Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - V.Vita

envie89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja 2 razy bralem karte 64gb z nippon yasan, doszlo bez problemow 

ogolnie fajny sklep maja praktycznie wszystko od gier przez figurki konczac na jedzeniu xD

Opublikowano

Kurcze mam wielki problem. Mam nową kartę, ale nie wiem jak mogę zdezaktywować poprzedniego wlaściciela konsoli żebym mogł się zalogować. Na SEN są aktywne tylko jego gry, żadnego urządzenia a w sumie powinna byc tam vita. Coś przeoczyłem?

Opublikowano (edytowane)

Problem mam taki, że gry na vicie mam już zainstalowane i plus mi w nich wygasł(ostatnio i tak przedłużyłem na rok) i mam problem z netem na vitce bo router robi problemy(na ps3 mam normalnie), dam rade jakoś "poinformować" vitke podpinając ja do ps3 czy musze pobrać wszystkie na trójke i wrzucić je?

Pogrzebie wieczorkiem przy vicie to dam znać co i jak

Edytowane przez grabipl
Opublikowano

Musisz się połączyć z internetem przez Vitę, żeby sie zaktualizowały informacje na Vicie, że masz plusa. Innego wyjścia chyba nie ma :( Nie możesz podejść gdziekolwiek, gdzie masz wifi dla Vity? chociażby McD czy dowolna galeria

Opublikowano

Wystarczy że na sekundę zalogujesz się Vitą do internetu. 

Może lepiej opisz komunikat błędu przy próbie połączenia. Postarajmy się zniwelować ten błąd przy routerze bo on jest jednak istotniejszy i pozwoli ci na zabawę online.

Opublikowano (edytowane)

Dobra chłopaki, udało mi się połączyć z netem na vicie i zaktualizowałem gry. Winy routera jako tako nie było bo i tak jest on publiczny i ma ustawioną ograniczoną ilość urządzeń mobilnych

Edytowane przez grabipl
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem niewiadomą, nie wiem jak vita tv sie spisze w grze online  :sorcerer:  i jestem ciekaw jak komunikacje głosową rozwiązali.

no i jak narazie nie wiadomo czy woogle duke jest kompatybilny z vutą tv

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

komunikacja glosowa w kazdej grze z multi w jaka gralem na vicie to tylko i wylacznie przez impreze

oczywiscie ja tez sie pisze do księcia