Meanthord 335 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 A po co chcesz grać w gry z karta skoro masz je na dysku? Pewnie masz podpięty plugin sd2vita i dlatego konsola nie widzi "normalnego" karta. Odepnij plugin z folderu ux0:tai/config.txt, a w ustawieniach w "storage devices" w ux0: ustaw na default (pewnie masz tam sd2vita). Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 16 lutego 2023 Opublikowano 16 lutego 2023 Czy na PSVITA działa jeszcze sklep ? Czy można kupować coś ? Jeśli nie to czy została taka możliwość z innej konsoli SONY (PS3/PS4/PS5). Czy tylko zostało granie w to co się kiedyś kupiło lub w wersje pudełkowe ? Cytuj
czapa 677 Opublikowano 16 lutego 2023 Opublikowano 16 lutego 2023 Działa normalnie sklep tylko nie możesz dodać przez niego środków do konta. Dodajesz przez stronkę/PS4/PS5 i możesz normalnie kupować Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 17 lutego 2023 Opublikowano 17 lutego 2023 19 godzin temu, czapa napisał: Działa normalnie sklep tylko nie możesz dodać przez niego środków do konta. Dodajesz przez stronkę/PS4/PS5 i możesz normalnie kupować Z komputera też ?? albo PS3 ?? Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 17 lutego 2023 Opublikowano 17 lutego 2023 Z kompa pewnie bez problemu. Jeżeli masz środki w portfelu to kupujesz z poziomu Vity po staremu. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 Od dłuższego czasu mam problem, mianowicie nic nie mogę ściągnąć z ps store. Mam masę gier z ps plus ale za każdym razem wyskakuje błąd NP-9948-0. W necie nic pomocnego nie mogę znaleźć. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 Problem jest ogólnoświatowy, trzeba czekać aż ogarną ten problem bo to samo jest na PS3. Tymczasowy fix, który może pomóc: Spoiler Okay, here are the steps: Step 1: Go to www.playstation.com and click sign in. (This was done on a Samsung Galaxy Note 9). Step 2: Enter your details as usual to sign in. Step 3: If you have 2-Step Verification enabled (which you should), wait for the text and input the code. Step 4: Once it redirects you to the homepage, click your icon. Step 5: Click ACCOUNT SETTINGS Step 6: Click SECURITY Step 7: Scroll down until you see DEVICE SETUP PASSWORD. Click it. Step 8: Click GENERATE NEW PASSWORD. Step 9: Now you should see a mix of random numbers and letters. Go back to your Vita and try to sign in again using the NEW password. Once you have done that, it should sign you in and you can use your regular password from now on. 1 Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Nie wiem czy tu jest dobre miejsce na to pytania ale jakby szukał Vity do kupienia tą są jakieś lepsze modele, które warto mieć na uwadze przy zakupie ? Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada 23 godziny temu, BRY@N napisał(a): Nie wiem czy tu jest dobre miejsce na to pytania ale jakby szukał Vity do kupienia tą są jakieś lepsze modele, które warto mieć na uwadze przy zakupie ? VITA (model 1000) ma ekran OLED, Slim ma lepszą baterię i uniwersalne wejście na ładowanie (micro USB). Oprócz tego delikatne różnice w rozmiarze i wadze. A tak poza tym to obojętne który model weźmiesz. 1 Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Chciałem też wykorzystywać ją do remoteplay ale zapomniałem, że tam jest problem z R2 i L2 Cytuj
dominalien 267 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada No jest, grać się da, ale wygodnie nie jest. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Widziałem, że sprzedają niby jakieś gripy do tego ale nie wiem ile to warte. Cytuj
Labtec 3 667 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia On 11/4/2024 at 7:46 AM, BRY@N said: Widziałem, że sprzedają niby jakieś gripy do tego ale nie wiem ile to warte. Ujdzie ale to nie to samo, Vita tez nie najlepsza do remote play, dużo większy lag niż używając innego sprzętu typu tablet/telefon/portal 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi