c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Jak dlugo wam się wasze vity ładują od zera do 100%? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Od komunikatu o niskim poziomie naładowania baterii ok. 2 h przy wylaczonej konsoli. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 To w sumie podobnie jak u mnie, też 2h-2,5h, sprawiało wrażenie jakby się ładowała za długo ale jak to optymalny czas to okej. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Byłem dziś rano autem podwieźć ziomeczka w pewnej sprawie, musiałem zaczekać na niego 15-20 minut więc wziąłem ze sobą vitę. Ale jednak w aucie było mocno zimno (mróz dzisiaj jak cholera) i dotyk zaczął szwankować podczas gry czy w menu, jak chciałem wyłączyć to cztery razy dotykałem przycisk "wyłącz" i była animacja jego wciśnięcia ale vita się nie wyłączała, dopiero ręcznie musiałem ją wyłączyć. To normalne że w niskiej temperaturze dotyk w vicie tak szaleje? Włożyłem ją potem do kieszeni kurtki w etui bo się cykałem że właśnie mróz ją może uszkodzić. W grze wszystko działało spoko, poza dotykiem. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 nie tyle w zimnie co dotyk szwankuje jak jest mokro, a pewnie z racji temperatury jakos sie ekranik zaparowal, po prysznicu jak mam rece jeszcze wilgotne to tez identycznie szwankuje jak opisujesz Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Normalne tak jak ficek mówi Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) Jaki polecacie uchwyt do modelu LCD ? oczywiście z r2 i l2 Edytowane 15 stycznia 2017 przez Sadzikkk Cytuj
Suavek 4 719 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Być może już o to pytałem, ale coś mi się porąbało - czy save'y gier z różnych regionów są ze sobą kompatybilne? Tj. jeśli zacząłem grać w wersję US, mam save'a na Vicie, a teraz zaopatrzę się w wersję EU, to będę mógł normalnie kontynuować zabawę? Rozważam to ze względu na DLC, których oczywiście do wersji US nie da się pobrać na koncie EU. Grałem w parę odsłon Project Diva z US na Vicie i była tam opcja Cross-Save, która normalnie przenosiła mi save'y do europejskich odpowiedników na PS3 i PS4. Nie wiem jednak, czy działa to tak samo na samej Vicie, czy też nie. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Tylko jak jest cross-save, a tak to nie powinny działać niestety. 1 Cytuj
Suavek 4 719 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Dzięki. Szkoda, ale trudno. Ale może i nawet lepiej, bo wziął mnie szał zakupów i chciałem cyfrowo drugi raz kupić coś, co już mam w pudle... ;> Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Wiesz, zawsze moge sie mylic, ale jak wbijalem platynki z roznych regionów tej samej gry to nigdy save'y sie nie widziały i musialem od zera leciec. Kilka nowelek mialo cross-save to wtedy dzialalo. Cytuj
Silver 167 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 Czy takie pady będą śmigać z vita tv?https://www.dropbox.com/s/qp3mbixy08l8uuy/IMG_20170312_123042.jpg?dl=0 Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 29 lipca 2017 Opublikowano 29 lipca 2017 Niedawno dopiero założyłem psn i mam parę pytań. Czy gdy usunę zakupioną grę z karty pamięci to będę mógł ją znowu pobrać już bez opłat? Czy może być to na inną kartę pamięci? Czemu na swoim profilu nie widzę gier które kupiłem w wersji pudełkowej chociaż mam zdobyte w nich trofea? Może i głupie pytania ale jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o psn gdyż wcześniej mnie nie interesował ani nie był potrzebny. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 30 lipca 2017 Opublikowano 30 lipca 2017 (edytowane) 1. Czy gdy usunę zakupioną grę z karty pamięci to będę mógł ją znowu pobrać już bez opłat? Tak 2. Czy może być to na inną kartę pamięci? Owszem 3. Czemu na swoim profilu nie widzę gier które kupiłem w wersji pudełkowej chociaż mam zdobyte w nich trofea?Gry w wersji pudełkowej a te pobrane z psn to dwa osobne byty i konsola widzi je zupełnie inaczej. Dziwnie sformułowałeś pytanie, bo nawet jeśli wbiłeś trofki na pudełkowej wersji gry, to powinny być widoczne na profilu. Spróbuj połączyć konsolę z siecią i zsynchronizuj trofea. Edytowane 30 lipca 2017 przez columbo Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Konsola musi być ta sama na którą poprzednio pobrałem grę czy może być inna? Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Może być inna, ale musisz mieć na niej aktywne konto PSN z którego zakupiłeś daną grę. Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Z PS Store zawsze tak wolno pobiera? Mam szybkie łącze, a na New 'n Tasty muszę ponad 30 minut czekać... Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Z PS Store zawsze tak wolno pobiera? Mam szybkie łącze, a na New 'n Tasty muszę ponad 30 minut czekać... Internet w UPC? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Z PS Store zawsze tak wolno pobiera? Mam szybkie łącze, a na New 'n Tasty muszę ponad 30 minut czekać... Tak. Internet w Inei, wszystko zapier,dala jak złe tylko PSN ma problem. Internet w Niemczech, 1und1, wszystko zapier,dala tylko PSN ma problem. To nie jest wina dostawcy, to wina zje,banych serwerów Sony. Czasami jak masz szczęście albo serwery nie są obciążone to leci szybko może. Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Internet Virgin Media w UK. 5 filmow po ponad 2gb sciagniete w niecale 30 minut także tak jak raven pisze wina Sony :-/ Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Od długiego czasu miałem problem z baterią w Vicie. Mianowicie ładowałem konsole na maksa, a po niedługim czasie gry poziom naładowania spadał do minimum, po czym można było grać kilka godzin. Teraz planuję sprzedać konsolkę, więc sformatowałem kartę pamięci i przywróciłem system, trochę sobie pograłem w Football Managera i póki co jest wszystko w porządku. Możliwe, że samo się naprawiło? Nie chcę sprzedawać konsoli, żeby po kilku dniach ktoś się zgłosił z tym problemem. Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Nie naprawilo, trzeba rozlaczyc baterie na pare minut i potem bedzie juz ok, nie bedzie dawala znac, ze jest pusta jak jest pelna. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi