Opublikowano 31 grudnia 201410 l Borderlands 2 nie reklamowali jako cross-buy. Zapewne pomyliłeś z cross-save. A to czy gra jest w CB możesz sprawdzić czytając jej opis w PSS/sklepie internetowym. Edytowane 31 grudnia 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 31 grudnia 201410 l ja 2 razy bralem karte 64gb z nippon yasan, doszlo bez problemow ogolnie fajny sklep maja praktycznie wszystko od gier przez figurki konczac na jedzeniu xD
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Kurcze mam wielki problem. Mam nową kartę, ale nie wiem jak mogę zdezaktywować poprzedniego wlaściciela konsoli żebym mogł się zalogować. Na SEN są aktywne tylko jego gry, żadnego urządzenia a w sumie powinna byc tam vita. Coś przeoczyłem?
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Dokładnie tak.Możesz na dwa sposoby:-Ustawienia-> Format-> Przywróć -Przytrzymaj klawisz włączenia 8sek -> Restart Ustawień
Opublikowano 4 stycznia 201510 l mogę jakoś zaktualizować wgaśnięte gry z plusa poprzez ps3 przez port usb?
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Jak będziesz miał Plusa to gry zadziałają same nie musisz nic aktualizować.Jak chcesz pobrać coś ponownie to:Store->Historia ZakupówEw. możesz plik z grą skopiować z PC albo PS3 właśnie.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Problem mam taki, że gry na vicie mam już zainstalowane i plus mi w nich wygasł(ostatnio i tak przedłużyłem na rok) i mam problem z netem na vitce bo router robi problemy(na ps3 mam normalnie), dam rade jakoś "poinformować" vitke podpinając ja do ps3 czy musze pobrać wszystkie na trójke i wrzucić je? Pogrzebie wieczorkiem przy vicie to dam znać co i jak Edytowane 4 stycznia 201510 l przez grabipl
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Musisz się połączyć z internetem przez Vitę, żeby sie zaktualizowały informacje na Vicie, że masz plusa. Innego wyjścia chyba nie ma Nie możesz podejść gdziekolwiek, gdzie masz wifi dla Vity? chociażby McD czy dowolna galeria
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Wystarczy że na sekundę zalogujesz się Vitą do internetu. Może lepiej opisz komunikat błędu przy próbie połączenia. Postarajmy się zniwelować ten błąd przy routerze bo on jest jednak istotniejszy i pozwoli ci na zabawę online.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Dobra chłopaki, udało mi się połączyć z netem na vicie i zaktualizowałem gry. Winy routera jako tako nie było bo i tak jest on publiczny i ma ustawioną ograniczoną ilość urządzeń mobilnych Edytowane 4 stycznia 201510 l przez grabipl
Opublikowano 5 stycznia 201510 l to jak będziecie mieć czasem braki to późnymi wieczorami gram na vicie więc dawajcie znać
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Ja jestem niewiadomą, nie wiem jak vita tv sie spisze w grze online i jestem ciekaw jak komunikacje głosową rozwiązali. no i jak narazie nie wiadomo czy woogle duke jest kompatybilny z vutą tv Edytowane 5 stycznia 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 5 stycznia 201510 l komunikacja glosowa w kazdej grze z multi w jaka gralem na vicie to tylko i wylacznie przez impreze oczywiscie ja tez sie pisze do księcia