Smokle 0 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Chce sobie w najblizszym czasie kupic ps vita. Mam ochote grac w podrozach na grach pudelkowych. Internet moge udostepniac z telefonu. Ile gb karta jest potrzebna? Czy karta sim jest potrzebna? Czy potrzebna jest karta pamieci? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 23 godziny temu, Smokle napisał: Chce sobie w najblizszym czasie kupic ps vita. Mam ochote grac w podrozach na grach pudelkowych. Internet moge udostepniac z telefonu. Ile gb karta jest potrzebna? Czy karta sim jest potrzebna? Czy potrzebna jest karta pamieci? Z gory dziekuje za pomoc Karty sim nie potrzebujesz jeśli udostępniasz internet z telefonu jako przenośne wifi. Karta pamięci to już zależy od gry, ale lepiej żeby jakaś była. Cytuj
drozdu7 2 799 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Jak wygląda sprawa z graniem w gry z Psp na Vicie? Tylko dostęp ze sklepu pss? Dużo tam tytułów jest? dzieki za pomoc Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 tak i tak oczyiscie jesli chodzi o sposob legalny Cytuj
drozdu7 2 799 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Nie no legalny. Właśnie się zastanawiam nad PSP, Vita albo 2ds xl. I o dziwo póki co najbardziej skłaniam się ku psp Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Vita opłaca sie w przypadku jak lubisz indyki, jeżeli zależy ci na grach tylko z psp no to wybór jest prosty Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Czy ja dobrze widzę, że w polskim PSS nie ma cyfrowej wersji Jeanne d'Arc :(? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Szykuję się do sprzedaży vity, ale jedna kwestia nie daje mi spokoju. Mianowicie ta mieniąca się kreska, zaznaczona niżej. Jak kupiłem swoją vitę to już ona była, ale zupełnie mi nie przeszkadzała, bo widać ją było tylko na jednolitych kolorystycznie menusach / xmb, podczas gry w ogóle. Nie jest to fizyczna rysa, tylko... no właśnie, co xD? Jak to opisać wystawiając konsolę? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Nie bardzo wiem, co doradzić odnośnie kreski .. ale będziesz sprzedawał jakieś boxy ? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Boxy w sensie gry pudelkowe? Nie, wszystkie sprzedałem juz wcześniej. Ech, głupia sprawa z tą kreską, bo z czystej uczciwości (sam nie wiedzialem o niej kupując) będę musiał napomknąć o niej wystawiając co pewnie zmniejszy liczbę chętnych do kupna, a szkoda bo dosłownie jest widoczna tylko na tle jednolitych kolorystycznie menusów, podczas gry nie da się jej zauważyć i nigdy mi nie przeszkadzała. a cała vita w idealnym i zadbanym stanie,poza ryskami na tylnim dotykowym panelu których nie da się uniknąć. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Masz dwie opcje: a) mniej uczciwa - nie wspominasz o kresce, b) bardziej uczciwa - piszesz o niej i załączasz zdjęcie, im więcej potencjalny klient będzie wiedział tym lepiej dla Ciebie. Myślę, że jak ktoś chce kupić Vitę i ma jakieś pojęcie o tym sprzęcie to kreska będzie mu powiewać. Cytuj
Elektronauka01 0 Opublikowano 25 maja 2018 Opublikowano 25 maja 2018 Witam, jestem zielony w temacie, a chętnie nauczył bym sie tego i owego by rozwiązać kilka moich dylematów. Posiadam konsole PSVita ktora przestała działać z dnia na dzień. Chciał bym dowiedzieć sie jak mogę sprawdzić czy urządzenie ma niesprawna baterie czy moze chodzi o zasilacz.Domyślam sie ze mogę to zrobic za pomocą miernika elektrycznego nie wiem tylko jak sie do tego zabrać. W załączniku zdjęcia baterii, konsoli w środku oraz kabla zasilającegohttps://zapodaj.net/bd7ffa62c5d21.jpg.html https://zapodaj.net/dc41e2bb7b5ce.jpg.htmlNa zasilaczuInput 100V- 240V ~ 0.2 A 50/60HzOutput 5V prad staly 1500 mA Cytuj
sb8gapi 0 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 (edytowane) Sprawdzenie zacznij od zasilacza. Podłącz baterię do konsoli i podłącz ładowarkę z wyjściem USB np od telefonu lub jeśli na konsoli w Ustawieniach była zaznaczona opcja Ładownie przez USB do komputera. Jeśli kabel jest sprawny i konsola to powinno się rozpocząć ładowanie (pomarańczowa lampka PSN). Czasem trzeba trochę poczekać, jeśli bateria jest całkowicie rozładowana. Bardzo często ulga uszkodzeniu kabel. Rozumiem, że konsola w ogóle się nie włącza. Możliwe jest też uszkodzenie bezpiecznika od ładowania na płycie głównej, ale to już trudniejsza sprawa do naprawy. Napisz, czy pomogło podłączenie innego zasilacza. Samą baterie można sprawdzić za pomocą miernika. Ustawiasz na pomiar napięcia stałego powyżej 3,7v np: 10v. Podłącz czerwony kabel miernika do czerwonego przewodu baterii a czarny z miernika do czarnego z baterii. Napisz czy te dwie czynności coś pomogły i jakie było wskazanie miernika. Edytowane 7 lipca 2018 przez sb8gapi Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Przepraszam jeśli to pytanie pojawiało się tysiąc razy. Czy istnieje jakaś możliwość, że na jednej PS Vita jest więcej aktywnych kont, lub gier z innych kont? Nie chodzi o to, żeby cebulić, tylko że w sumie kusi mnie kupno kilku klasyków z PSOne które są w na amerykańskim PS Store (np. Chrono Cross czy Bushido Blade 2). Na PSP wystarczyło ściągnąć grę z danego PS Store i konsola się przełączała na to konto. Słyszałem że coś tam umożliwili na PS Vicie by było kilka kont. Jak to teraz wygląda? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Nie ma takiej możliwości jeżeli używasz konsoli w normalny sposób. Musisz znieniać karty pamięci. A z jakimś dodatkowym softem? Nie wiem -_- Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Da się jakoś ustawić status online na niewidoczny grając na Vicie? Mam tą konsolę ponad 5 lat i jeszcze tego nie rozkminiłem. Chyba że nie ma takiej możliwości ale to by było zdeka głupie Cytuj
pawel188 0 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Przepraszam jeśli to pytanie pojawiało się tysiąc razy. Czy istnieje jakaś możliwość, że na jednej PS Vita jest więcej aktywnych kont, lub gier z innych kont? Nie chodzi o to, żeby cebulić, tylko że w sumie kusi mnie kupno kilku klasyków z PSOne które są w na amerykańskim PS Store (np. Chrono Cross czy Bushido Blade 2). Na PSP wystarczyło ściągnąć grę z danego PS Store i konsola się przełączała na to konto. Słyszałem że coś tam umożliwili na PS Vicie by było kilka kont. Jak to teraz wygląda? Jeśli korzystasz z przeróbki to jest plugin do tego Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj
yab 572 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Jest jeszcze gdzieś dostępna nówka tej konsoli? Chodzi o najnowszy model. Czy może najnowszy model to nie jest dobry wybór? Są jakieś regiony w przypadku Vity? Jeśli kupie np. z Japan, to będzie jakiś problem z grami z regionu EU lub z samą konsolą, np. język Jestem całkowicie zielony w temacie Vity, a naszła mnie chęć na przenośną konsole. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Nie ma opcji na nówkę w eurpie, wersja slim nowa do dostania w Japonii (da sie kupić na ebay) minus jest taki ze zatwierdza sie wszystko kołkiem nie iksem i w niektórych grach nie da sie tego zmienić dla mnie slimka jednak jest lepsza niż wersja oled bo jest lżejsza, nie męczy tak rąk i trzyma dłużej na baterii 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 22 września 2018 Opublikowano 22 września 2018 Pany jakies szkło na oleda ktore umożliwia komfortowe granie w świetle dziennym ? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 września 2018 Opublikowano 28 września 2018 Raczej nie, oled rzadzi kolorami ale jest tragiczny przy swietle Cytuj
Matek888 0 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Witam Kupiłem używane PS Vita. Nie mam danych do konta. Co mam zrobić żeby wpisać się na swoje konto? Cały czas wyskakuje żebym wpisał się na konto poprzednika. Karte formatowalem. Cytuj
yab 572 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 Jaki jest szybki sposób aby zainstalować gry które ma się przypisane do konta? To co robiłem to wchodziłem przez Store i wyszukiwałem tą którą pamiętam że kupiłem i mogłem ją zainstalować, ale musi być jakaś lista gier które mam kupione, jest? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 Tak jest, ale panuje w niej mega bałagan bo masz w tej liście wszystkie zakupione gry i dodatki ze wszystkich platformW sklepiku naciśnij na trzy kropki w prawym solnym rogu i wyskoczy ci menu z którego wybierzesz historia zakupów czy coś w tym klimacie 1 Cytuj
Kicaj 94 Opublikowano 6 stycznia 2019 Opublikowano 6 stycznia 2019 Hej Kupiłem na OLX Vitę, ekran OLED. Zdarzają sie problemy z ekranem dotykowym, tj czasem nie reaguje, lub zareaguje z lagiem- np w opcjach gry naciskamy kontynuuj i załapie po przytrzymaniu przez 2 sek. Koleś oczywiście nie odbiera telefonu Wyłączenie i włączenie konsoli przywraca sprawę do normy, tym niemniej jest to uciążliwe. Co może być przyczyną i jak mogę temu zaradzić? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi