Opublikowano 15 grudnia 201410 l pytanie: posiadam kartę 16gb i 8 gb. aktualnie używam oczywiście większej. Czy mogę bez przeszkód żonglować tymi kartami, bez obawy o utrate jakichś danych? Obie karty oczywiście na jedno konto PSN
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Dzięki misiaczki w takim razie będzie trzeba wrzucić parę gierek na mniejszą memorkę bo 16gb już nie wyrabia
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Tylko pamiętaj, że zmiana karty pamięci wymaga wyłączenia konsoli, bo inaczej grozi utratą danych...
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Mam pytanie odnośnie gier na Vitę, poszukuje czegoś w stylu YS MEMORIES OF CELCETA, gra mi się bardzo podobała. Zna ktoś podobną grę, chodzi mi o styl walki.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l tales of hearts R chyba ma cos podobnego - w obie nie gralem ale z tego co sie oreintuje sa podobne, skumaj na youtube btw nowy YS juz sie robi
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Sprobuj ograc poprzednie YS z PSP. Tales of Hearts R goty, mimo ze nie gralem jeszcze tyle ile chcialem, ale kazdy tales to goty
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Czy jak mam klasyk PS One i przez menadzer zrzuce go na kompa to wraz z sejwem? Czy niestety tak sie nie da i po ponownym zrzuceniu go z komputera na Vite bedzie to czysta gra bez mojego zapisu?
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Mam takie pytanko. Jeśli konsola pochodzi z Niemieckiej dystrybucji to czy gwarancja będzie obowiązywać w Polsce? Ostatnio pojawiło się na Allegro pełno Vit od naszych zachodnich sąsiadów i tak się zastanawiam jak to by potem z tą gwarancją wyglądało. Tak swoją drogą to Vity są mocno awaryjnym sprzętem? Da się to ewentualnie jakoś potem naprawiać w PL bez żadnych problemów?
Opublikowano 21 grudnia 201410 l nie znam zadnej osoby, ktorej zepsula by sie vita, jedynie wystepuja narzekania na mura effect w starych modelach z oledem, te nowe tego nie maja ze wzgledu na ekran lcd, tam jedynie moze trafic sie martwy piksel
Opublikowano 21 grudnia 201410 l ano vita praktycznie bezawaryjna, jak nie wylamiesz analogow lub jej nie zrzucisz i nie rozbijesz to tez nie znam ani jednego przypadku ze cos z nia bylo nie tak mura efect mniejszy lub wiekszy ma kazda sztuka z oledem - mi to zupelnie nawet w gramie nie przeszkadza
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Vicjusza posiadam od premiery i odpukać wszystko śmiga piknie. Polecam też poczytać instrukcje aby nie było kwiatków typu coś mi cieknie z Vity. Cieknie ci baranie, bo wystawiłeś Vite na mocne światło - słońce, lampka nocna itp. Także czytać instrukcje należy, aby uniknąć niektórych uszkodzeń. ps: ludzie instrukcji nie czytają, a później jak te święte krowy biegną do sklepiku i płaczą z podniesionym głosem, bo coś im się spierd...ło, w 80% przypadków z ich winy właśnie.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Czy jak mam klasyk PS One i przez menadzer zrzuce go na kompa to wraz z sejwem? Czy niestety tak sie nie da i po ponownym zrzuceniu go z komputera na Vite bedzie to czysta gra bez mojego zapisu? Panowie?
Opublikowano 21 grudnia 201410 l oczywiscie ze mozesz - jest tak jak z dedykowanymi grami vity - skopiowac na pc mozesz sam save lub gre z savem
Opublikowano 21 grudnia 201410 l @Ficuś, wystaw na godzinkę pod lampkę, to się przekonasz, co cieknie ^.-. A tak serio, to nie wiem dokładnie co wycieka, klej?, ale wystawienie Vity na mocne światło/ciepło daje takie niepożądane efekty. Kuzyn osiołek zostawił Vite pod lampką na jakąś godzinkę i mu się takie coś porobiło, jakiś wyciek, takie mokre kropeczki. W instrukcji zresztą jest napisane, aby Vity nie zostawiać na mocnym świetle itp.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l na oledzie sa takie ciemne plamki widac w nocy bardzo dobrze na ciemnym tle masz temat http://www.psxextreme.info/topic/99284-mura-efekt-wada-czy-norma/