Opublikowano 6 listopada 201410 l Też wam jakoś wolno wszystko ściąga? 300mb ściągało mi się z 30min na ps3 i 4 może z 5 minut
Opublikowano 7 listopada 201410 l istnieja: Treasuers of Montezuma: Arena Destiny of Spirits Treasures of Montezuma: Blitz Ecolibrium Gry społecznościowe: Travel Bug T@G Gry (w tym AR): Frobisher Says Fireworks Table Football Cliff Diving Aplikacje/gry: Kącik skarbów Kącik malarski
Opublikowano 7 listopada 201410 l Da się. Konsola musi być jednak wyłączona podczas ładowania i trwa to dość długo.
Opublikowano 7 listopada 201410 l potwierdzam, gdy wlaczona podpinasz do pc przez usb z automatu wlacza sie w tryb manadzera ps vita i nie laduje
Opublikowano 7 listopada 201410 l Kierwa czyli nici z ładowania i jednoczesnego grania na Vicie w pracy
Opublikowano 7 listopada 201410 l Gniazdko jest, ale pracuje z debilem na sklepie co pod nogi nie patrzy i wolę nie ryzykować, nic zawsze będę pilnował żeby sobie wieczorkiem naładować, to powinno wystarczyć na 9 godzin w robocie z czego grania może będzie z trzy godziny.
Opublikowano 7 listopada 201410 l potwierdzam, gdy wlaczona podpinasz do pc przez usb z automatu wlacza sie w tryb manadzera ps vita i nie laduje Ładować się nie ładuje ale prąd ciągnie z USB. Grać się da tak.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Mam pytanie, jakis czas temu na pssite pojawila sie plotka mowiaca o tym iz gry z plusa od tego miesiaca trwale przypisuja sie do naszego konta. Ile w tym prawdy czy moglby to ktos zweryfikowac?
Opublikowano 7 listopada 201410 l Mam pytanie, jakis czas temu na pssite pojawila sie plotka mowiaca o tym iz gry z plusa od tego miesiaca trwale przypisuja sie do naszego konta. Ile w tym prawdy czy moglby to ktos zweryfikowac? to nie prawda. To byl po prostu jakis bug.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Miałem ten problem z inną Vitą na innym kompie, a teraz to samo. Przez kabelek USB chcę przerzucić sobie coś z Vity na PieCa, wjeżdża komunikat o instalacji jakiegoś menedżera i na koniec oczywiście wywala błąd "nie można połączyć się z serwerem". Co czynić?
Opublikowano 17 listopada 201410 l Spróbuj zaznaczyć opcję "Zasilacz USB" w Ustawienia -> System i podłączyć konsolę przez kabel USB do PCta. W "Mój Komputer" powinno pokazać Ci Vitę jako urządzenie przenośne, klikając weń dwukrotnie zainstalujesz "Manager Zawartości". Edytowane 17 listopada 201410 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 17 listopada 201410 l Spróbuj zaznaczyć opcję "Zasilacz USB" w Ustawienia -> System i podłączyć konsolę przez kabel USB do PCta. W "Mój Komputer" powinno pokazać Ci Vitę jako urządzenie przenośne, klikając weń dwukrotnie zainstalujesz "Manager Zawartości". mi do dzis wywala ten sam problem. z ratunkiem przyszła druga vita. wygląda na to ze muszę zrestartować caly system, a ni ch.uja mi sie nie chce, za duzo plikow mam. Edytowane 17 listopada 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 23 listopada 201410 l Można jakoś wyłączyć podświetlenie przycisku "ps" wk,urwia niemiłosiernie jak gra się po ciemku.
Opublikowano 24 listopada 201410 l nie da sie, zdajsie w slimach nie swieci (jedynie jak masz powiedomienie) ale to chyba jeden z nielicznych plusow odswiezonej wersji
Opublikowano 26 listopada 201410 l Podczas gry zawsze zdobyte w dane chwili trofea były wyswietlane w lewym górnym rogu od jakiegos czasu nmi nie wyświetla jest gdzieś opcja właczenia tego?
Opublikowano 26 listopada 201410 l Nie mam przy sobie Vity ale sprawdź ustawienia -> powiadomienia czy coś w ten deseń
Opublikowano 27 listopada 201410 l Podczas gry zawsze zdobyte w dane chwili trofea były wyswietlane w lewym górnym rogu od jakiegos czasu nmi nie wyświetla jest gdzieś opcja właczenia tego? Mi się pojawiają gdy wcisnę podczas gry przycisk home. Miga strzałka skierowana w dół, gdzie są zdobyte aktualne trofea.
Opublikowano 27 listopada 201410 l USTAWIENIA->Powiadomienia->:[X] Włącz alerty powiadomieńTrofea->[X]Pokaż na ekranie Edytowane 27 listopada 201410 l przez Zdunek
Opublikowano 27 listopada 201410 l Ok juz dziala wielkie dzieki za pomoc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 listopada 201410 l Tak.Będąc na pierwszej karcie:Menadżer zawartości:WYŚLIJWybierz tytuł i miejsce gdzie chcesz przenieść tymczasowo plik z grą:PC albo ChmuraZmień na drugą kartę:Menadżer zawartości:POBIERZWybierz tytuł który chcesz pobrać.