Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - V.Vita

envie89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

istnieja:

• Treasuers of Montezuma: Arena
  • Destiny of Spirits
  • Treasures of Montezuma: Blitz
  • Ecolibrium

Gry społecznościowe:

• Travel Bug
  • T@G

Gry (w tym AR):

• Frobisher Says
  • Fireworks
  • Table Football
  • Cliff Diving

Aplikacje/gry:

• Kącik skarbów
  • Kącik malarski
  • Plusik 1
Opublikowano

Gniazdko jest, ale pracuje z debilem na sklepie co pod nogi nie patrzy i wolę nie ryzykować, nic zawsze będę pilnował żeby sobie wieczorkiem naładować, to powinno wystarczyć na 9 godzin w robocie z czego grania może będzie z trzy godziny.

Opublikowano

potwierdzam, gdy wlaczona podpinasz do pc przez usb z automatu wlacza sie w tryb manadzera ps vita  i nie laduje

Ładować się nie ładuje ale prąd ciągnie z USB. Grać się da tak.

Opublikowano

Mam pytanie, jakis czas temu na pssite pojawila sie plotka mowiaca o tym iz gry z plusa od tego miesiaca trwale przypisuja sie do naszego konta. Ile w tym prawdy czy moglby to ktos zweryfikowac?

Opublikowano

Mam pytanie, jakis czas temu na pssite pojawila sie plotka mowiaca o tym iz gry z plusa od tego miesiaca trwale przypisuja sie do naszego konta. Ile w tym prawdy czy moglby to ktos zweryfikowac?

to nie prawda. To byl po prostu jakis bug.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem ten problem z inną Vitą na innym kompie, a teraz to samo. Przez kabelek USB chcę przerzucić sobie coś z Vity na PieCa, wjeżdża komunikat o instalacji jakiegoś menedżera i na koniec oczywiście wywala błąd "nie można połączyć się z serwerem". Co czynić?

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj zaznaczyć opcję "Zasilacz USB" w Ustawienia -> System i podłączyć konsolę przez kabel USB do PCta. W "Mój Komputer" powinno pokazać Ci Vitę jako urządzenie przenośne, klikając weń dwukrotnie zainstalujesz "Manager Zawartości".

Edytowane przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano (edytowane)

Spróbuj zaznaczyć opcję "Zasilacz USB" w Ustawienia -> System i podłączyć konsolę przez kabel USB do PCta. W "Mój Komputer" powinno pokazać Ci Vitę jako urządzenie przenośne, klikając weń dwukrotnie zainstalujesz "Manager Zawartości".

mi do dzis wywala ten sam problem. z ratunkiem przyszła druga vita.

wygląda na to ze muszę zrestartować caly system, a ni ch.uja mi sie nie chce, za duzo plikow mam.

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Podczas gry zawsze zdobyte w dane chwili trofea były wyswietlane w lewym górnym rogu od jakiegos czasu nmi nie wyświetla jest gdzieś opcja właczenia tego?

Mi się pojawiają gdy wcisnę podczas gry przycisk home. Miga strzałka skierowana w dół, gdzie są zdobyte aktualne trofea.

Opublikowano

Tak.

Będąc na pierwszej karcie:
Menadżer zawartości:
WYŚLIJ

Wybierz tytuł i miejsce gdzie chcesz przenieść tymczasowo plik z grą:
PC albo Chmura

Zmień na drugą kartę:
Menadżer zawartości:
POBIERZ

Wybierz tytuł który chcesz pobrać.