Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - V.Vita

Featured Replies

Opublikowano

Też wam jakoś wolno wszystko ściąga? 300mb ściągało mi się z 30min na ps3 i 4  może z 5 minut :/

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 198,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiem, że forum Vity martwe, ale daję znać, bo może ktoś kiedyś będzie mieć podobny problem.   Moja Vita boża (OLED 3G) po kilku miesiącach użytkowania zaczęła strasznie szybko się rozładowyw

• Moim zdaniem wersja Slim jest znacznie lepsza od pierwszej - oczywiscie pomijajac wyswietlacz bo pierwsza ma OLED, ale mi ten LCD bardzo odpowiada.   Slim znacznie lepiej wyglada i co wazne - lepiej

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

no dobra nie mam znajomych

Opublikowano

też

Opublikowano

Istnieją darmowe pełne wersje gier na Vitę? Nie mówię tu o PS+

Opublikowano

istnieja:

• Treasuers of Montezuma: Arena
  • Destiny of Spirits
  • Treasures of Montezuma: Blitz
  • Ecolibrium

Gry społecznościowe:

• Travel Bug
  • T@G

Gry (w tym AR):

• Frobisher Says
  • Fireworks
  • Table Football
  • Cliff Diving

Aplikacje/gry:

• Kącik skarbów
  • Kącik malarski
Opublikowano

potwierdzam, gdy wlaczona podpinasz do pc przez usb z automatu wlacza sie w tryb manadzera ps vita  i nie laduje

Opublikowano

a to nie masz gniazka gdzies w pracy pod reka?

Opublikowano

Gniazdko jest, ale pracuje z debilem na sklepie co pod nogi nie patrzy i wolę nie ryzykować, nic zawsze będę pilnował żeby sobie wieczorkiem naładować, to powinno wystarczyć na 9 godzin w robocie z czego grania może będzie z trzy godziny.

Opublikowano

potwierdzam, gdy wlaczona podpinasz do pc przez usb z automatu wlacza sie w tryb manadzera ps vita  i nie laduje

Ładować się nie ładuje ale prąd ciągnie z USB. Grać się da tak.

Opublikowano

Mam pytanie, jakis czas temu na pssite pojawila sie plotka mowiaca o tym iz gry z plusa od tego miesiaca trwale przypisuja sie do naszego konta. Ile w tym prawdy czy moglby to ktos zweryfikowac?

Opublikowano

Mam pytanie, jakis czas temu na pssite pojawila sie plotka mowiaca o tym iz gry z plusa od tego miesiaca trwale przypisuja sie do naszego konta. Ile w tym prawdy czy moglby to ktos zweryfikowac?

to nie prawda. To byl po prostu jakis bug.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem ten problem z inną Vitą na innym kompie, a teraz to samo. Przez kabelek USB chcę przerzucić sobie coś z Vity na PieCa, wjeżdża komunikat o instalacji jakiegoś menedżera i na koniec oczywiście wywala błąd "nie można połączyć się z serwerem". Co czynić?

Opublikowano

Spróbuj zaznaczyć opcję "Zasilacz USB" w Ustawienia -> System i podłączyć konsolę przez kabel USB do PCta. W "Mój Komputer" powinno pokazać Ci Vitę jako urządzenie przenośne, klikając weń dwukrotnie zainstalujesz "Manager Zawartości".

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Spróbuj zaznaczyć opcję "Zasilacz USB" w Ustawienia -> System i podłączyć konsolę przez kabel USB do PCta. W "Mój Komputer" powinno pokazać Ci Vitę jako urządzenie przenośne, klikając weń dwukrotnie zainstalujesz "Manager Zawartości".

mi do dzis wywala ten sam problem. z ratunkiem przyszła druga vita.

wygląda na to ze muszę zrestartować caly system, a ni ch.uja mi sie nie chce, za duzo plikow mam.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Można jakoś wyłączyć podświetlenie przycisku "ps" wk,urwia niemiłosiernie jak gra się po ciemku.

Opublikowano

nie da sie, zdajsie w slimach nie swieci (jedynie jak masz powiedomienie) ale to chyba jeden z nielicznych plusow odswiezonej wersji

Opublikowano

Podczas gry zawsze zdobyte w dane chwili trofea były wyswietlane w lewym górnym rogu od jakiegos czasu nmi nie wyświetla jest gdzieś opcja właczenia tego?

Opublikowano

Nie mam przy sobie Vity ale sprawdź ustawienia -> powiadomienia czy coś w ten deseń :) 

Opublikowano

Podczas gry zawsze zdobyte w dane chwili trofea były wyswietlane w lewym górnym rogu od jakiegos czasu nmi nie wyświetla jest gdzieś opcja właczenia tego?

Mi się pojawiają gdy wcisnę podczas gry przycisk home. Miga strzałka skierowana w dół, gdzie są zdobyte aktualne trofea.

Opublikowano

USTAWIENIA->
Powiadomienia->:
[X] Włącz alerty powiadomień
Trofea->
[X]Pokaż na ekranie 

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Czy można przenieść stan gry z karty na kartę?

Opublikowano

Tak.

Będąc na pierwszej karcie:
Menadżer zawartości:
WYŚLIJ

Wybierz tytuł i miejsce gdzie chcesz przenieść tymczasowo plik z grą:
PC albo Chmura

Zmień na drugą kartę:
Menadżer zawartości:
POBIERZ

Wybierz tytuł który chcesz pobrać.