Zdunek 1 121 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Nom, bojem siem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 MURA jest irytujący, zanim o tym poczytałem, to myślałem, że coś mi się z ekranem stało nie da się zupełnie nic z tym zrobić? Bo te plamy/linie widać u mnie nawet w dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Schowałem się pod kołderkę podświetliłem ekran na maksa na białym tle i nadal nic nie widzę.Może nie szanujecie?Ja swoją po grze zawszę chowam do pokrowca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Ja dlatego na lcd zmienilem poza tym bateria trzyma dluzej i w sumie roznicy az tak nie widze. Pewnie bylaby jakby porownac obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 @Rayos w dzien, az tak? dziwne ja tak jak chyba wiekszosc osob zauwazylem palmki na ekranie wczytywania uncharted, w innych grach sie nie spotkalem z tym efektem Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Również posiadam Vitę od premiery i wszystko odpukać działa, no ale co tam miało się zepsuć jak konsola większość czasu przeleżała Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Schowałem się pod kołderkę podświetliłem ekran na maksa na białym tle i nadal nic nie widzę. Może nie szanujecie? Ja swoją po grze zawszę chowam do pokrowca. Zdunek, może dlatego, że MURA widać na CIEMNYM tle? @Vip77 Nie aż tak, po prostu delikatnie widać, przywykłem już do tego. Chociaż czasem w Isaacu czy Dead Nation (generalnie - ciemnych grach) irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Schowałem się pod kołderkę podświetliłem ekran na maksa na białym tle i nadal nic nie widzę. Może nie szanujecie? Ja swoją po grze zawszę chowam do pokrowca. musisz sprobowac na ciemnym tle, odpal hotline miami lub lone survivor ja akurat mam farta ze ta moja kolejna vita praktycznie nie ma tego efektu tylko takie malutkie kropeczki ale ani w hotline miami czy lone survivor ich nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 loadingi w uncharted - u mnie t tez jedyny moment kiedy wyraznie to widac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 ten efekt widać tylko na czarnym tle Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 970 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Ostatnio czytałem, że jest możliwość aktywowania trzech kont na jednej konsolce. Pytanko, w jaki sposób to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 nie da sie, mozna jedno konto aktywowac na trzech roznych konsolach - pomylilo ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 Chyba mi się coś z Vitą dzieje czasem tylni panel dotykowy nie działa, dopiero po uśpieniu i wybudzeniu konsoli (czasem kilkukrotnym) zaczyna działać... Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 @Rayos, w jakich grach panel nie kontaktuje prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 @Rayos, w jakich grach panel nie kontaktuje prawidłowo? Killzone, Little Deviants, nie testowałem w innych jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 Dziwna sprawa. Teraz w sumie nie wiadomo czy to sprzęt nawala czy może te gry coś partolą. Polecam sprawdzić inne szpile (demo Escape Plan lub pełną wersja jeśli posiadasz lub Sound Shapes) czy problem i w nich występuje. Jak występuje, to najlepiej zresetować całkowicie Vite - może coś to da. Jeśli nie, to najlepiej zadzwonić do serwisu i sięgnąć rady "specjalistów" Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 wylacz calkiem vite albo graj az sie rozladuje i wtedy sprawdz czy wszystko dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 Chyba mi się coś z Vitą dzieje czasem tylni panel dotykowy nie działa, dopiero po uśpieniu i wybudzeniu konsoli (czasem kilkukrotnym) zaczyna działać... Klasyczny błąd softwarowy, nie masz się o co bać. W najgorszym przypadku reset ustawień Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Chcę pożyczyć Vitę od kolegi na wyjazd. Mam pełno "odłożonych" gier z Plusa. Rozumiem, że jeśli chce założyć swoje konto to muszę kupić nową kartę pamięci, tak? Jakie modele polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 sa tylko jedne modele od sony - takie to japonskie cwaniaczki jesli chcesz grac na swoim, a uniknac kupowania karty to niech kolega wszystko przez menagera zawartosci zgra na pc i zrobcie formata systemu i podasz potem swoje dane konta jako glownego dla vity Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) Chyba jednak kupię kartę, bo jego ma 8gb... Inne pytanie - Jak mogę pobrać grę na PS Vitę jeśli jest ona w cross buy? Akurat teraz próbowałem pobrać Hotline Miami i uparcie zasysa mi tylko wersję na PS3... Oczywiście chcę ściągnąć wersję na PS Vitę, ale korzystając z PS3, bo nie mam jeszcze tej nieszczęsnej karty Edytowane 30 grudnia 2014 przez dawdi17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Sciagajac przez PS3 powinienes w liscie pobierania miec zarowno wersje PS3 jak i PS Vita. Jak nie mozesz znalezc to znajdz gre przez sklep i sciagnij odpowiednia wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Kilka pytań od nooba: Z racji na kupe w sklepach z dostępnością kart pamięci mam pytanie, czy mają one jakiś region lock? moge sobie ściągać z kanady/playasia?po czym poznać że gra jest w cross buy? god of wara mam kupione dawno dawno temu na ps3 i widze ze moge zassac a tekie borderlandsy 2 czy walking dead juz nie mimo ze kupiłem na ps3 i jest cross buy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 bordsy2 nie byly nigdy w crossbuy karty nie maja region locka podobnie jak gry, swego czasu duzo osob sprowadzalo 64gb karty z playasia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 whaaaaaat?! a tak sie reklamowali że tytuł cross buy z racji na ch'jowy port. a play asia śmierdzi penisem juz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi