Opublikowano 24 czerwca 201212 l Oryginalny Travel czy Starter Kit od Sony załatwi sprawę. Folia to podstawa, bo od mikro rysek NIGDY nie da się żadnego przenośnego sprzętu uchronić. A o ekran warto zadbać. Za 3 lata ściągasz folię i ekran nadal nowy.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Ja bym porównał dotykanie ekranu Vity z folią z seksem w kondonie, no ale co kto lubi
Opublikowano 2 lipca 201212 l Nie wiem czy zrozumiałeś ale ok. Generalnie jestem na NIE dla jakichkolwiek folii na ekrany, prześcieradeł na telewizory i plandek na samochody. Kupujesz fajny sprzęt z wyglądu a go obrzydzasz. Ciekawe czy na wielkie ekrany tabletów też będziecie naklejać jakieś syfy
Opublikowano 2 lipca 201212 l tylko, że takiej folii jak jest dobrze naklejona to praktycznie nie widać i jedyne działanie jakie ma to chronienie ekranu bez żadnego uszczerbku wizualnego.
Opublikowano 16 lipca 201212 l 10 sekund w googlach powiedziało mi, że MPEG-4 (AAC), H.264/MPEG-4 AVC! Edytowane 16 lipca 201212 l przez Arkady
Opublikowano 18 lipca 201212 l @Arkady - wpisanie w goole tego czego się szuka, nie zawsze kończy się sukcesem w postaci 100% pewności, że to co jest tam napisane ma jakiś sens. Również znalazłem tą informację, ale chciałem ją potwierdzić.
Opublikowano 24 lipca 201212 l z tego co wiem to nie zlamali psv, a gry z PSXa maja dzialac kiedys w wakacje xd
Opublikowano 24 lipca 201212 l da sie odpalic emu na starszym sofcie przez exploit psp. obecnie dziury zostały załatane
Opublikowano 24 lipca 201212 l To masz stare info, bo dev xerpi znalazł kolejne dziury w sofcie i hbl nadal możliwy ma vicie. Info na temat exploita pojawiło sie 3 dni temu. Tym razem chodzi chyba o exploita Vity, a nie emulatora psp jak było wcześniej.
Opublikowano 24 lipca 201212 l I tak nic tego nie będzie. Sony jako tako uczy się na błędach i co rusz wydaje nowe łatki. Będę powtarzał do znudzenia - mogę nawet codziennie ściągać aktualizacje jeśli mają one ukrócać proceder piractwa czy to na Vicie czy na PS3.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Panowie, mam problem ze swoja PSV Po pierwsze, nie moge maksymalnie podglosnik glosnikow, poniewaz pojawia sie jakas ikonka "AVLS". Po drugie - dzis popykalem w montezume i moje PSV niekiedy nieodpowiednio odczytywalo moje ruchy na ekranie dotykowym, a innym razem tak jakby sie blokowal i calkowicie przestal dzialac! POMOCY!!! Czy moj sprzecior sie psuje? Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez Don_Pedro
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l 1. Ustawienia - Dźwięk i ekran - AVLS off 2. Ustawienia - Format - Przywróć system PS Vita
Opublikowano 4 września 201212 l no i zywot mojej konsolki dobiegl juz chyba konca... dzis podpialem ja do ladowarki, zalaczylem sciaganie dema resistance, po godzinie odpialem konsole i nie chce sie wlaczyc! Przycisk "PS" swieci na niebiesko, ale nic poza tym nie dziala. Nawet nie wiem czy moge teraz bezpiecznie wyjac karte pamieci... wie ktos co robic!? Edytowane 4 września 201212 l przez Don_Pedro
Opublikowano 27 września 201212 l U mnie czasami Montezuma zawiesza całkowicie konsolkę, chyba coś jest nie tak z tą grą, wtedy przy podłączonej ładowarce (wymagane) trzymam power jakieś 15 sekund i konsolka wchodzi w tryb awaryjny w którym bez problemu można ponownie uruchomić konsolę