu.2) Dobre słuchawki pozwolą lepiej wczuć się w grę.3) Są też ciekawe gripy do gier FPS/Wyścigów z wypofilowanym dołem i spustami.Folii nie polecam Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Jak kupisz gripa z triggerami to etui kupuj jak do tableta 7'. To ten grip, jest najlepszy http://www.ebay.com/itm/140778377561?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy to dobry deal? http://www.progamingshop.pl/sony-playstation-vita-sony-playstation-vita-memory-card-8gb-jak-daxter-the-trilogy/d-105798/ Może macie jakieś doświadczenia z tym zestawem, albo sklepem? Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 jak na sklepowa nowke cena wporzo - trylogia jak&dexter na vicie jest jednak kontretnie spier.dolona - brzydka jak jesienna deszczowa noc i klatki ostro gubi nie wiem tez czy gra w formie fizycznej czy kodzik aaa i sklepu osobiscie nie znam 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 sklep jest ok, zamawiałem tam Personę 4 Golden, szybko wysłali i kurier 2 dni jedzie bo sklep jest na Słowacji. 1 Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Spoko, gra pewnie w wersji kodu. W Jaka nie grałem żadnego i dawno w żadnego platformera, więc i tak bym sprawdził Ta konsola nie jest z polskiej dystrubucji, co to dla mnie oznacza? Nie będzie pl menu? Gwara oczywiście jest na podst f-ry, więc o to się nie martwię. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 (edytowane) z vita jest zdajsie jak z ps3 kupionym w eu - zawsze jest milion wersji jezykowych menu do wyboru ale lepiej niech ktos potwierdzi bo na forum jest kilka osob co vite np na wyspach brytyjskich kupowali Edytowane 23 czerwca 2014 przez Ficuś Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Gry tez maja z amerykanskiej dystrybucji ale ceny za to spoko i w wiekszosci np. interesujacych mnie rpgow to nie ma znaczenia bo i tak dlc nie ma. Co do konsoli to cena spoko o ile interesuje cie skopany jak na te konsolke ja bym jednak poszukal jakiegos bundle z killzone albo inna gra w podobnej cenie. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 No właśnie szukałem po necie zestawów i ten cenowo wypada najlepiej. Odliczając grę to cena za nową konsole z memorką 8GB i gwarą jest chyba najlepsza. No i to jest wersja OLED, czyli chyba lepsza? Bo coś czytałem, że ma wyjść wersja z innym ekranem? Jeszcze poszukam na spokojnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi